Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Hledáte odborníka na zpracování kovů? Potom neváhejte využít služeb společnosti FORMACH s.r.o. Naše firma se zaměřuje na kovovýrobu, obrábění kovů a zámečnické práce. Vyrábíme ocelové konstrukce a nabízíme i zakázkovou kovovýrobu. Sídlíme na adrese Fryčajova 607/165, Brno - Obřany. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
Zámečnictví. Svářečské práce.

Práce: - zámečnické - potrubářské - instalatérské - topenářské.

Zámečnictví: -kovoobrábění, frézování, vyvrtávání, soustružení, svařování -výroba schodů, zábradlí apod.

Strojírenská výroba: - obrábění - zámečnické a klempířské prace - sváření - kvalitní povrchové úpravy - montážní práce - výroba menších strojů - strojních podskupin a dílů skládajících se především ze svařovaných konstrukcí a rámů za použití přesně tvarovaných laserem řezaných dílů, dutých profilů doplněných obráběnými ...

Klempířské práce. Zámečnické práce.

Zámečnictví, zámečník: - nouzové otevírání bytů, aut. Montáž: - bezpečnostní zámky a kování, rozvory, závory.

Oprava: - zemědělské stroje - traktory. Kovoobráběčství. Zámečnictví. Truhlářství. Silniční motorová doprava nákladní - vnitrostátní s vozidly nad 3, 5 tuny celkové hmotnosti. Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady. Opravy silničních vozidel. Opravy ostatních dopravních prostředků. Výroba zemědělských strojů. ...

Zakázkové zpracování plechu. Komplexní služby v oboru zpracování plechu do tloušťky 6 mm. Výroba: - plechové přístrojové krabičky, krabice, skříně, panely, kryty zařízení, moduly pro vestavby do 19'' rack skříní a jiné plechové díly dle požadavku. Výrobní technologie: - řezání - děrování, vysekávaní, prostřihování - ohýbání, ...

Zámečnické práce. Výroba na zakázku: -ploty -mříže -vrata včetně montáže.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál. Elektromontáže. Montáže: -hromosvody. Revize: -elektro. Opravy, práce: -zámečnické -elektroinstalační, elektrikářské. Údržba veřejného osvětlení. Prodej: -elektromateriál.

Zámečnictví, zámečnická výroba: - vrata, brány, ploty, mříže, zábradlí, schodiště, regály, stojánky, kontejnery, korby. - medomedy pro včelaře, kbelíky, rámečky, várnice Chovná stanice psů: - plemeno Chodský pes.

Zakázková výroba z barevných kovů. Svítidla, zábradlí, reklamní nápisy, interiérové doplňky.

Umělecký kovář a zámečník: -proty, brány, balkóny, mříže, zábradlí, vrata -montáže pohonů bran -vývěsní štíty -konstrukce.

Prodej, montáž, servis: - bezpečnostní dveře - trezory - kování - dveřní a trezorový servis. Otevírání bytů a aut nonstop.

Výroba: - klíče - autoklíče. Prodej: - bezpečnostní zámky.

Výroba: - klíče - autoklíče. Prodej: - bezpečnostní zámky.

Výroba: - klíče - autoklíče. Prodej: - bezpečnostní zámky.

Výroba kmenových pásových pil, kmenových fréz a příslušenství. Zámečnická výroba. Kovovýroba.

Strojírenská výroba. Zámečnictví. Svářečské práce. Soustružení CNC. Frézování CNC. Řezání plasmou.

Soustružení. Broušení kovů. Zámečnické práce.

Zámečnické práce, zdvihacích a manipulačních zařízení. Elektrické instalace.

Stavba, výstavba, montáž, instalace: - plyn, voda, topení. Povrchová úprava kovů: - práškovými plasty (KOMAXIT). Kovovýroba. Řemeslnické práce: - zámečnické - vodoinstalatérské, instalatérské - topenářské - plynařské.

Služvy, výroba, práce: -strojní obrábění, -soustružení -frézování -broušení -zámečnické práce -montážní práce.

Základním předmětem podnikání: - kovoobrábění - zámečnictví, nástrojařství - výroba strojů a zařízení pro všeobecné účely - maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny - výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků.