Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Hledáte odborníka na zpracování kovů? Potom neváhejte využít služeb společnosti FORMACH s.r.o. Naše firma se zaměřuje na kovovýrobu, obrábění kovů a zámečnické práce. Vyrábíme ocelové konstrukce a nabízíme i zakázkovou kovovýrobu. Sídlíme na adrese Fryčajova 607/165, Brno - Obřany. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
Výroba a prodej obalů pro: - potravinářství - farmaceutický průmysl - spotřební zboží - reklamní účely.

Práce: - zámečnické - malířské - topenářské - vodoinstalační

Kompletní opravy a servis výfuků. Prodej a montáž nových výfuků včetně příslušenství. Ochranné nátěry, zámečnické a svářečské práce. Provozovna Praha, tel. 776 649 306 Praha 10 Malešice, depo Hostivař.

Instalatérské, topenářské, zámečnické práce.

Pneuservis. Autodoprava. Zámečnická výroba. Kolejové mechanizmy.

Klempířské práce Vodoinstalatérství, topenářství Zámečnické práce, nástrojářství

Veškerá zámečnická výroba: - svářecké a montážní práce MIG, TIG - ocelové konstrukce - dveře, vrata, branky, brány včetně posuvných, ploty, oplocení - samonosné posuvné brány - schodiště (přímá i točitá), zábradlí - mříže, vstupní katry, zabezpečení proti vloupání - nůžkové mříže - dodávka a montáž - reklama, reklamní panely, ...

Obráběčství -Velkoobchod a maloobchod -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené

Kovovýroba: -zámečnické výrobky -točité schody -mříže, vrata, zábradlí -kovové díly -podesty -výroba z nerezu.

Výroba a montáž: -rámové a obloukové haly. Strojní a zemědělské technologie. Opláštění průmyslových budov trapézovým plechem. Prosklené plochy průmyslových objektů. Skleníky. Strojírenství. Zámečnické výrobky. Montáže ocelových konstrukcí. Montážní práce autojeřábem do 10tun.

Výroba: -komponenty pro montáž automobilových svazků -obrábění na klasických i CNC strojích -soustružení -frézování -zámečnické práce -svařování CO, WIG.

Stavební firma: -novostavby -stavby na klíč, stavby rodinných domků -rekonstrukce staveb, rekonstrukce bytů -průmyslové stavby -pokládka zámkové dlažby -stavba oplocení -stavby ČOV -demolice -zemní práce -zemědělská výstavba -strojně hlazené průmyslové podlahy. Zámečnictví, kovovýroba. Výroba, prodej: -cementové ...

Strojírenská výroba: - CNC obrábění (soustružení a frézování) - pálení plasmou - tváření - sváření - zámečnické práce

Stavby: -novostavby -inženýrské a ekologické -rekonstrukce -zateplování objektů -zpevnění ploch a komunikací. Doprava: -nákladní. Práce: -zemní -zámečnické -ocelové konstrukce, zábradlí, mříže -jeřábnické. Oprava, servis: -motorová vozidla. Půjčovna: -trubkové a HAKI lešení včetně ochraných sítí -systémové ...

Výroba ocelových konstrukcí a zámečnické práce. Oplocení objektů.

Zakázková kovovýroba: -konstrukce -schodiště i točité -zábradlí -vrata -okna -dveře -brány -mříže -ploty -lavičky

Práce: -tepelná, akustická izolace -chladová izolace -opláštění budov a hal -klempířské práce -zámečnické práce.

Výroba - pružiny zemědělství, strojírenství

Zámečnictví. Montáž a servis bezpečnostních dveří, výroba klíčů a přístupových systémů.

Zámečnické a klempířské práce, zakázková kovovýroba.

Nákladní doprava - vnitrostátní - mezinárodní - do 3, 5t - TRANZIT. Stavba podle výkresů - lodě. Prodej a opravy - strojní vozíky. Strojní a stavební zámečnictví.

Strojní výroba. Pálení na laseru. Zámečnické práce.

Truhlářství, výroba: - dveře - okna - schody - nábytek. Stavební zámečnictví.