Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Hledáte odborníka na zpracování kovů? Potom neváhejte využít služeb společnosti FORMACH s.r.o. Naše firma se zaměřuje na kovovýrobu, obrábění kovů a zámečnické práce. Vyrábíme ocelové konstrukce a nabízíme i zakázkovou kovovýrobu. Sídlíme na adrese Fryčajova 607/165, Brno - Obřany. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Střechy Příbram: -kompletní dodávka střech -rekonstrukce a zateplení střech -veškeré klempířské a pokrývačské práce -tesařské práce -výroba a prodej atypických klempířských prvků -montáž a dodávka střešních oken a dalších doplňků -konzultace, poradenství a cenové rozpočty zdarma jsou samozřejmostí. Služby: ...

Pokrývačské, klempířské, tesařské a bourací práce. Montáž sádrokartonu, montáž střešních oken, montáž hromosvodu včetně revize . Realizace střechy s dodáním projektové dokumentace.Stavební zámečnické práce.

Prodej: - technické plyny. Výroba: - zámky, kování, - stroje pro textilní, oděvnický a kožedělný průmysl.

Nabízíme výrobu a renovaci kardanových a klikových hřídelí, homokinetických kloubů pro nákladní, osobní a zemědělskou techniku. Zámečnické práce.

Výroba: -ocelové konstrukce -stojany, schodiště, podesty. Služby: -zámečnické práce -palety pro převoz skla, oken -svařování -stavebně montážní práce.

Práce: - izolace - hydroizolace - tepelné izolace - klempířství - zámečnictví.

Zámečnické práce: - zábradlí, schody, mříže - konstrukce - svářečské práce - kácení stromů, údržba zeleně.

Provádění strojního zámečnictví a kovoobráběčství.

Montáž, půjčovna, pronájem - lešení. Zámečnictví.

Kovovýroba: - zpracování plechu - zámečnické práce.

Zámečnické práce - zámečnictví, zámečník

Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník.

Voda, topení, plyn. Práce: - plynařské - vodoinstalační - topenářské - zámečnické - svářečské.

Zámečnické a montážní práce. Realizace fotovoltaických elektráren Stavba plotů a oplocení. Nátěry šikmých a rovných střech. Dodávková autodoprava.

Zámečnictví, zámečník. - zámečnické práce

Dodávka, montáže, opravy: - technologické zařízení v průmyslu - zámečnictví.

Zámečnictví - zámečnické práce

Montáž, servis, oprava: -vodoinstalatérské -topenářské -zámečnické práce.

Zámečnictví. Kovovýroba, výroba: - výrobky z kovu.

Zámečnictví. - Naše firma se zakázkovou výrobou, montáží a renovacemi všech zámečnických výrobků, tj. vrat, mříží, balkónů, regálů … Provozovna: Fričova 302 533 53 Pardubice - Ohrazenice

PROVÁDÍ: - zámečnictví - umělecké kovářství - výroba mříží - stavební zámečnictví