Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Hledáte odborníka na zpracování kovů? Potom neváhejte využít služeb společnosti FORMACH s.r.o. Naše firma se zaměřuje na kovovýrobu, obrábění kovů a zámečnické práce. Vyrábíme ocelové konstrukce a nabízíme i zakázkovou kovovýrobu. Sídlíme na adrese Fryčajova 607/165, Brno - Obřany. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Zabýváme se poradenstvím při výrobě i montáži bran, vrat, schodišť a poskytujeme zámečnické práce.

Ozvučování kulturních a sportovních akcí Obrábění kovů Opravy - stroje Výroba - stroje Zámečnické práce Prodej - ARMY SHOP COMMANDO

Zámečnické práce, strojní zámečnictví. Montáže, výměna, prodej: - zámků, bezpečnostní zámky - trezory. Služby: - nouzové otevírání dveří, bytů.

Výstavba a rekonstrukce: - rodinných domů, rodinné domy. Zednictví, zednické práce. Zemní a výkopové práce. Zámečnictví, zámečnické práce. Izolatérské práce, zateplení budovy, fasády. Realizace omítek, omítky. Betonáže.

Výroba: -stojany a přístřešky na kola -ponky -manipulační vozíky -oplocení strojů a parkovišť -kovové konstrukce, palety, vrata, dveře -autobusové čekárny a přístřešky.

Zámečnické práce.

Zámečnictví-zakázková kovovýroba. Konzultace: -výroba, montáž. Dodávky-práce a služby: -konstrukce-schodiště a zábradlí-ocel, nerez, hliník -dveře, okna, výkladce -fasády a protipožární systémy z ocelových profilů švýcarské firmy JANSEN (atest požární odolnosti) -garážová rolovací vrata lamelová -ruční i eletrický pohon s dálkovým ...

Montáže: - sádrokartonové systémy - kazetové stropní podhledy Drobné zámečnické práce

Kovovýroba. Zakázková výroba strojírenských náhradních dílů a celků. Zámečnictví, nástrojářství. Obráběčství. Obrábění kovů.

Zámečnické práce, zámečnictví. Svářečské práce - jednoduché i složité svařence: - svařování oceli, nerezi a hliníku. Zakázková strojírenská výroba, kovovýroba: - stroje a jejich části - základové rámy, konstrukce - stojany, stoly, mříže, brány, filtrační skříně - opláštění. Výroba z nerezu: - potravinářské stroje, zásobníky - ...

Realizace, rekonstrukce, opravy: - střechy, okna i vazby na klíč. Klempířské práce, klempířství. Pokrývačské práce, pokrývačství. Tesařské práce, tesařství. Zámečnické práce, zámečnictví: - ploty, brány - schodiště.

Zámečnictví, nástrojářství -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poskytování technických služeb

Klempířské práce, klempířství. Oprava karoserií. Pokrývačské práce, pokrývačství. Zámečnické práce, zámečnictví.

Kovovýroba. Zámečnictví, zámečnické práce. Velkoobchod. Přípravné stavební práce.

Nabízíme stavební a montážní práce včetně výměny oken, dveří i tepelných izolací. Provádíme kovovýrobu či zámečnické a topenářské práce.

Zámečnictví, nástrojářství.

Zakázkové zámečnictví. Zámečnické práce. Kovovýroba, výroba, povrchová úprava, montáže: - rošty, mříže, schodiště, zábradlí, dveře, vrata, brány, ploty, ocelové konstrukce, postele.

Kovovýroba. Výroba, dodávka: - městský mobiliář: - lavičky, stojany, svítidla, přístřešky. Kovářské práce. Kovářství.

Zámečnictví. Zámečnické práce z ušlechtilých kovů. Výroba: - zábradlí, komíny a nerezové grily. Nástrojářské práce, nástrojářství.

Zámečnictví, zpracování a výroby z nerez oceli a elektromontážních prací. Zakázková výroba z nerez oceli různých profilů, výroba z černé oceli s povrchovou úpravou zinkováním, práškovaným lakováním a také elektromontážní práce. Zakázková výroba z nerez oceli -zábradlí vnitřní (možná kombinace se dřevem) -zábradlí venkovní -bazénové ...

Lakýrnické práce Malířské práce Zateplování fasád Stavba - kamenné schody Montáž - sádrokartonové konstrukce - minerální podhledy Stavba - opěrné zdi Rekonstrukce - bytová jádra Zámečnické a kovářské práce

Výroba a montáž: - portály, vrat, dveří, oken, zábradlí, schodišť, firemních štítů, trojrozměrných kovových nápisů, vitrín, pultů, regálů, konstrukcí dále výrobu na přání zákazníka. Obklady výtahů a práce z nerezu a barevných kovů.