Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Hledáte odborníka na zpracování kovů? Potom neváhejte využít služeb společnosti FORMACH s.r.o. Naše firma se zaměřuje na kovovýrobu, obrábění kovů a zámečnické práce. Vyrábíme ocelové konstrukce a nabízíme i zakázkovou kovovýrobu. Sídlíme na adrese Fryčajova 607/165, Brno - Obřany. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Nabízí: -práce kovoobráběčské, zámečnické, instalatérské elektroinstalační, montážní, stavební a údržbářské, konstrukční, kovářské, strojní, svářečské, topenářské, stavební -opravy elektromotory, obráběcí stroje, MULTICARY -opravy a revize jeřáby -opravy korb nákl.automobilů -renovace náhradních dílů ...

Strojírenství. Zámečnictví.

Řemeslnické práce: - zámečnické - zednické. Výroba, montáž: - oplocení, ploty, brány, schodiště - zděné ploty - pokládka zámkové dlažby. Kompletní servis nízkozdvižných paletových vozíků všech značek.

Naše služby: - truhlářské práce - zámečnické práce.

Prezentace stavební firmy, sídlící ve Slatiňanech u Chrudimi, poskytující práce, klempířské, pokrývačské, zámečnické, zednické, obkladačské, malířské, natěračské a službu Hodinový manžel.Provádíme stavby a rekonstrukce střech, bytů, domů. Naše hlavní činnost je stavební klempířství:výměna oplechování, žlabů, svodů, parapetů.Dále umíme zdění, ...

Výroba: -ocelové konstrukce -nerezové zábradlí -montované haly i žárově zinkované -dveře a okna z Al profilů -zimní zahrady -svařování hliníku.

Služby: -zakázková kovovýroba -lavičky, vrata, oplocení, pařáky, čekárny, zahradní nábytek -oprava zemědělských strojů -doprava Avií.

Služby: - autoopravna - zámečnictví

Solární systémy - včetně vyřízení dotace ZELENÁ ÚSPORÁM. Instalatérství. Topenářství. Zámečnictví. Od návrhu až k realizaci.

Zámečnictví. Kovoobráběčství. Práce: - broušení, ostření nástrojů.

Naše umělecké kovářství Vám nabízí kované výrobky vysoké kvality. Nabízíme zakázkovou výrobu bran, okenních, dveřních, dělících mríží (pevných i pohyblivých), kovaných plotu a zábradlí všech tipu a velikostí - (včetne jednoduchých svařovaných konstrukcí bez uměleckých nároku). Dále výrobu krbového nářadí a krbových roštu, vývěsních štítů, ...

Oprava a servis: -paletový vozík, manipulační technika. Zámečnictví.

Práce: -zámečnické -kovovýroba -mříže -balkony -ploty

Výroba: - stavební prvky, - kovové konstrukce, - mříže, - bezpečnostní mříže a vrata.

Výroba a prodej: - výrobce koupelnových doplňků a pomůcek pro zdravotně postižené, kování pro sedláře, nábytkáře i stavaře, zámečnická výroba. - domácí potřeby. Výroba reklamních předmětů a přezek.

Výroba: -zábradlí -ploty -konstrukce -schodiště -zahradní doplňky -čerpací a závlahová technika -elektromotory.

Práce: -nástrojářské -topenářské -zámečnické -instalatérské. Výroba zámků, kování a jiných kovových součástí.

ESTERAK. Výroba: - zábradlí - svítidla - dveře - stříšky, markýzy. Práce: - zámečnické.

KOVOOBRÁBĚNÍ. Sériová, kusová výroba dle objednávky, CNC soustruhy o max průměru 250 mm a délky 500 mm a CNC obráběcí centrum 4osy prac. stůl 1000x 600 mm.

Stavební zámečnictví. Výroba: -brány, vrata -ploty, mříže -ocelové konstrukce -zábradlí -ohrádky na truhlíky. Nástrojářství. Opravy: -nářadí a nástroje.