Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Hledáte odborníka na zpracování kovů? Potom neváhejte využít služeb společnosti FORMACH s.r.o. Naše firma se zaměřuje na kovovýrobu, obrábění kovů a zámečnické práce. Vyrábíme ocelové konstrukce a nabízíme i zakázkovou kovovýrobu. Sídlíme na adrese Fryčajova 607/165, Brno - Obřany. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
Práce: -štěpkování porostu -výkopové -mobilní tryskání ( povrchové úpravy ) -frézování porostu -zahradnické práce -opravy stožárů VVN, VN -sprava a údržba nemovitostí -zámečnictví -zednictví -lesnictví, těžba dřeva -práce s těžkou technikou.

Zámečnictví: - kovovýroba - zámečnické práce - údržba stojů a zařízení - montážní práce.

Práce: - plynařské - topenářské - vodoinstalační - zámečnické.

Konstrukční a projektové práce ve strojírenství. Práce: -zámečnické -montážní -výroba forem pro stavební prefabrikaci -práce s hliníkem a nerezem.

Vodoinstalatérské, topenářské, plynařské, zámečnické práce.

Služby: -instalatérství -zámečnictví.

Práce: -zámečnické -soustružnické -kovoobrábění.

Zámečnictví. Nástrojářství Práce: -zámečnické, nástrojářské -obrábění kovů, kovoobrábění.

Zámečnictví, nástrojářství. Výroba: -ložiska -zámky, kování.

Výroba, maloobchodní prodej: -stavební konstrukce z ohýbaných trubek. Práce: -zámečnické. -kovovýroba. Vnitřní vybavení stájí.

Stavební a zámečnické práce. Realizace půdních vestaveb. Provádíme sádrokartonářské, obkladačské a zednické práce.

Práce: -mechanické úpravy kovů. Kovovýroba, výroba: -nástroje a nářadí.

Kovovýroba-užitkové i okrasné výrobky: -mříže -ploty -vrata -regály -houpací lavice -zahradní nábytek.

Činnost: -stavební -obchodní -stavby na klíč -rekonstrukce -inženýrská činnost -zámečnické práce.

Práce, montáž, projekce: - plynofikace - topenářské - instalaterské - zámečnické.

Zámečnictví. Řemeslnické práce: - zámečnické.

Prodej, montáž: - plastová, dřevěná, hliníková okna a dveře - garážová vrata. Stavební práce: - zednické - zámečnické - zateplování.

Zakázková výroba, kovovýroba: -stavební konstrukce. Práce: -kovoobrábění, obrábění kovů -zámečnictví, zámečnické, zámečník.

Kovoobrábění: - soustružení - frézování - broušení - vrtání - obrážení. Zámečnictví. Svářečské práce. Nákladní doprava s jeřábovým ramenem - tuzemská.

Naše firma se zabývá zakázkovou kovovýrobou více jak 15 let. Za toto období jsme realizovali mnoho zakázek širokého sortimentu od A-Z. Na stránkách této prezentace jsme pro Vás připravili ukázky našich prací, které mohou posloužit jako inspirace pro Vaši potřebu. Rádi Vás uvítáme v naší provozovně na Praze 5, kde si můžete prohlédnout ukázky ...

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - zámečnické - lakýrnické.

Realizace, stavby: -expozice pro veletrhy a výstavy na klíč. Kovovýroba: -práce zámečnické -speciální zámečnické práce.