Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Hledáte odborníka na zpracování kovů? Potom neváhejte využít služeb společnosti FORMACH s.r.o. Naše firma se zaměřuje na kovovýrobu, obrábění kovů a zámečnické práce. Vyrábíme ocelové konstrukce a nabízíme i zakázkovou kovovýrobu. Sídlíme na adrese Fryčajova 607/165, Brno - Obřany. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Kovovýroba. Zakázkové kovářství a zámečnictví. Lisování, ohýbání a vystřihování plechu za tepla i za studena.

Lakýrnické práce Malířské práce Elektroinstalační práce Topenářské práce Sádrokartonářské práce Obkladačské práce Zednické práce Zámečnické práce Vodoinstalační práce.

Nové rozvody vody, topení, plynu a opravy stávajících rozvodů. Rozvody technických a medicinálních plynů. Instalace kotlů na plyn, elektřinu či pevná paliva. Instalace a výměny van, sprchových koutů, bidetů, umyvadel apod. Stavební zámečnictví a nerezová výroba. Výroba a montáž garážových stání a přístřešků, zábradlí, bran a branek. Dodávky a ...

Výroba a montáž: -zámečnická výroba se zaměřením na výrobu montáž a opravu kovových součástí-zábradlí, oplocení, branky, brány. Drobné zámečnické práce pro Brno a okolí. Domácí práce a opravy všeho druhu. -poradíme nebo opravíme cokoliv a kdekoliv -služby v oblasti otevírání bytů především pro město Brno a blízké okolí, a to nonstop ...

Zámečnické práce: Provádění zámečnických prací. Oprava, montáž vložek, zámků, zámek, samozavírače. Drobná zakázková kovovýroba. Opravy a výroba dveří, mříží a oken.

Práce: -zámečnické a svářečské práce -klempířské práce -opláštění budov -výroba a montáž ocelových konstrukcí.

Zasilatelství Dodávková doprava Nákladní doprava (i návěsy) Realizace - westernová městečka a ranče Demoliční práce Zemní práce - strojní i ruční výkopové práce Pokládka - dlažba Zámečnické práce - kovářské práce

Stavební činnost: -veškeré stavební práce. Stavební truhlářství a tesařství. Lakování automobilů: -tel.377450650. Elektroinstalační práce. Zámečnictví: -portály, výklady -stavební prvky -výrobky z hliníkových profilů (např.WICONA) -schodiště. Topenářské práce, montáž a opravy ústředního topení. Malířské a lakýrnické práce, ...

Výroba - zakružování profilů - zámečnická činnost lehkých svařenců - obrábění na soustruhu - výroba přírub.

Rekonstrukce a opravy: -kotelny. Školení topičů. Chemické čištění kotlů za provozu. Rozvody: -teplo -voda -elektro. Instalace: -elektro kotle. Dodávky a rekonstrukce: -výměníkové stanice včetně regulace. Elektromontáže. Revize: -elektrické spotřebiče. Montáž: -domácí videotelefony. Montáž, prodej: -žaluzie horizontální, ...

Kovovýroba. Výroba: -strojně zámečnická -stavebně zámečnická -obrábění kovů -lisařské práce.

Služby: -bezpečnostní systémy -bezpečnostní dveře, mříže, klíčové systémy, zámky, klíče, kování (maloobchod, služby) -Servisní středisko FAB -Systém generálního klíče MUL-T-LOCK.

Prodej, montáž: -technika k ochraně majetku -bezpečnostní dveře, folie, mříže. Služby: -nouzová zámečnická havarijní služba -otevírání dveří -opravy po vloupání -zámečnictví.

Nabídka zámečnických, lakýrnických, malířských a úklidových prací, montáže sádrokartonu, dodávek plastových oken a dveří.

Výroba a opravy: -speciální nástavby VLH (volně ložené hmoty) -sklápěcí nástavby -výměnné nástavby -opravy podvozků. Práce: -zámečnické -obrábění kovů.

Kovovýroba: -mříže, brány, vrata -zámečnické práce -montáž žaluzií, rolet, sítí proti hmyzu -zasklívání balkonů a lodžií -montáž sekčních vrat včetně pohonů.

Výroba, montáž: -ocelové konstrukce. Práce: -zámečnické -stavební.

Stavební práce všeho druhu: -adaptace, rekonstrukce a opravy -obklady -keramické dlažby -sádrokartony -pokládka zámkové dlažby -novostavby -stavby na klíč -zdravotní instalace -zámečnické práce. Vnitrostátní doprava nákladní.

Montáž, práce, stavby: - sádrokartónové systémy Knauf a Rigips - minerální podhledy Thermatex, Owa, Rockfon, Donn - bezpečnostní příčky - stropy a obklady ze sádrokartonu - půdní vestavby - rekonstrukce bytových jader - protipožární nátěry a nástřiky - protipožární obklady - elektroinstalace - zámečnické práce.

Zámečnictví, zámečncké práce. Kovovýroba. Výroba kovových konstrukcí.

Výroba, montáž: - kovové interiéry, nerez - ocelové konstrukce. Zakázková výroba: - schodiště, nerezová zábradlí, madla, výlohy, bary, kované ploty, vrata, brány. Práce: - zámečnické. Velkoobchod, maloobchod, prodej, leasing: - vozidla, automobily MITSUBISHI a MAZDA Autoservis, opravy, vlastní odtahová služba pro zákazníky: - ...

Práce: - zámečnické Výroba: - ocelové konstrukce - ocelové rámy Kovovýroba. Zámečnictví.

Práce: - tesařské - klempířské - zámečnické - zednické.