Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Hledáte odborníka na zpracování kovů? Potom neváhejte využít služeb společnosti FORMACH s.r.o. Naše firma se zaměřuje na kovovýrobu, obrábění kovů a zámečnické práce. Vyrábíme ocelové konstrukce a nabízíme i zakázkovou kovovýrobu. Sídlíme na adrese Fryčajova 607/165, Brno - Obřany. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
Výroba, prodej, montáž, servis: -žaluzie, rolety a markýzy -brány -garážová vrata -ploty -mříže -ocelové konstrukce -přístřešky -schodiště, zábradlí -kované prvky.

Zámečnické a svářečské práce. Tepelné zpracování kovů. Provoz plazmového pálicího stroje na plechy do tloušťky 20 mm a pálení plynem do tloušky 150 mm.

Kovoobráběčství, zámečnictví.

Výroba, montáž: -ocelové atypické konstrukce -montáž ocelových a halových objektů včetně opláštění v nezatepleném i zatepleném provedení ze sendvičových panelů, trapézových plechů s povrchovou úpravou, kazetových panelů -kompletní výroba a dodávky stavebně zámečnických prací včetně montáže -zakázková výroba -strojní ...

Montáž, opravy, údržba: -elektro zařízení. Práce: -zámečnické -údržbářské.

Zámečnictví, nástrojářství: - výroba zámků a kování.

Zajišťujeme: - zabezpečovací systém generálního klíče pro objekty firem - montáže bezpečnostních zámků - zámečnická pohotovost otevírání bytů, aut a trezorů. Sjednocujeme vložky na stejný klíč, výměna zámků. Montujeme bezpečností dveře a zárubně.

Zakázkové zámečnické práce: -ohýbání trubek do průměru 32mm a jeklů maximálního rozměru 30x30mm.

Výstavba oplocení na klíč. Výroba, montáž: - automatické brány - průmyslové předělovací systémy - zámečnické práce. Prodej: - sortimentu pro výstavbu plotů.

Činnost, dodávka, montáž, práce: - dokončovací a zednické práce - malířské práce - plovoucí podlahy - dřevěné podlahy - sádrokartonové systémy - kompletní schodišťový systém - obklady starých schodišť - zámečnické práce, zábradlí, vrata, brány.

Kovářství. Výroba, kovovýroba: - mříže - brány - ploty - svícny - krbové nářadí. Práce: - obrábění - vrtání - řezání - sváření.

Dodávka, montáž - technologické celky. Činnost: - zámečnictvi - kovářské práce - voda - topení - plyn.

Zámečnictví, zámečnické práce, zámečník. Výroba, montáž ploty, bránky, branky, mříže, ocelové konstrukce.

Práce: - zednické - pokládka dlažby - obklady - sádrokartonářské - zateplení - zámečnické.

Strojírenská výroba: - stroje. Broušení, frézování. Práce: - soustružnické - zámečnické.

Kovobrábění. Práce: - kovoobráběčské - soustružnické, soustružení - frézařské, frézování - stroní zámečnické. CNC obrábění. Vrtání. Dělení materiálů. Provozovna: - U dvora 4, Hlučín - Darkovičky.

Svařování hliníku a nerezi. Zámečnické práce: - kovové konstrukce, zábradlí, schodiště.

Zámečnictví. Autoservis, autoopravna.

Provádíme: - zemní práce - truhlářství - zámečnictví.

Autoklempířství. Služby: -lakování, klempířské a mechanické práce -zámečnické práce. Výroba: -garážová vrata -schodiště -zábradlí

Montáže, opravy, rekonstrukce, servis: -vyhrazená tlaková zařízení v elektrárnách (elektrárna, elektrárny), teplárnách (teplárna, teplárny), kotelnách (kotelna, kotelny) výměníkových stanicích (výměníkové, výměníková stanice) -potrubní rozvody (rozvody) -netlakové části (netlakové části) tj. ocelové konstrukce, ...

Řemeslo: - svařování - zámečnictví - rekonstrukce hal - výroba lodí, ploty, mříže, brány, schodiště.