Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Hledáte odborníka na zpracování kovů? Potom neváhejte využít služeb společnosti FORMACH s.r.o. Naše firma se zaměřuje na kovovýrobu, obrábění kovů a zámečnické práce. Vyrábíme ocelové konstrukce a nabízíme i zakázkovou kovovýrobu. Sídlíme na adrese Fryčajova 607/165, Brno - Obřany. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
Zámečnictví Práce: -zámečnické. Výroba: -plotové dílce. -schody. -brány.

Zámečnictví. Opravy vozidel. Zemědělské stroje.

Práce, zámečnictví: -zámečnické -vodoinstalatérské -sváření elektrickým obloukem -ocelové konstrukce -potrubí -úřední zkoušky sváření -zpracování nerez oceli -vodovody a kanalizace -ústřední vytápění. Zabýváme se topenářstvím, zpracováním nerez oceli, zámečnictvím, vodoinstalací, obchodní činností, zednickými prácemi, ...

Zámečnictví. Výroba: -ocelové palety -zámečnické práce -ocelové konstrukce -stříhání a ohraňování na NC strojích.

Oprava: -elektromotory -pračky, sporáky, vasavače, žehličky -domácí elektrospotřebiče. Provádí veškeré zámečnické práce.

Výroba, prodej: - dveře do krbů - zásuvné vložky - krbové sběrače - ventilační mřížky Muzeum kamen

Kovářství, zámečnictví: - filmové a televizní dekorace - branky, vrata - lustry

Umělecké kovářství, stavební zámečnictví. 10. leté zkušenosti v oboru. Výroba: -exteriérová i interiérová dekorace. Vyrábíme: -ploty, brány a branky -kování dveří a dvířek -mřížky ke krbům a veškerý kamnářský sortiment ke krbům -mříže, schody, balkony a zábradlí, ploty -kovový nábytek - vybavení interiérů, svícny, ...

Práce a servis: -plynárenské komplexní(plynové kotle) -instalace vody -zámečnické práce -zámečnictví

Kovářství, zámečnictví

Zámečnictví: -zakázková výroba -ocelové konstrukce -nesené a pojezdové brány.

Služby: -broušení nástrojů pro truhláře -kotoučové pily, pásové pily -frézy.

Výroba: -ocelové konstrukce -ocelové věšáky -čekárny městské hromadné dopravy -fotbalové střídačky -kontejnery a mobilní buňky -střešní nástavby. Zámečnictví. Svářečské práce.

Výroba, služby: -CNC zpracování plechu -zpracování plechu - ocel, nerez, hliník -výrobky z plechu - jednotlivé díly, sestavy -svařování v ochranné atmosféře - železo, nerez, hliník -kondenzátorové přivařování šroubů, kontaktů a sloupků -protlačování plechu na závity - řezání závitů -dělení profilů na pásové pile, bodování plechu.

Autodoprava, přeprava, doprava: -silniční nákladní. Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník. Výroba: -kovovýroba, zámečnická.

Montáž: -vytápění -rozvod vody, kanalizace, plynu -kotelny -úpravna vody. Práce: -zámečnické -svářečské -projekční -demontážní -demoliční. Doprava(Avia 31).

Zámečnictví: - výroba zámků a kování

Práce: -kovářské -zámečnické.

Zámečnictví a elektroinstalace. Oprava, údržba vyhrazených elektrických zařízení.

Výroba, kovovýroba: - kovoobrábění - zámečnictví. Řemeslnické práce: - zámečnické.

Kovovýroba: -výroba skladových a odpadních kontejnerů -ocelové konstrukce -zámečnické prvky na stavby -zakázkové práce.