Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Hledáte odborníka na zpracování kovů? Potom neváhejte využít služeb společnosti FORMACH s.r.o. Naše firma se zaměřuje na kovovýrobu, obrábění kovů a zámečnické práce. Vyrábíme ocelové konstrukce a nabízíme i zakázkovou kovovýrobu. Sídlíme na adrese Fryčajova 607/165, Brno - Obřany. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Výroba a prodej: - vojenské kontejnery - kontejnery pro telekomunikační, navigační, monitorovací, zabezpečovací a jiné technologie - technologické domky - technologické skříně vnitřní a venkovní spec.protipožární úprava, klimatizace apod.) - telefonní hovorny a boxy - rozvaděčové skříně - sklolaminátové výrobky-anténní stožáry - ...

Práce: -zámečnické -kovoobrábění -gravírování -broušení nožů, nůžek, nástrojů

Zámečnictví -zámečnické práce -výroba zámků Výroba a prodej: - plasty i obaly

- zámečnictví, nástrojářství - truhlářství, podlahářství

Práce: -zámečnické -zednické -truhlářské.

Výroba, zámečnictví: -zámky a kování -montážní a svářečské práce v potravinářkém a chemickém průmyslu -potrubářské a zámečnické práce -výroba z nerezové i běžné oceli... Provozovna: Roudnice 105 50327 Lhota Pod Libčany

Stavební firma. Stavby: -na klíč -rekonstrukce -fasády -zateplování budov -půdní vestavby -zámečnické práce -veškeré zednické práce-obklady, dlažby -sádrokartony -malířské práce -elektro práce.

Renovace: - dveře, zárubně. Kovovýroba: - veškeré zámečnické práce - výroba - vrata, mříže, schodiště, závory, automatické brány, turnikety, středně těžké konstrukce.

Zámečnictví, zámečnické práce. Výškové práce.

Prodej, montáž: -bezpečnostní dveře -nůžkové a pevné mříže -bezpečnostní skla a fólie -předokenní rolety -průmyslová vrata -automatické vjezdové brány, vrata a dveřní systémy -systémy generálního klíče. Zámečnická výroba: -zábradlí, ploty, vrata. Služby: -zasklívání lodžie systémem VARIO a OPTIMI -zámečnická pohotovost ...

Práce: - zámečnické.

Výroba, prodej, montáž: -stavební zámečnické výrobky. Výrobky tepelné techniky: -vodní akumulační a hybridní elektrokotelny -akumulační kamna CARAT 24 -elektrické sušáky AUGUR pro sušení drobného prádla -elektrické sálavé halogenové infrazářiče AUGUR KZ.

Práce: -zámečnické -soustružnické -svářečské (autogen, elektrika, CO). Výroba: -vrata -mříže -zábradlí -výrobky z kovu. Zaměření, výroba, montáž. Řezání na pásové pile.

Montáž, dodávka: -elektroinstalace-výtahy -zdvihací zařízení. Práce: -zámečnické, zámečník -elektro: -mimo vysoké napětí -hromosvody, veřejné osvětlení. Revize: -elektro.

Kovoobrábění. Strojní obrábění-soustružení - frézování - vrtání a závitování - broušení na plocho. Zámečnické práce.

Zámečnictví. Zakázková kovovýroba: - včelařské potřeby - nosiče na motocykly - hliníkové motokufry - svařování nerezu a hliníkových dílů.

Kovoobrábění. Práce: -obrábění kovů na CNC soustruhu, soustruh osmipolohová hlava -soustružení, frézování, vrtání, řezání, broušení, svařování CO2 TIG včetně dodání materiálu -zámečnická práce. Výroba: -speciální díly pro motorsport.

Kovovýroba Práce: - zámečnické, zámečník.

Činnost: - zámečnictví, nástrojářství - obráběčství - konstruktérské práce ve strojírenství

Nabízíme zámečnické a montážní práce, opláštění hal, montáž ocelových konstrukcí.

Kovovýroba, výroba, montáž: - ocelové konstrukce - zámečnictví - přístřešky z polykarbonátů - ocelová vrata, dveře, brány - ploty.