Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Hledáte odborníka na zpracování kovů? Potom neváhejte využít služeb společnosti FORMACH s.r.o. Naše firma se zaměřuje na kovovýrobu, obrábění kovů a zámečnické práce. Vyrábíme ocelové konstrukce a nabízíme i zakázkovou kovovýrobu. Sídlíme na adrese Fryčajova 607/165, Brno - Obřany. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Práce: -klempířské, klempířství -zámečnické, zámečnictví -lakování -komaxitování -pálení plazmou -sváření -frézování -soustružení -zinkování -kovovýroba, výroba: -vrata -mříže -točité schodiště -zábradlí -ocelové konstrukce.

Prodej a montáž: -plastová a dřevěná okna. Stavební zámečnictví: -zábradlí -schody točité -vjezdové brány s pohonem nesené, pojezdové -garážová vrata sekční a výklopová -přepažovací stěny -zámečnická práce na zakázku.

Kovovýroba. Kované mříže zábradlí Vzduchotechnika. Výroba: - pororoštů. Řemeslo: - zámečník.

Výroba: - stroje a zařízení pro různá hospodářská odvětví - kovové konstrukce, kotlů, těles a kontejnerů Zámečnictví - strojní zámečnické práce

Kovovýroba. Zámečnické, klempířské a pokrývačské práce.

Svářečské práce. Zámečnické práce: - výroba brána, vrata, mříž - obrábění kovů - automatová výroba.

Technologie svařování - poradenství. Revize vyhrazených tlakových zařízení, kotlů a tlakových nádob. Zprostředkovatelská činnost: -kovoobrábění -svařování nerez, hliník, ocel -zámečnické práce -potrubářské práce, TZB.

Záměčnictví: -výroba klíčů -prodej, montáž zámků, kování -prodejce TESCOMA.

Stavební firma. -rodinné domy na klíč -vodoinstalatérské práce -zednické práce -stavebně truhlářské práce -zámečnické práce.

Svářečské, zámečnické práce: -svařování litiny, nerezu... -zámečnictví.

Stavební klempířství: - hydroizolace plochých střech - ohýbání plechů - veškeré klempířské práce -klempířské výrobky. Pokrývačské práce. Izolace balkonů. Zámečnické práce.

Kovovýroba, výroba, montáž, prodej: - ocelové konstrukce. Řemeslnické práce: - zámečnické - svářečské.

Výroba, kovovýroba, montáž, servis: - vybavení hřišť - nosným programem společnosti je výroba scate - boardových U-ramp a jejich příslušenství - skateboardové dráhy, rampy, Spine ramp, Jump ramp, Fun Box, Piramida, Wall Ramp. Řemeslnické práce: - zámečnické.

Výroba a montáž: - schodiště, zábradlí, vrata, brány a branky, ploty, garážová vrata, mříže, ocelové konstrukce, plechové skříně, rozvaděče.

Zámečnické práce. Malířské a natěračské práce.

Výroba zámků a kování. - kovovýroba

Výroba zámků a kování. Kování, lisování, ražení, válcování, protlačování kovů; prášková metalurgie.

Kovovýroba: -zámečnictví, soustružení, frézařství -výškové práce -autodoprava do 5tun.

Zámečnictví - kované brány - nerezové zábradlí

Práce: -zámečnické -topenářské -instalatérské Výroba: -houpačky zahradní lavičkové -dvířka plynoměrů -vozíky na popelnice -stojany na kola -plechové skříně na nástroje a materiál.

Euromeg Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž, servis, oprava : GARÁŽOVÁ VRATA : - výklopná - sekční HORMANN, TECHNOPARK - průmyslová vrata HORMANN - otočné a posuvné brány - automatické a dálkové ovládání NICE, FADINI, HORMANN - automatické závory, parkovací systémy - stavební kování a komponenty k výrobě bran, mříže - zámečnické ...

Firma BOPPE dodavatel ohradových pletiv a příslušenství: - pletivo BUCHLOVAN - pozinkované a potažené PVC - pletivo MORAVAN – pozinkované napínací, vázací a ostnaté dráty - plotové sloupky s příslušenstvím branky a brány, plotové dílce a rámy - chovatelská, okrasná, sportovní a lesnická pletiva - průmyslová oplocení - ...