Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Hledáte odborníka na zpracování kovů? Potom neváhejte využít služeb společnosti FORMACH s.r.o. Naše firma se zaměřuje na kovovýrobu, obrábění kovů a zámečnické práce. Vyrábíme ocelové konstrukce a nabízíme i zakázkovou kovovýrobu. Sídlíme na adrese Fryčajova 607/165, Brno - Obřany. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Výroba - ocelové konstrukce Výroba - technologická zařízení Zámečnické práce

Zámečnické práce Nouzové otevírání - byty

Zámečnické práce. Ocelové konstrukce.

Opravy karosérií a stavební zámečnické práce.

Zámečnické práce-výroba: -vrata -mříže -schodiště -zábradlí -regály -oplocení -práce s nerezem -výroba montážních přípravků pro sériovou výrobu -voliéry. Výroba a montáž konstrukcí. Svářečské práce. Sériová kovovýroba: -palety -boxy. Dělení profilového materiálu. Lisování-výstředníkové lisy 65t.

Nabídka soustružnických, frézařských a zámečnických prací, výroba kočárových kol.

Výroba: - lisování - děrování, ohýbání, prostřihování - výroba nástrojů - drobné zámečnické práce.

Jeřábnické práce Pronájem - montážní plošiny Zámečnické práce

SVÁŘOVÁNÍ, UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ, ZÁMEČNICTVÍ, CNC FRÉZOVÁNÍ, atd. Svařujeme: nerez, hliník, slitiny hliníku, mosaz, měď, ocel… Metody sváření: TIG AC/DC, MIG/MAG, MMA, plamen

Zámečnictví. Práce: -zámečnické.

Zámečnické a instalatérské práce. Svářečské práce. Opravy: -topení -odpady -bytová jádra. Rozvody vody. Po-Pá dle dohody se zákazníkem. Provozovna: Pražská 54, Kolín

Stavební práce: - zednické - obkladačské, montáž sádrokartonu a minerálních podhledů - instalatérské - topenářské - pokrývačské a tesařské - malířské a lakýrnické - klempířské - elektromontážní - zámečnické veškeré - podlahářské ( pokládání všech druhů podlahových krytin) - izolatérské, izolace staveb proti vlhkosti Prodej a ...

Zámečnická a strojírenská výroba: - kovové ploty - mříže - grily - brány - zábradlí - kovové komponenty.

Zakázková kovovýroba: -brány, vstupní branky, vrata -schody, ploty, interiérové doplňky -okenní a dveřní mříže -regály, skříně, pracovní stoly -zábradlí, balkony -krbové doplňky -otevírání zámků -klempířské práce -vratové pohony.

Provádíme: topenářské práce, zámečnícke práce.

Zámečnické, svářecké práce a dále opravy a renovace strojů.

Stavební práce: -stavby na klíč -střechy, krovy -klempířské práce. Služby: -práce zednické, lešenářské, obkladačské, malířské, topenářské, instalatérské, pokrývačské, tesařské, zámečnické, elektrikářské.

Zakázková výroba: -osobní přívěsy -nákladní přívěsy -nástavby na užitková vozidla -pojízdné prodejní stánky -náhradní díly. Zámečnické práce.

Topenářské práce. Klempířské práce. Pokrývačské práce. Zámečnické práce. Vodoinstalační práce.

Zámečnické práce a výroba - skládačky výkresů a technické dokumentace.

Otevíráme všechny zabouchnuté dveře. Naši pracovníci dokážou odemknout nejen zámky u bytových dveří, ale také u trezorů a aut. Mimo nonstop pohotovost nabízíme i běžné zámečnické služby.

Prodej, montáž, servis, oprava: -garážová vrata (sekční, rolovací, výklopná), dvoukřídlá -průmyslová vrata (sekční, rolovací) -vjezdové brány (otočné, posuvné) -automatické pohony garážových a průmyslových vrat a vjezdových bran -ploty a plotové pole -plastová okna.

Výroba: -mříže -vrata -branky -brány -transportní a kovové palety. Rekonstrukce a sanace: -průmyslové podlahy. Hydroizolace: -tepelné zvukové izolace. Beton: -frézování -broušení -řezání -vrtání. Dodávka: -průmyslové podlahy na bázi umělých pryskyřic -betonové -se vsypy -lité syntetické a syntetické ...