Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Hledáte odborníka na zpracování kovů? Potom neváhejte využít služeb společnosti FORMACH s.r.o. Naše firma se zaměřuje na kovovýrobu, obrábění kovů a zámečnické práce. Vyrábíme ocelové konstrukce a nabízíme i zakázkovou kovovýrobu. Sídlíme na adrese Fryčajova 607/165, Brno - Obřany. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Zámečnictví. Soukromé doučování: -matematika.

Výroba - ocelové konstrukce Výroba a prodej - překážky pro kynologii a agiliti Výroba a prodej - překážky pro kynologii a agiliti.

Stavební a bourací a zemní práce zateplování fasád truhlářství a zámečnictví malíř, natěrač elektroinstalace, měření a regulace, hromosvody kominické práce ZTI - voda, kanalizace, plyn.

Leštění kol alu, z hliníku, oceli a mosazi Montáž a opravy zámků - nouzové otevírání bytů

Výroba: -vrtné nářadí pro stavebnictví a geologii -strojní celky (vrtací hlavy, injekční a výplachová čerpadla) -vrtné tyče, šneky, nádoby vrtací -výroba a renovace náhradních dílů pro stavební stroje -strojní třískové obrábění včetně CNC strojů -zámečnická výroba.

Provádíme komplexní i drobné opravy domů, bytů, chat či zahrad. Nabízíme elektronické zabezpečení objektů

Havarijní služba: -otevírání bytů, automobilů, trezorů -montáž zámků, -opravy autozámků, výroba klíčů -otevírání kufrů na kód. Zámečnictví.

Práce: -čištění okapů -stavební práce na komínech, na střechách -instalatérské práce -zámečnická výroba -stavba a rekonstrukce

Rekonstrukce bytů Stavební práce. Zámečnické práce. Vodoinstalatérské práce.

Výroba: - mříže - vrata - zábradlí - ploty. Zámečnické práce.

Elektro servis, elektrikář: - opravy spotřební elektroniky - instalace elektrických strojů, přístrojů a satelitních kompletů včetně dodávky - opravy elektrických zařízení - zámečnické, stolařské a natěračské práce.

Zámečnictví. Kovovýroba z oceli a nařezu: - zábradlí - schodiště - ocelové konstrukce - brány, vrata, ploty - gastro nábytek - nerez kontejnery - polykarbonátové přístřešky. Provozovna: Čelechovice na Hané (bývalé ZD).

Zakázkové zámečnictví. - zakázková kovovýroba Vyrábíme atypická schodiště, zábradlí, ocelové konstrukce strojů, z oceli i nerez materiálu, včetně montáží. Provádíme soustružení a frézování. Prášková lakovna až do délky 4 m.

Dodávka, výroba, zpracování: - strojně technologické celky. Výroba zámečnických prvků: - nerezové jímky - odtokové žlaby - nerezové potrubní celky. Výroba, montáž nerezových zábradlí.

Prodej: - bránová technika - vrata - pohony vrat - víceúčelové dveře - hliníkové domovní dveře. Drobné zámečnické práce: - nádstavby bran - oplocení.

Velkoobchod, maloobchod: -garážová vrata -otevírače-garážová, zahradní vrata na dálkové ovládání -vodní čerpadla. Výroba: -garážová vrata -zahradní brány -ploty -výrobky-umělohmotné profily. Zakázková zámečnická výroba. Prodej: -umělohmotné profily -umělohmotné výrobky.

Přesné CNC výpalky plazmou a plamenem až do síly materiálu 200 mm. Materiály - ocel, nerez, hliník. Veškeré zámečnické práce, ohýbání, soustružení, svařování.

- opravy pracovních strojů - zámečnictví - kovoobráběčství - specializovaný maloobchod - dělení materiálů laserem, autogénem - testování, měření a analýzy - výroba strojů a zařízení pro všeobecné účely. Sídlo: Skuteč, Rubešova 123

Komplexní služby ve zpracování železa - CNC pálení laser, plyn - CNC hraňování - CNC obrábění - zámečnické práce - svařování - tryskání Výroba rámů (šasi)pro firmu WEIDEMANN Registrace -Hradec Králové, Komenského 247.

Kovovýroba: -ozubená kola -broušení -obrábění -zámečnické práce. Sídlo společnosti: Doležalova 1057/22, Praha 9, 190 00 Tel./fax: 203 695 260

Výroba, prodej, servis, velkoobchod, maloobchod: Brýlová pouzdra. - zastoupení firmy OPTOPLAST Londýn Obaly na šperky: - krabičky, pouzdra. Opravy obuvi, brašnářských a podobných výrobků. Reklamní předměty. Šití textilu, koženky, kůže. Bazénová chemie - prodej. Pneuservis: - prodej pneu. Servis - prodej - motocykly ...

Výroba: -prosévací stroje -ocelové konstrukce -stříhání, ohýbání a zakružování plechu do 10mm. Prodej a generální oprava: -chladicí kompresory. Zámečnické práce. Prodej technických plynů.

Práce: - vodoinstalatérství - topenářství - zámečnictví - zprostředkování obchodu a služeb - poskytování technických služeb kontakt: Martin Neruda, Milan Kučera