Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Hledáte odborníka na zpracování kovů? Potom neváhejte využít služeb společnosti FORMACH s.r.o. Naše firma se zaměřuje na kovovýrobu, obrábění kovů a zámečnické práce. Vyrábíme ocelové konstrukce a nabízíme i zakázkovou kovovýrobu. Sídlíme na adrese Fryčajova 607/165, Brno - Obřany. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Svářečské a zámečnické práce + Úklidový a údržbářský servis

Výroba, práce: -zámečnická výroba, laserové dělení materiálu, ohýbání plechů -svařování ušlechtilých ocelí -hliník, nerez.

Firma Renesance – JUDr. Blažek je soukromou firmou založenou v roce 1991, jako firma zabývající se oblastí mechanického zabezpečení bytů, rodinných domů a firem. Byla první firmou, která se specializovala nejen na mechanické zabezpečení, ale i na výrobu náhradních klíčů, včetně prodeje strojů na výrobu klíčů a polotovarů všech druhů cylindrických, ...

Výroba, prodej, montáž: -technologie pro ustájení koní -kotce pro psy -stájové boxy vnitřní i venkovní -napáječky, krmné žlaby -padocková vrata a okna.

Půjčovna nářadí: -Hilti, Bosch, Narex. Prodej: -spojovací technika: -brusné kotouče -šrouby, nýty -hmoždinky, kotvy -tmely, vruty -vrtáky kotevní technika: -vrtací a bourací -elektrická -zahradní -brousící -řezací. Zámečnická výroba, zábradlí 602 931 419.

Zámečnictví, nástrojářství. Výroba: - menší ocelové konstrukce - schody a zábradlí - vrata a brány - ploty, branky - mříže - regály - kovový nábytek

Naše firma JIKOL STEEL s.r.o. působící na Ostravsku se primárně zabývá lehkými zámečnickými pracemi. Dále také provádíme stavební práce jako zateplení objektů, přístavby, rekonstrukce a mnoho dalších (odkaz). Naši zaměstnanci pracují s těmi nejmodernějšími stroji i nářadím a jsme schopni realizovat zakázky ve velice krátkém čase s příznovou ...

PŘEDMĚT ČINNOSTI: Výroba, montáž: -ocelové konstrukce Dodávka, montáž: -opláštění, světlíky -jeřábové dráhy -instalací vody -topení a plynu Výroba: -zámečnické prvky PROJEKČNÍ ČINNOST: -statika PRÁCE: -natěračské -malířské -tapetářské -instalatérské, vodoinstalatérské -topenářské ...

Kovovýroba, zámečnické práce, montáž, zámečnictví, Montáž garážová vrata: - vrata Hörmann a Trido Zakázková kovovýroba: - soustružnické práce - kovářské práce - výroba hliníkových komponentů Výroba světelných reklam: - světelné reklamy z plastových profilů Výroba, montáž: - sekční garážová vrata Dodávka, montáž: - ...

Firma Renesance – JUDr. Blažek byla založena v roce 1991. Od počátku své existence se zabývá oblastí mechanického zabezpečení bytů, domů i firem. .

Automatické vjezdové a dveřní systémy. Dodávka: -garážová vrata -sekční -rolovací -vyklápěcí -stranově posuvná -průmyslová -automatické dveře -automatické pohony -závory -centrální vysavače SMART -www.smartcz.cz -automatické brány -posuvné samonosné -křídlové.

Kovovýroba: -zámečnictví. Řemeslnické práce: -zámečnické -svářečské -svařování litiny, hořčíku, hliníku, neželezných (nerezových)kovů. Oprava, servis: -hlavy motorů.

Výroba: -regály, konstrukce pod plachty, ploty, mříže, ponky, rožně, prodejní stánky -zámečnické práce, svařování Fe, Al, ocel -křídlová a posuvná vrata a vrátka s pohonem i bez -garážová vrata + montáž -okna, eurookna -autodoprava.

Rozvod: - teplo - plyn. Výroba, opravy a montáž: - měřidla - vyhrazené tlakové zařízení - kotle - tlakové nádoby Zámečnictví.

Výroba: - přepravníky litého asfaltu - vařiče na zálivkový asfalt Opravy, servis: - stavební a zemědělské stroje Zámečnictví.

Výroba: - kovové ploty, brány, mříže, zábradlí. Ubytovací služby. Stavební zámečnictví, kovové konstrukce.

Výroba zámků a kování.

Zámečnické a svářečské práce.

Práce, služby: -instalatérské -plynoinstalační -elektroinstalační -topenářské -zámečnické -zednické -obkladačské

Stavební práce: - Novostavby - Modernizace - Sanace - Rekonstrukce - Specializace - Obnovy Výškové práce: - Průmyslové mytí - Opravy střešních plášťů a kulturních památek - Zábrany proti holubům - Opravy věží a komínů - Stromové likvidace, prořezy - Montáže reklamních ploch a telekomunikačních systémů Řemeslné práce: - ...

Služby, práce: -zámečnictví -zámečnické práce -schodiště -zábradlí -konstrukce.

Kovovýroba. Řemeslnické práce: - zámečnické - soustružnické, frézařské, lisařské práce. Výkup, sběr: - druhotné suroviny - likvidace autovraků - palety - autodopravy.

Práce: - zámečnické, - stříhání a ohýbání plechů, - svářečské.

Provádíme klempířské a zámečnické práce všeho druhu. Zámečnické práce: Posuvné a nesené brány, křídlová a posuvná vrata, mříže a kovářské ploty, ocelové konstrukce pro schody a zábradlí, svářečské práce. Klempířské práce: Oplechování komínu a balkonů, plechové parapety, montáž okapových systémů.