Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Hledáte odborníka na zpracování kovů? Potom neváhejte využít služeb společnosti FORMACH s.r.o. Naše firma se zaměřuje na kovovýrobu, obrábění kovů a zámečnické práce. Vyrábíme ocelové konstrukce a nabízíme i zakázkovou kovovýrobu. Sídlíme na adrese Fryčajova 607/165, Brno - Obřany. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
Zámečnické práce. od 30.09.2015 do 31.12.2099

Nerezové zábradlí Zámečnické práce

Práce se dřevem Nástrojářské práce Zámečnické práce

Prodej dveří, skříní a trezorů Nabízíme: - dveře interiérové i bezpečnostní. - zámky a závory - bezpečnostní kliky - řetězy - pokladny - trezory a skříně na zbraně - interiérové dveřní obložky - policový systém ELEMENT.

Kovovýroba. Řemeslnické práce: -zámečnické -lisování -svařování -ohýbání -soustružení.

Zámečnictví. od 14.04.2014 do 31.12.2099

Zámečnictví od 05.04.2012 do 31.12.2099

Výroba - mříže Zámečnictví - brány Zámečnictví - věšáky Zámečnictví - ploty - zábradlí - schodiště Zámečnictví - ploty - brány - mříže - zábradlí - schodiště - krbové příslušenství - svícny - věšáky - kliky - kování - doplňky pro ...

Malířské práce Služby hodinového manžela Zednické práce Zámečnické práce Instalatérské práce

Výroba - mříže otvírací, kované Výroba - branky Výroba - regály Výroba - ploty - zábradlí - schody Zámečnické práce

Výroba - krbové výrobky rošty, dvířka, mříže Výroba - šperky náramky, prsteny Výroba - bytové doplňky (svícny, kliky, plastiky, lampy, lustry, květináče, ...) Umělecké kovářství Výroba - dveřní kování (kliky, madla, dvířka, panty, ...)

Zakázková výroba - vrata - brány Zakázková výroba - schodiště - zábradlí - ploty Zámečnické práce

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem:od 27.05.2015 do 31.12.2015 Topenářské práce. Realizace koupelen na klíč. Svářečské práce. Řezání autogenem a plasmou. Zámečnické práce.

Výroba - vrata - brány Dodávka - automatické pohony na dálkové ovládání Výroba - zábradlí Zámečnictví

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 05.01.2015 do 31.12.2020 Stolařství Brožina. Výroba nábytku na zakázku. Vyrábíme boudy pro psy.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 01.09.2013 do 01.09.2015 Zámečnické práce

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 23.04.2012 do 31.12.2022. Stavební dokončovací práce. Zámečnictví.

Zábradlí - ploty Zámečnictví zábradlí, brány, ploty - kovářské práce

Karosářské práce Servis - osobní automobily Pneuservis Zámečnické práce

Kovovýroba - okrasné i jednodušší mříže pro zabezpečení objektů Kovovýroba - svícny Kovovýroba - plotové dílce Kovovýroba - nářadí - dekorativní krbové náčiní Kovovýroba - okrasné i jednodušší mříže pro zabezpečení objektů - plotové dílce - nářadí - dekorativní krbové náčiní ...

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 01.01.2012 do 31.12.2099 Zámečnické práce

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 20.04.2015 do 01.05.2025 Zámečnické práce, kovovýroba: - výroba plotů, bran, branek, vrat, zábradlí - sváření. - cnc obrábění.

Provádění: - vodoinstalace. Zámečnictví.