Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Hledáte odborníka na zpracování kovů? Potom neváhejte využít služeb společnosti FORMACH s.r.o. Naše firma se zaměřuje na kovovýrobu, obrábění kovů a zámečnické práce. Vyrábíme ocelové konstrukce a nabízíme i zakázkovou kovovýrobu. Sídlíme na adrese Fryčajova 607/165, Brno - Obřany. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Stavební práce, výstavba: - průmyslové i občanské stavby - stavební projekce - klempířské a pokrývačské práce - výškové, práce ve výškách. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce. Zámečnická výroba, kovovýroba.

Výroba: - zámečnická - kovovýroba.

Kovovýroba. Práce: -zámečnické -kovoobráběčské.

Zámečnictví, nástrojářství.

Stavební zámečnictví. Výroba: - ocelové konstrukce. Práce: - stavebně zámečnické.

Zámečnictví. Práce: - zámečnické.

Práce: - zámečnické. Výroba: - zámky a kování.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník, zámky. Kovovýroba, výroba: -klíče, autoklíče.

Zámečnictví: -ploty, oplocení pozemků -vjezdové brány posuvné, dvoukřídlé -garážová vrta -elektrické pohony -zámečnická výroba -bezpečnostní dveře, mříže.

Klempířské a zámečnické práce. Montujeme: -Plechové střešní krytiny -Taškové střešní krytiny -Asfaltové střešní krytiny -Všechny typy střešních oken -Vodu odvádějící systémy (okapy apod.) Vyrábíme: -komíny -parapety -okna -okapní plechy -hřebeny -lišty a jiné

Zámečnické práce. Oplocení staveb a pozemků.

Truhlářské práce. Zámečnictví.

Výroba strojírenská, kovovýroba. Práce: -zámečnické -obrábění: -třískové: -soustružení, frézování, obrážení -dekroerozivní: -řezání drátem -vyjiskřovačka -broušení.

Zámečnictví. Obchodní činnost.

Rozvody vody, kanalizace, ústřední topení, plyn. Stavební činnost: - zámečnické práce - obkladačské práce - sádrokartonářské práce.

Oprava: - zemědělská technika Strojní výroba Provádí: - příprava vozidel na STK - seřizování světlometů - geometrie - GO motoru - seřizování náprav - soustružnické a frézařské práce - zámečnická výroba - mříže, vrata, ploty - ohýbání armatur - stříhání plechů do síly 8mm a ohýbání plechů do síly 2mm - ...

Výroba, montáž: - garážová vrata, vjezdové brány - vstupní branky, oplocení (ploty) - kovová okna - ochranné dveřní a okenní mříže - segmentová a točitá schodiště - schodišťová a balkónová zábradlí - plechové skříně a regály - ocelové rámy pro reklamní poutače - vybavení sportovišť - vlajkové stožáry - rohože, škrabáky - ...

Prodej: -technické plyny AGA* -hutní materiál. Služby: -kovovýroba -zámečnictví -svařování MIG*, MAG*, TIG*

Práce: -instalatérské -topenářské -zámečnické.