Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Hledáte odborníka na zpracování kovů? Potom neváhejte využít služeb společnosti FORMACH s.r.o. Naše firma se zaměřuje na kovovýrobu, obrábění kovů a zámečnické práce. Vyrábíme ocelové konstrukce a nabízíme i zakázkovou kovovýrobu. Sídlíme na adrese Fryčajova 607/165, Brno - Obřany. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
Stavebně zámečnické práce.

Kovářství a zámečnictví. Výroba: -vjezdové brány -plotové díly -zábradlí -kované mříže -kované polotovary. Zakázková kovovýroba. Prodej kovových polotovarů.

Výroba a prodej: -klempířské výrobky -reklamní zařízení -stojky, tabule, světelné tabule -plastová, kovová, světelná, plastická písmena -velkoplošné billboardy -pasířské práce -informační systémy. Práce: -klempířské -stavební -zámečnické.

Výroba: -drobné kovové zboží -zahrádkářské ruční nářadí -stavební škrabky, lopaty -zámečnické práce. Prodej: -plastová hřabla na sníh -kované nářadí.

Služby: -zámečnické práce -kovoobrábění -výroba tvarových součástí z kovů včetně tepelného zpracování a součástí z plastických hmot -výroba ozubených kol dělicím způsobem.

Broušení: -kovo-dřevoobráběcí nástroje. Zámečnické práce, zámečnictví. Výroba: -rybářských stojanů, rybářské stojany.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické.

Truhlářství, dřevovýroba. Zámečnictví, nástrojářské práce.

Řemeslo: -kovář -zámečník. Kovářská a zámečnická huť.

Chráněná dílna. Kovovýroba: -vypalování na CNC strojích -ohraňování a stříhání plechů -zakružování a tvarování profilů -stříhání a řezání materiálů -plazmové dělení -vrtání -frézování -soustružení -broušení -výroba ocelových konstrukcí -zámečnické, kovářské, svářecí práce. Lisovací kontejnery. Mobilní a ocelové skladovací haly, ...

Montáže, instalace: - rozvody vody, plynu a topení - plastové, měděné a ocelové. Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Kompletní realizace koupelen. Zednické práce. Drobné zámečnické práce.

Hostinec. Restaurace. Zámečnictví, nástrojářství.

Řemeslnické práce: - instalatérské práce - topenářské práce - zámečnické práce, zámečník. Dodávka, montáž, instalace, oprava, servis: - plynové rozvody, přípojky.

Kovovýroba, zámečnictví, výroba: - ocelové konstrukce - kovoobrábění - svařování nerez.

Oprava, servis: -traktory a přípojná vozidla, pracovní stroje a lehká užitková vozidla -měření emisí dieselových motorů všech typů včetně traktorů -příprava a zajištění STK -zámečnické práce.

Zámečnické a svářečské práce a povrchová úprava. Reklamní tabule Regálové systémy Pracovní stoly Opravy příslušenství strojů Konzultace technického řešení Svářečské práce metodami: (MMA) Obalenou elektrodou (MIG/MAG) CO2 poloautomatem Výroba dle technické dokumentace Výroba bran, mříží, zábradlí, schodišť Výroba zahradních ...

Výroba: - stroje pro zemědělství a lesnictví. Oprava, servis: - nákladní automobily - zemědělské stroje. Zámečnické práce: - soustružnické práce.

Kovářská a zámečnická výroba, montáž - svařované a kované ploty - bezpečnostní a okrasné mříže - vrata i posuvná s ovládáním - krbové nářadí a příslušenství - svícny, plastiky, zábradlí - schodiště.

Realizace prací pro zvýšení požární ochrany stavebních konstrukcí a nabídka technického poradenství v oblasti požární ochrany. Elektromontážní práce. Realizace a změny staveb. Specializuje se zejména na pasivní protipožární ochranu stavebních konstrukcí. Dále pak i na odborné práce přímo související s předmětem činnosti tj.: - montáže ...

Naše služby: - instalatérské, topenářské a zámečnické práce.

ZÁMEČNICKÉ PRÁCE: - umělecké kovářství ( interiéry i exteriéry ) NÁVRH, VÝROBA, MONTÁŽ: - plastická písmena a loga - reklamní tabule ( včetně konstrukcí a upevnění ) - světelné a nesvětelné výstrče - řezaná a tištěná grafika - bannery ( plachty ) tištěné i řezané - polepy aut, autobusů, výloh a motocyklů - světelná panely, výstrče, ...

Stavební firma. - zednické a obkladačské práce - renovace balkónu - pokrývačské a klempířské práce - zámečnické práce - hydroizolační práce - práce s polykarbonátem. Pobočka: - Bravantice 86, 74281.

Zpracování betonářské oceli pro stavebnictví, železář. Betonářská ocel, stříhání, ohýbání žebírkové oceli. Ohýbárna, třmínky, spony, kotevní prvky (svařence). Výroba: -věncové výztuže, průvlaky pro základové desky. Ukládání ocelářské oceli na stavbách. Stavební zámečnictví.