Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Hledáte odborníka na zpracování kovů? Potom neváhejte využít služeb společnosti FORMACH s.r.o. Naše firma se zaměřuje na kovovýrobu, obrábění kovů a zámečnické práce. Vyrábíme ocelové konstrukce a nabízíme i zakázkovou kovovýrobu. Sídlíme na adrese Fryčajova 607/165, Brno - Obřany. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Vývoj, výroba: -bezpečnostní kabiny pro vysokozdvižné vozíky -ochranné stříšky a kryty pro vysokozdvižné vozíky i jiné stroje -zámečnická -plechové skříně, stojany, rámy, vrata -klempířské, svářečské práce -stříhání a ohýbání plechů na CNC lisu -výroba strojů a přípravků -dodávky zajistíme včetně lakování. Smluvní prodejce a ...

Zámečnictví. Výroba, kovovýroba, prodej: - kovový nábytek - dílenský nábytek - reklamní štíty - vrata, výlohy - ocelové, hliníkové dveře. Řemeslnické práce: - zámečnické.

Výroba, služby: -kovovýroba, kovářské práce -klasické i umělecké kovářství -umělecko-kovářská výroba -stavební zámečnictví -umělecké zámečnictví -kovové brány, ploty, oplocení, mříže -posuvné, samonosné brány -zábradlí a schody- venkovní, vnitřní, točité -bezpečnostní zábradlí -požární žebříky -terasy a pergoly-kovové ...

Hodinový manžel. Nabízím služby hodinového manžela. Pokrývám města Chrudim, Pardubice, Heřmanův Městec, Slatiňany, Přelouč a jejich široké okolí.

Výroba: -kovové konstrukce -výrobky z nerezových plechů. -lehké ocelové konstrukce -kouřovody -komínové stříšky -redukce potrubí -potravinářský nábytek -pomůcky pro včelaře -ocelová vrata -posuvné brány -zábradlí, žebříky, regály, ocelové schody.

Realitní kancelář, stavební společnost. Realitní činnost: - zprostředkování nákupu a prodeje: - nemovitostí - pozemků - chat - chalup - zprostředkování pronájmů: - výrobních celků - hal - bytů - domů. Provádění staveb: - bytových - občanských - průmyslových. Stavební práce: - stavby na klíč ...

Služby: -zámečnictví -kovovýroba -nerez, hliník, barevné kovy.

Práce: - zámečnické - svářečské - soustružnické.

Zámečnictví, kovovýroba. Výroba: -ocelová schodiště, zábradlí -vrata -dveře -vstupní stěny -okna, výlohy -plotové dílce -dvířka pro psy -vybavení prodejen -mříže.

Umělecké zámečnictví a pasířství. Pasířství. Výroba: -písmena, emblémy -poutače-kovové, madla a zábradlí -atypická svítidla, bytové doplňky -speciální doplňky interiérů -skříňky na urny. Práce: -pasířské -nerez, mosaz, měď -kapotáž nábytku.

Zámečnictví, zámečnické práce, zámečník, veškeré svářečské práce, stavební zámečnictví. Výroba, prodej, distribuce, dodávka: -vrata kombinace (kov/dřevo) -mříže, ploty -oplocení pozemku.

zámečnictví, nástrojářství, kovoobráběčství kontakt: Ing. Vladimír Böhm, Libor Kulda, Karel Zetka

Provádí práce: -zámečnické -svářečské -montážní.

Stavební firma Kouřík & Jankovský. Stavební a tesařské práce. Zámečnické práce včetně montáže ocelových konstrukcí. Provádí: -statické výpočty, projektové práce -rodinné domky na klíč -rekonstrukce a modernizace objektů -fasády, zateplování objektů -bourací práce, úpravy terénů.

Výroba: -zámečnické práce.

Zámečnictví, zámečnické práce. Prototypová a malosériová výroba v oblasti obrábění kovů a výroby speciálních přípravků. -malosériová a prototypová výroba -formy na plasty a jejich komponenty -výroba upínacích stolů do rozměru 400 mm x 400 mm -CNC frézování -elektroerozivní hloubení do rozměru 200 mm x 300 mm -broušení na plocho do rozměru ...

Práce: -kovovýroba -zámečnické, zámečnictví, zámečník.

Kovovýroba: - lehké ocelové konstrukce - ozdobné ploty, brány, mříže. Řemeslnické práce: - zámečnické - kovoobráběčské. Umělecké kovářství. Zakázková výroba.

Výroba: - ocelové schodiště, zábradlí - nerezové světlíky, žebříky.

Výroba: - zateplené a klimatizované kontejnery použitelné pro informační technologie. Zámečnictví.

Služby: -plazmové splynování -likvidace odpadů -komunální, průmyslový, toxický, biologický, kontaminované zeminy -azbest, žárovky, popílek, použité oleje, maziva -likvidace kotelen a tepláren, elektrických kabelů a příslušenství, konstrukcí, strojních provozů atd., nádrží, v kterých byly uchovávány ropné produkty ...

Výroba: -kovové konstrukce -kotle -kontejnery. Práce: -zámečnické -kovoobráběčské.