Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Hledáte odborníka na zpracování kovů? Potom neváhejte využít služeb společnosti FORMACH s.r.o. Naše firma se zaměřuje na kovovýrobu, obrábění kovů a zámečnické práce. Vyrábíme ocelové konstrukce a nabízíme i zakázkovou kovovýrobu. Sídlíme na adrese Fryčajova 607/165, Brno - Obřany. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
Výroba: - mříže - brány - branky - kovové palety - ploty - jednoúčelové stroje. Soustružení. Frézování. Sváření. Kovovýroba. Zámečnictví. Povrchové úpravy kovů pozinkování, nástřik ochranných barev. Stříhání a ohýbání plechů.

Zámečnictví. Výroba a montáže z oceli a nerezi. Nerezové zábradlí, potrubí, nádoby, ploty, mříže, schody a vrata.

JHKOVOCB Plotové centrum. Plotové centrum, ploty, plotové výplně, plotové konstrukce, výplně pro oplocení, branky, brány, vrata, zábradlí, balkony na panelové domy, stavba oplocení na klíč, oplocení, bezúdržbové konstrukce oplocení, zámečnické výrobky, kované ploty, plastové ploty, dřevěné ploty, výplně se zámečnickými prvky, automatické pohony, ...

Instalatérské a topenářské práce. Svářečské práce. Výstavba, údržba a rekonstrukce: Kotelen, výměníkových stanic, DPS a rozvodného potrubí pro distribuci tepla Zámečnické práce. Rizikové výškové práce. Kácení stromů, mytí oken s pomocí horolezecké techniky. Speciální úklidové práce v průmyslových halách apod.

Práce: -zámečnické -kovařina -umělecká zámečnická výroba.

Služby: -instalatérské práce -voda, odpady -rozvody, opravy v rodinných domcích -zámečnické práce -vrata, mříže, poklopy, branky -výměny zámků.

Výroba, prodej: - obuv - lehká pracovní - ochranná - pánská, dámská - určená pro zdravotnictví, lehký průmysl, podniky, léčebny, lázně. Strojírna: - obrabění, frézování, soustružení - zámečnické práce :sváření, ohýbání, dělení.

Zámečnictví. Výroba: -nerezové nádrže -nádrže na naftu -zásobníky vody Darling -solární bojlery -tlaková lázeňská kamna.

Výroba: -slévárenské modely. Služby, řemeslo: -truhlářství -zámečnictví.

Hlavní činností firmy NOVIS Praha s.r.o jsou veškeré stavební práce, které bezprostředně souvisejí s hydroizolací rovných a šikmých střech, teras a spodní stavby. Hydroizolační práce Klempířské a pokrývačské práce Tepelně izolační práce (zateplování fasád, střešních nástaveb a strojoven) Sklenářské práce (prosvětlení objektů přírodním ...

Zámečnické práce: - kovovýroba, ohýbání a tváření na CNC strojích, laserové výpalky aj.

Výroba, instalace, oprava, servis: -elektrické stroje a přístroje -oprava, servis-pračky. Práce: -vodoinstalatérské -zámečnické.

Věžové jeřáby s obsluhou: - poskytování obsluhy věžových i mostových jeřábů - profese jeřábník, jeřábníci. Kovovýroba, strojírenská výroba: - zámečnická výroba, zámečnické práce - ocelové konstrukce - sériová výroba - svařování, svářečské práce i nerez a hliník. Stavební firma, stavební práce: - výstavba domů, rodinných domů ...

Služby, řemeslo: -instalatérské práce -zámečnické práce.

Dodávka - investiční celky pro energetické sektory Dodávka - investiční celky pro průmysl Čistírna a prádelna Mandlování, žehlení, úklidové služby Krejčovství Půjčovna čistících strojů Karcher Řemeslné práce, hodinový manžel Stavební práce s UNC 30. Zámečnická dílna.

Konstrukce, výroba - zakázková výroba strojů a zařízení - konstrukční a vývojové práce v oboru strojírenství - zakázková strojírenská výroba

Výroba - mříže Výroba - ploty - zábradlí Kovářství - zámečnictvívýroba - kovářské a zámečnické výrobky

Tel.č.neověřeno Zámečnictví.

Stavební firma. Stavební práce: -provádění staveb, jejich změn a odstraňování -tesařské -obkladačské -podlahářské -zámečnické -zednické -truhlářské. Doprava: -nákladní.

Výroba: - nerezové zábradlí. Zámečnické práce. Svařování metodou TIG.

Komplexní NON-STOP havarijní servis, havarijní služba, Praha, střední Čechy. Služby: - instalatéři - elektrikáři - topenáři - plynaři - sklenáři - zámečníci - kanalizace - revize - kontroly - rekonstrukce.

Servis: -obráběcí stroje. Zámečnické práce.

Dřevostavby na klíč. Elektroinstalace: - přípojky NN - hromosvody Izolace: - zateplování objektů Veškerá stavební činnost - stavby domů na klíčrekonstrukce - domy - rekonstrukce bytových jader - střechy na klíč - šikmé a rovné - výměna střešní krytiny Zámečnické práce Sádrokartonářské ...

E-shop: - elektro nářad a nástroje - materiály pro dílnu, dům a zahradu. Zámečnické práce i atypické. Výroba: - klíče i atypické. Prodej, montáž: - okna.