Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Hledáte odborníka na zpracování kovů? Potom neváhejte využít služeb společnosti FORMACH s.r.o. Naše firma se zaměřuje na kovovýrobu, obrábění kovů a zámečnické práce. Vyrábíme ocelové konstrukce a nabízíme i zakázkovou kovovýrobu. Sídlíme na adrese Fryčajova 607/165, Brno - Obřany. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
Kovovýroba-Frézařské a zámečnické práce Truhlářství-Vše pro interiér a exteriér Zakázková výroba z masívu i lamina- kuchyně, vestavěné skříně, kancelářský nábytek atd.

Zámečnické práce, zámečnictví. Kovovýroba, výroba. - pojezdové brány - vrata - schodiště - zábradlí - vleky a konstrukce. Služby: - vedení, zpracování účetnictví a daňové evidence - personalistika, mzdová evidence, mzdy.

Firma STABAD CZ, s.r.o provádí stavební práce, montáže, rekonstrukce budov, zateplování budov a také novostavby, půdní vestavby, zámečnické práce apod. Vykonáváme také montážní práce pro zahraniční firmy.

Natěračské práce Malířské práce Výroba, montáž - ocelové konstrukce. Dokončovací stavební práce Stavební zámečnické práce.

Stavební zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství. Přípravné práce pro stavby Provádění staveb. Demolice, odstraňování staveb. Zemní, výkopové práce.

Máte-li zájem o jakoukoliv atypickou zámečnickou práci či kovovýrobu, jsme tady pro Vás! Mezi naše činnosti patří zámečnické práce a kovovýroba. Nabízíme výrobu nerezových atypických konstrukcí, zábradlí, schodišť, skleněných příček, posuvných dveří s kompletním nerezovým kováním a mnoho dalšího. Atypickou výrobu provedeme dle požadavku ...

Zámečnictví, nástrojářství. Výroba s použitím nerez oceli. Vývoj, výroba: - vybavení golfových hřišť - zámečnické prvky podle potřeb klienta.

Zámečnické práce, zámečnictví.

Výroba, montáž, prodej: - ocelové konstrukce - ocelové konstrukce technologické i stavební - výroba svářenců Práce: - zámečnické

Provádíme zámečnické práce, sváření a renovace dílů.

Elektroinstalační práce Plynoinstalatérské práce Topenářské práce Zateplovací práce Projekční činnost Zakládání staveb Zednické práce Kovovýroba - zámečnické práce Vodoinstalatérské práce Montáž - vzduchotechnika

Provádění kovářských, svářečských a montážních prací. Zámečnictví, kovovýroba. Výroba na zakázku. Nabídka schodišť, zábradlí, bran, plotů či mříží.

Stavební zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství. Zednictví, zednické práce. Montáže: - sádrokartony, sádrokartonové příčky, podhledy.

Výroba: - nábytkové, rozvaděčové, elektronické, průmyslové zámky.

Stavební činnost: - veškeré stavební práce - vypracování projektové dokumentace. Stavební, strojní zámečnictví: - ocelové konstrukce Obchodní činnost: - Coralit.

Tesařské práce Elektrikářské práce Obkladačské práce Zednické práce Zámečnické práce

Stavební firma, činnost: -dodávka, opravy (i havarijní), čištění domovních kanalizací, kontrola kanalizace kamerovým systémem -instalace voda, topení, havárie nonstop 774 328 798 -opravy, revize komínů -zemní, demoliční a úklidové práce včetně likvidace odpadů a stavební suti -kompletní stavební práce -dřevostavby na klíč, zakládání staveb, ...

Zámečnictví, nástrojářství. Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny. Vodoinstalatérství, topenářství.

Prodej, montáž a servis: -garážových vrat, průmyslových vrat, posuvnych samonosných bran, posuvných pojezdovych bran, křídlových bran, zemních a stavebních prací. V současné době nabízíme prodej, montáž a servis sekčních garážových vrat za velmi nízkou cenu a vysokou kvalitu dle evropských standardů. Dále zakázkovou výrobu posuvných ...

Práce, služby: - stavební - truhlářské - zámečnické.

Zámečnictví, nástrojářství

Zámečnictví, nástrojářství -Opravy elektromechanických přístrojů (bez zásahu do elektrického napětí) -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Koupě zboží za účelem jeho ...

Svařování - konstrukce Kovovýroba - zámečnické práce

Prodej - kamna na dřevo Sváření - nerez Zámečnické práce

Veškeré topenářské práce Zemní a výkopové práce Svářečské práce (prováděné pracovníky se státními svářečskými zkouškami) - certifikovaná firma TÜV SÜD Czech ČSN EN ISO 9001:2001 Zámečnictví Veškeré vodoinstalační a potrubářské práce