Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Hledáte odborníka na zpracování kovů? Potom neváhejte využít služeb společnosti FORMACH s.r.o. Naše firma se zaměřuje na kovovýrobu, obrábění kovů a zámečnické práce. Vyrábíme ocelové konstrukce a nabízíme i zakázkovou kovovýrobu. Sídlíme na adrese Fryčajova 607/165, Brno - Obřany. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Řemeslnické práce: - zámečnické - vodoinstalatérské.

Zakázková kovovýroba a zámečnictví. Výroba: -bezpečnostní dveře RELIM velmi výhodné ceny -ozdobné mříže, hradby -veškeré zámečnické prvky -kovový nábytek.

Strojírenská a zámečnická výroba: -vrata -vratové systémy -dveře.

Provozování zámečnictví.

Práce: -zámečnické -svářečské -kovoobráběcí.

Výroba, kovovýroba, zámečnicvtí: -zámky a kování -úpravy kovů -nástroje a nářadí.

Práce: - zámečnické - topenářské - instalaterské - pokrývačské - sádrokartonářské - montáž střešních oken Velux. Rozvody, projekce, revize: - plynu, vody, topení z oceli, mědi a plastu. Výroba: - zahradní lavice - houpačky, stojany na kola, vozíky na popelnice, dvířka k plynoměrům.

Zámečnictví. Výroba: -zámečnická.

Služby: - kovovýroba, zámečnictví - broušení nástrojů.

Zámečnictví, výroba: - ocelové konstrukce - zámečnické výrobky - zámky a kování.

Provádění zakázkových zámečnických prací.

Stavební zámečnictví, kovovýroba Provozovna: Výrobní hala, Bohuňovice, 783 14.

Zámečnictví: -zakázková výroba -garážová vrata -ocelové konstrukce -pojezdová vrata -ocelové krovy -svařování nerez, hliník. -montáž a dodávky topení.

Kovovýroba. Obrábění kovů, kovoobrábění. Strojní zámečnické práce.

Výroba, prodej: -variabilní kovový nábytek s různou povrchovou úpravou do interiérů, obchodů, kanceláří -rozvaděče. Práce: -zámečnické. Maloobchodní prodej: -sportovní obuv -sportovní oděvy -značkové sportovní potřeby . Prodejna: -ZANE, Národní třída 101, 695 00 Hodonín.

Zámečnictví: - výroba zámků a kování

Provádíme: - veškeré zámečnické práce - kovářské práce - přípravné práce pro stavby a dokončovací stavební činnost.

startery, autoelektrika, elektroinstalace - hydraulické čerpadla ORSTA - hydraulické soustavy,hydraulika: - pístnice - mailery - rozváděče - posilovače řízení - servořízení ORSTA - hydraulická ruka - zvedáky ( panenka, hever ) Práce zámečnické, výroba: - pístnice ORSTA - soustružení, broušení nakulato - ...

Specializovaná činnost: -návrh a výroba elektronických bloků pro zbraňové systémy a munici -návrh a výroba řídících jednotek pro průmyslové využití se zvýšenou odolností. Zámečnictví a kovovýroba: -vývojová,konstrukční a projektová činnost -zakázkové práce a atypické zakázky -malosériová výroba světelných reklam ...