Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Hledáte odborníka na zpracování kovů? Potom neváhejte využít služeb společnosti FORMACH s.r.o. Naše firma se zaměřuje na kovovýrobu, obrábění kovů a zámečnické práce. Vyrábíme ocelové konstrukce a nabízíme i zakázkovou kovovýrobu. Sídlíme na adrese Fryčajova 607/165, Brno - Obřany. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Opravy: -silniční vozidla -pracovní stroje. Práce: -stavební -tesařské -zámečnické -zemní práce s jeřábem a těžkými stroji.

Výroba, prodej: -míchačky na beton -sklopné podpěry, sklopné nohy -přepravní a dopravní ocelové palety -lžíce na bagry -zemědělské nástavby -kovové konstrukce -kontejnery. Práce: -strojní zámečnictví -lisování -svařování CO2 -obrábění kovů.

Zaměření, projekce, výroba, montáž: -bezpečnostní mříže: -rolovací -pevné -nůžkové -mřížové stěny -ploty.

-Vodoinstalace -Topení -Plynoinstalace -Zámečnictví

Kovovýroba, výroba: - universální skládací stolky - manipulační vozíky - svařovací stůl pro přesné svařování zářivkových interiérových svítidel - vysekávání plechů na stroji TRUMF - pohotovostní montážní stany - ohýbání plechů na CNC strojích - stříhání plechů - řezání veškerých materiálů - ohýbání trubek, kulatiny - ...

Vývoj, konstrukce, výroba. Vývoj a výroba: -jednoúčelové stroje a zařízení -svařovací a ostatní přípravky -nářadí -jednoúčelové stroje a zařízení. Práce: -kovoobráběčské -svářečské -zámečnické -elektroinstalatérské.

Práce: -kovoobrábění. -zámečnické.

Práce: - klempířské - zámečnické - stavební - pokrývačské - tesařské.

Kovovýroba: -brány posuvné, křídlové, včetně dálkového ovládání -branky -ploty -ocelové konstrukce.

Výroba, montáž: - konstrukcí, strojní díly a zařízení.

Výroba: -zámků, kování. Práce: -zámečnické.

Zámečnictví Orság. Výroba: -klíčů -autoklíče - prodej -motoklíče -sjednocování vložek na jeden klíč -sestavy GENERÁLNÍHO A HLAVNÍHO KLÍČE -evidovaný klíč GUARD chráněný kartou.

Stavebně zámečnická výroba: -ocelové konstrukce -vrata, okna, schody, zábradlí -potrubí, manipulační prostředky -jeřáby a jeřábové dráhy.

Služby: -silniční motorová doprava nákladní a osobní -autobazar -vrakoviště -zámečnictví.

Opravy: -motorová vozidla -zemědělské stroje -čerpadla. Služby: -drobná kovovýroba -zámečnictví -opravárenství.

Práce: -pokrývačské -zámečnické. - tesařské

Zámečnictví. Práce: -zámečnické.

Práce: -zámečnictví - zednictví

Zámečnictví. Svářečské práce.

Renovace, opravy, výroba a opracování součástí pro hutnictví a strojírenství. Soustružení - kovy, plasty, nerez. Frézování, broušení.

Strojírenská výroba: Stroje, součásti a zařízení k výrobním linkám pro potravinářský, masný průmysl a jiné obory lidské činnosti: -vany -odštětinovače -masírovačky, masírovačka masa různé velikosti -transportní a manipulační zařízení, vozíky -pracovní stoly nerezové, stůl -závěsná zařízení do prodejen. Dopravníky a dráhy, dráha pro ...

Kovářská a zámečnická výroba, kovovýroba: - kovaný nábytek (postele, stoly, židle) - vrata, brány, mříže, ploty, zábradlí, panty, branky. Zámečnictví, kovářství.