Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
Kovovýroba, dodávka, montáž: - ocelové protipožární dveře, okna, stěny - ocelové konstrukce - zámečnické prvky pro stavebnictví. - prosklené fasádní stěny - atypické prosklené i plné stavební uzávěry.

Jsme jihlavská stavební firma založená v roce 2008 působící převážně na Vysočině. Naší prací je komplexní stavební činnost. Zaměřujeme se na: Revitalizace panelových a bytových domů, zateplení fasád Výstavbu rodinných domů, realizaci občanských a průmyslových staveb Kovovýrobu a stavební zámečnictví Výrobou kontejnerů pro automobilové ...

Výroba ocelových konstrukcí Zámečnická výroba

Zámečnictví, zámečnické práce: - příslušenství k malé mechanizaci - vrata, brány, zábradlí - lehké ocelové konstrukce.

Výroba, montáž: -ocelové konstrukce. Práce: -zámečnické -jeřábnické.

Zámečnictví Mareš se soustředí na mechanické zabezpečení bytů, montujeme bezpečností cylindrické vložky, přídavné zámky, bezpečnostní závory i protipožární dveře. Další naší službou je nonstop nouzové otevírání bytů a automobilů. Sídlíme ve Strakonicích. Zámečnictví, zámečnické práce, montáž: - bezpečnostní cylindrické vložky - bezpečnostní ...

Práce: - zámečnické - kovovýroba.

Stavební zámečnictví, montáž, výroba: -ocelové - kovové konstrukce, na míru -atipická schodiště, zábradlí, dveře, vrata, okna -opláštění staveb, hala, haly zateplení sendvičové polyuretanové panely PUR střešní i obvodové -trapézové plechy -polykarbonát-skleníky, světlíky -krytá stání pro automobily areál ZD

Činnost - opravy a servis strojů a strojních zařízení - zámečnická výroba - výroba kovaných, pojezdových a křídlových bran, konstrukcí.

Zakázková a malosériová výroba. Zámečnictví. Zámečnické práce.

Městský stavební podnik Vysoké Mýto. Provádíme: Stavby na klíč - rodinné domy - obytné stavby (chaty, chalupy, bytovky) Opravy a údržba staveb. Další naše práce: - klempířské - zámečnické - truhlářské - pokrývačské - tesařské - kovářské - nákladní doprava Litomyšl, Holice, Chrudim, Ústí nad Orlicí, Choceň

Stavby: -rekonstrukce objektů na klíč -plynofikace kotelen -rekonstrukce rozvodů elektro, včetně dodávky rozvaděčů. -stavební činnost. Řemeslo: -vodoinstalatér -klempíř -zámečník -zedník -tesař -topenář -elektromontér.

Výroba - ocelové dveře - dveřní systémy - vjezdové brány a vrata. Zámečnictví Matějíček - ELMAT - další provozovna: Roudné 150, 370 07 České Budějovice.

Výroba a montáž dílů pro potřeby chovatelů. Prodej dokrmovaček na siláž, krmelců, stání pro koně, fixace zvířat a spoustu dalších chovatelských technologií. Ostatní zakázková kovovýroba, brány, branky, mříže, ploty aopd.

Výroba, dodávka, montáž: -potrubí -tlaková plynová zařízení Práce: -zámečnické -soustružnické

Elektro, zámečnictví, doprava, přípravné práce pro stavby: -montáže, opravy a komplexní dodávky informačních, telekomunikačních sítí a rozvodů. -opravy a montáže sdělovacího, zabezpečovacího a elektro zařízení na ČD . -zemní práce, kabelizace, vjezdové systémy, zámečnické práce. .

Práce, řemeslo: - umělecký kovář - zámečník

Zámečnické práce, výroba, montáž - vjezdová vrata - posuvné brány - kovové ploty. Servis pohonů.

Práce, řemeslo: - zámečnictví - kovovýroba - svařování

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -obaly, folie, pásky, proložky, vlnitá lepenka, krabice, kartony, sáčky, pytle, etikety. Nabízíme : -černění, chromování, niklování, zinkování, fosfátování, eloxování, leštění, CNC obrábění, zámečnictví, svařování. -kovovýroba.

Zámečnictví: -zakázková a sériová kovovýroba -zámečnictví, svařování, kovoobrábění, stříhání, ohýbání, soustružení, vrtání, soustružení a povrchové úpravy -výroba a montáž zábradlí, schodišť, atypických, systémových -doplňky do interiéru a exteriéru.