Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Hledáte odborníka na zpracování kovů? Potom neváhejte využít služeb společnosti FORMACH s.r.o. Naše firma se zaměřuje na kovovýrobu, obrábění kovů a zámečnické práce. Vyrábíme ocelové konstrukce a nabízíme i zakázkovou kovovýrobu. Sídlíme na adrese Fryčajova 607/165, Brno - Obřany. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Kovovýroba, kovoobrábění, zámečnictví.

Výroba, montáž: - automatické dveře - automatické, posuvné brány - kované ploty a branky. Montáž, servis: - sekční garážová vrata (privátní, průmyslová) - dvoukřídlá vrata - rolovací vrata. Prodej: - motory, ostatní komponenty k branám a vratům.

Práce: -frézování, broušení -strojní obrábění -soustružení -obrábění kovů -zámečnická -svařování, ohýbání plechů -zakázková výroba z nerezi -stříhání plechů.

Kovovýroba Práce: -zámečnické -svařečské.

Provádíme svářecí práce metodou Tig, CO2, dále provádíme výrobu vrat, vrátek, oplocení pozemků, výroba nerezového zábradlí, výroba nástaveb na nákladní automobily, výroba konstrukcí

Výroba, montáž: -ploty, branky, halové vrata, zábradlí, závory, ocelové konstrukce a mnoho dalšího dle přání zákazníků.

Zámečnické práce: -zákazková výroba a montáž zábradlí -schodiště -vrata, brány, branky -zahradní ocelové přístřešky.

Služby-řemeslo: -zámečnictví. Výroba: -skříně plynoměrů, držáky a úchyty pro jejich připojení -skříně plynových uzávěrů -atypické skříňky -skříně elektro -skříně na olej s okapovou miskou.

Služby: - revize elektrická zařízení do 1000 V - vodoinstalatérské a zámečnické práce.

Práce výškové s montážní plošinou. Dovoz tranzitem–1, 5t Montážní plošina MP-10, 13 a 16. (10-16 metrů) Zámečnické práce, zámečnictví -pouze přes zimu.

Výroba: -zámky -kování. Zakázková kovovýroba.

Pronájem, půjčovna: - těžké stavební stroje s obsluhou - autojeřáby - hydraulické rypadla - hydraulické montážní plošiny. Demolice. Stavby, stavební činnost. Komunikace. Vzduchotechnika. Kovovýroba, zámečnické práce.

Střechy na klíč: -pokrývačské, klempířské a zámečnické práce -izolace proti vodě -montáže střešních oken -tesařské práce.

Výroba: - elektrické rozvaděče - zařízení nízkého napětí do 1000V - elektrovýzbroj pracovních strojů. Práce: - elektroinstalace, elektromontáže - hromosvody - svařování v CO2 - kovoobrábění - stříhání plechu.

Zámečnictví. Zámečnické práce. Výroba: - ocelové konstrukce - ocelová schodiště - kovové zábradlí - vjezdová vrata. Kovovýroba na zakázku.

Obrábění kovů a drobné zámečnické práce.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - zámečnické.

Práce: -topenářské -zámečnické.

Zámečnické práce, práce s plechy.

Výroba, oravy: - automobilové nástavby - zámečnické práce - kusová i sériová výroba.

Výroba: -výměníky do parních a horkovodních vytápěcích jednotek -výměníky teplovodní -výměníky teplovzdušné ke krbovým vložkám. - příslušenství Zámečnická výroba: - dělení materiálu -řezání plazmou. - svářečské práce.

Kovovýroba: -kovoobrábění, obrábění kovů -strojní zámečnictví, zámečnické.