Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Hledáte odborníka na zpracování kovů? Potom neváhejte využít služeb společnosti FORMACH s.r.o. Naše firma se zaměřuje na kovovýrobu, obrábění kovů a zámečnické práce. Vyrábíme ocelové konstrukce a nabízíme i zakázkovou kovovýrobu. Sídlíme na adrese Fryčajova 607/165, Brno - Obřany. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
Zámečnictví a kovářství.

Kovovýroba, zámečnická výroba. Svařování. Kovovýroba.

Zabýváme se výrobou ocelových konstrukcí z nerezových ocelí: - nábytek - vozíky - zábradlí - schodiště Vyroba: - svařováním v ochranné atmosféře - rozvody potrubí pro farmaceutický a potravinářský průmysl.

Instalace: -voda -topení -plyn. Práce: -instalatérské. Výroba zámků a kování. Výroba technických plynů.

Zámečnické práce: - automatické vratové systémy.

Zámečnická a havarijní služba: -otevírání bytů -otevírání aut -otevírání trezorů.

Otevírání: - byty - auta - trezory. Broušení: - nože - nůžky. Výroba klíčů. Železářství: - prodej spojovacího materiálu.

Práce, výroba: -zámečnictví -scxhodiště -brány -vrata -ploty.

Výroba, montáž, prodej: - zámečnické prvky - ozdobné výplně - sklenářské doplňky - zimní zahrady.

Výroba a montáž: - německá vrata Novoferm sekční, výklopná - vjezdové brány - garážová vrata - průmyslová vrata - ploty. Zámečnictví.

Zámečnické práce, zámečnictví, zámečník Umělecké kovářství, kovářské práce, předměty. Výroba, prodej: vrata, ploty, brány, mříže, zábradlí, schodiště, zámky, kování.

Pokládka zámkové dlažby na klíč. Provádění staveb z betonové architektury. Stavba plotů.

Výroba: -zámky, kování -zámečnické práce.

Provádíme výškové práce, z lana (horolezeckou technikou. Rizikové kácení a prořezy stromů, mytí oken ve výškách, montážní a zámečnické práce (sváření, nerez, TIG), opravy fasád, opravy komínů. Naše působnost je převážně Tábor, Praha, ale v tomto ohledu nejsme ničím omezeni. Pro více informací nás naváhejte kontaktovat na http://vptabor.cz/ nebo ...

Prodej, servis, montáž: -bezpečnostní dveře -protipožární dveře -garážové dveře -trezory.

Výroba: - rozvaděče - zámečnická. Řemeslnické práce: - elektroinstalační.

Přerušení provozování živnosti. Vodoinstalatérské, zámečnické práce.

Stavební činnost, pozemní a inženýrské stavitelství. Zámečnická výroba, montáž.

Zámečnictví. Kovovýroba: -schodiště, zábradlí, ocelové konstrukce.

Autoopravna. Autodoprava. Zámečnictví. Autoklempíř.

Práce: -zámečnické včetně svařování -instalatérské -topenářské -rekonstrukce bytových jader.

Zámečnictví - montáže a opravy bytových zámků

Prodej, půjčovna, e-shop: -nářadí profesionální -hobby nářadí -zahradní nářadí -ruční nářadí -brusivo, vrtáky, sekáče -slévárenské nářadí -licí naběračka, legovací zvonek, stahovací sítko, kokilové kleště, pánve -NAREX, HITACHI, FLEX, MILWAUKEE, AEG, WORKS, EXTOL, FERM, PROMA, EINHELL, YATO, ZBIROVIA, MAGG, TONA, ...