Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Hledáte odborníka na zpracování kovů? Potom neváhejte využít služeb společnosti FORMACH s.r.o. Naše firma se zaměřuje na kovovýrobu, obrábění kovů a zámečnické práce. Vyrábíme ocelové konstrukce a nabízíme i zakázkovou kovovýrobu. Sídlíme na adrese Fryčajova 607/165, Brno - Obřany. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
- prodej, montáž a servis unikátních pergol s pohyblivým zastřešením, protivětrných a předokenních rolet a další stínící techniky. - výroba atypických pergol, zámečnických a tesařských prvků.

Potrubářské, nerez - ocel, zámečnické a svářečské práce. Demontáž, montáž: - ocelové konstrukce.

Kovoobrábění, kovovýroba: - soustružení, frézování, vrtání

Práce: -zámečnické -svářečské -montážní -zednické -opravárenské Malá letní restaurace

Práce: -instalatérské -zámečnické.

Zámečnictví, zámečnické práce. Kovoobrábění. Malovýroba. Soustruh, soustružení, fréza-univerzální. Svařování hliník, nerez, bodové svařování v ochranné atmosféře.

Výroba, montáž: -ocelové konstrukce -potrubí-Fe, nerezové, pozinkované. Sériová zámečnická výroba Svařování, svářečské práce: -plamen -CO2 -elektrický oblouk -ochranná atmosféra ARGON.

Zámečnictví. Servis, montáž, výroba, repas: -mlýnská technologie.

Výroba potravinářských zařízení. Výroba, prodej: - zařízení pro pivovary, mlékárny, sýrárny, zpracování vajec, sirupárny, potrubní systémy, ventilové panely a bloky - výroba hliníkových konstrukcí - zpracování nerezu - mechanické úpravy kovů Projekční činnost, projekce, inženýr, architekt: - investiční výstavba - ...

Kovovýroba, zámečnická výroba, zámečnictví: -mříže -pojízdná a rolovací vrata -zámky, kování -spojovací materiál -činky, dětská vozidla. Práce: -soustružnické. Oprava, servis: -sportovní nářadí -lyže, kola. Služby: -výroba klíčů, klíče -otvírání bytů -broušení -nože, nůžky, brusle.

Zámečnictví Výroba: - zámečnická - kovovýroba. Zpracování nerezu a hliníku.

Zámečnictví -zámečnické práce

Zámečnictví, nástrojářství. Prodej potravin.

Teplofikace do 4 MPA. Vodoinstalace: -rozvody -klasické -plastové. Rozvody stlačeného vzduchu. Tlaková zařízení: -revize -servis. Zámečnické práce. Pobočka: -Sokolov, Křížová 118 telefon 352601271.

Zámečnictví - výroba zámků a kování

Zámečnické práce: - vrata - ploty - posuvné brány Výroba: - ocelové konstrukce.

Práce: -stavební zámečnictví.

Výroba drobného kovového zboží.

Práce: -zámečnické -kovovýroba -výroba ocelových konstrukcí -konstruktérské práce -montážní práce -opláštění. Opravy a renovace strojů a zařízení.

Padastmo Výroba kovový nábytek: -vnitřní i venkovní kombinovaný(dřevo, kov, sklo) -klasický černý, komaxit, různobarevný -atypický židle i barové, stolky, skříňky, police, interiérové regály vše i dle návrhu na zakázku. Práce: -svářečské včetně nerezu, hliníku, kovy -letování mosaz, měď* -zámečnická výroba ...

Zámečnictví Stavební činnost Topenářství Obchodní činnost

Zámečnictví, kovovýroba: Provádění zámečnických prací. Dílna: Nepolisy 208