Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Hledáte odborníka na zpracování kovů? Potom neváhejte využít služeb společnosti FORMACH s.r.o. Naše firma se zaměřuje na kovovýrobu, obrábění kovů a zámečnické práce. Vyrábíme ocelové konstrukce a nabízíme i zakázkovou kovovýrobu. Sídlíme na adrese Fryčajova 607/165, Brno - Obřany. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
Výroba nerez zařízení, technologie, strojů pro potravinářský a masný průmysl: -kompletní masné výroby(masokombináty) -sklady kůží včetně logistiky -vybavení velkoobchodů, hypermarketů -montáž, servis strojů a masné technologie -háky, kočky, vozíky, udírenské hole -jatka (porážky zvířat) -bourárny, masná výroba -chladírny ...

Výroba, kovovýroba, zámečnictví: - otevřené ocelové profily z plechu do 2, 0 mm, ocelových kovových profilů pro sádrokartonové konstrukce: - sádrokarton NORGIPS, KNAUF, LAFARGE

Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník -nástrojářské, nástrojářství.

Práce, řemeslo: -zámečnictví, stavební zámečnické, zámečník.

Výroba - nerezový nábytek pro velkokuchyně stoly, regály, dřezy - nerezové zábradlí - nerezové potrubní systémy Svářečské práce Zámečnické práce

Výroba a montáž: - stavební konstrukce - mříže - plotové dílce - vrata a branky či zábradlí z černého i nerezového materiálu.

Truhlářství, podlahářství Zámečnictví, nástrojářství

Zámečnictví a nástrojářství Frézařské práce na stroji FA 3U Zinkování - cínování - stříbření Svařování elektřinou a CO2 Lisování do tlačné síly 32t

Práce: -jeřábnické, práce s autojeřábem -svářečské, svařování kovů -zámečnické, zámečnictví -kovoobrábění - soustružení, frézování kovů -stavební. Výroba: -elektrotříkolky -tlakové nádoby. Opravy: -tlakové nádoby.

Služby: -zámečnictví -kovářské práce.

Kovářské a zámečnické práce, výroba konstrukcí, zábradlí, plotů, brán s pohonem i bez. Výroba koňských překážek a bytových a nebytových a dárkových doplňků. Výroba kovaných komponentů pro kováře, zámečníky a kutily.

Zámečnická výroba. Výroba: - ocelové konstrukce.

Výroba, prodej, montáž, servis: -elektrické rozvaděče -přímotopné vytápění -elektroměrové rozvaděče -elektrokotle KOPŘIVA -sálavé topné panely -elektrické konvektory. Elektroinstalace. Revize: -elektrická zařízení. Kovovýroba: -vrata -regály -mříže -plechové skříňky. Zámečnické práce.

Oprava, servis: - osobní automobily - přestavby vozidel - náhradní díly. Zámečnictví, nástrojářství.

Stavební činnost. Demolice. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - výrobky ze železa - bezbariérové přístupy. Údržba a správa nemovitostí včetně oprav. Rozvody vody, plynu a topení. Práce: - zámečnické - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Sídlo firmy: - Stonava 1069 (areál NZ OKK), 73534 Stonava.

Kovovýroba. Výroba: - nábytek v kombinaci kov a dřevo: - zahradní soupravy - stoly, lavice, stoličky s opěradlem - zahradní houpací lavice - houpačky - truhlíky, stojany na květiny. Kovové nohy jsou svařované, sedák a opěrky ze dřeva.

Elektromontážní práce, elektromontáže. - elektrorevize, revize elektroinstalace. Drobné zednické a zámečnické práce.

Kovoobrábění frézka, soustruh Zámečnictví - kovářství

Práce: -zámečnické -lisování plechu, dělení plechu a materiálů -sváření konstrukcí, vrat, zábradlí a plotů -mytí nákladních a osobních aut*, auta -stříkání spodků -umělecké kovářství. Zemědělská výroba.

Zámečnické práce, zámečnictví. Svářečské práce, svařování. Výroba: - mříže - vrata - ploty - zábradlí - lehké ocelové konstrukce. Velkoochod, prodej, dodávka: - hutní materiál - železo. Autodoprava - dodávková doprava, přeprava: - stěhování.

Umělecké kovářství a zámečnictví, zakázková výroba. Kovovýroba: -mříže -ploty -brány, vrata -zábradlí -krbové nářadí -koše na dřevo -svícny -držáky na truhlíky.

Realizace, dodávka, montáže: - technologické rozvody pro plynná a kapalná média. Provádíme transféry technologických celků. Svařování ocelových konstrukcí. Zámečnictví, zámečnická výroba. Servis, údržba: - technologická zařízení.

Výškové práce, práce ve výškách. -rizikové kácení stromů (popř. ošetření, prořezávka) -natěračské práce -fasády -klempířské, tesařské a pokrývačské práce -opravy komínů -zábrany proti ptactvu -demolice, demontáže -mytí oken -práce s plošiny -veškeré stavební práce -vyžínaní náletových porostů, travních ploch, sadů vinic i těžko ...

Zámečník Praha, otevírání, montáž, oprava zámků