Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Hledáte odborníka na zpracování kovů? Potom neváhejte využít služeb společnosti FORMACH s.r.o. Naše firma se zaměřuje na kovovýrobu, obrábění kovů a zámečnické práce. Vyrábíme ocelové konstrukce a nabízíme i zakázkovou kovovýrobu. Sídlíme na adrese Fryčajova 607/165, Brno - Obřany. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Společnost MiTom.svar s.r.o. provádí profesionální práce potrubních rozvodů.

Výroba klíčů, klíčová a zámečnická pohotovost

Korby Muroň s.r.o. zajišťují svářečské a zámečnické práce.

Výroba: - dekorační předměty z kovu - svícny, stojany na víno a květiny, prodejní stojany na pohlednice - sériová zakázka zámečnického charakteru - výroba ocelových konstrukcí, zábradlí i svodidla, mostní dilatační závěry, kontejnery

Výroba zámečnických výrobků: - stavební zámečnictví - ploty - vrata - mříže - zábradlí - brány, branky. Stříhání plechů. Ohýbání plechů. Svařování plamenem. Montáž žaluzií.

Luděk Wrona zabezpečuje zámečnické práce.

Společnost KT Metal s.r.o. zajišťuje prodej a zpracování hutních materiálů.

Zámečnické práce. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce. - vrata, brány, ploty, mříže, zábradlí - světlíky, přístřešky, - práce s polykarbonátem - kovaný nábytek

Firma Erik Ferster, se sídlem v Krnově, je renomovaným poskytovatelem služeb v oblasti kovovýroby a zámečnictví. S působností po celé České republice se specializuje na výrobu kvalitních kovových konstrukcí, které nacházejí uplatnění v různých průmyslových odvětvích. Díky moderním technologiím a zkušenostem v oboru je schopna firma Erik ...

Klempířské, pokrývačské, zámečnické práce. Prodej: - klempířské prvky.

Naše firma se zabývá zakázkovou kovovýrobou a strojním obráběním, stavebním a strojním zámečnictvím. Vyrobíme na míru menší ocelové konstrukce, ocelové schody, zábradlí a jiné zámečnické výrobky, vše včetně montáže. Provádíme kompletní výrobu menších ocelových konstrukcí Branek a brán jak posuvných, tak i dvoukřídlých, jejich následnou montáž, ...

Nabízíme svařování hliníku a nerez oceli. Vyrábíme jednoúčelové stroje a zařízení na zakázku. Práce: - svářečské - kovoobráběčské - strojní zámečnické - nástrojářské.

Kovovýroba, strojírenská výroba: -svařované ocelové konstrukce -díly pro jeřábové věže 5-10 tun, věže a podvozky stavebních jeřábů -lanové vrátky pro lodě, lodní a kotevní vrátky -díly stavebních a důlních strojů -lopaty, radlice pro stavební stroje -silniční válce, bandáže pro stavební stroje -zařízení pro třídění surovin ...

Společnost SpindleWorks s.r.o. provozuje zámečnickou a nástrojářskou dílnu v podhůří Beskyd s desetiletou praxí v oblasti prototypizační, kusové a malosériové kovovýroby.

Výroba mříží, zabezpečení sklepních prostor, zámečnické práce, údržba domovního fondu, opravy po vloupání

Zpracování plechů: - CNC vysekávání (řez CNC laserem) - CNC ohýbání. Svařování černého a nerezového materiálu (ocel, nerez, hliník a jeho slitiny). Zámečnická výroba. Lakování (práškové, mokré). Provozovna: - Hranická 505, 75361 Hranice - Drahotuše.

Společnost ŽELEZO Maňák s.r.o. dodává hutní a spojovací materiál, zabývá se jeho zpracováním, poskytuje zámečnické služby.

Společnost Ploty Grygar s.r.o. zajišťuje zámečnickou zakázkovou výrobu - brány, branky, kování, schodiště, konzole a držáky, speciální konstrukce, garážové vrata. Vyrobíme Vám dle Vašeho návrhu ploty, z kvalitních materiálu, které vydrží, ať už betonové, dřevěné kovové a další.

Práce: -zámečnické -svářečské

Společnost STEEL-ER Kuzník - Majer s.r.o. je mladá a dynamická firma, která se zabývá kovovýrobou. Vyrábíme brány, ploty, kovové prvky pro vaše interiéry i exteriéry, kovový nábytek, schdiště, zábradlí a ocelová konstrukce pro různé typy staveb. Poskytujeme komplexní služby od výroby po montáž a servis v oblasti kovovýroby.

Výroba, kovovýroba, stojírenská výroba: - komponenty pro dopravní prostředky (okna, dveře, police, mezistěny, zvedací plošiny pro imobilní cestující) - součásti vagónů, vozů metra, tramvají, autobusů. Řemeslnické práce: - kovoobrábění - zámečnické - svářečské.

Zateplování panelových a bytových domů. Kontaktní zateplovací systém. Foukaná celulózová izolace. Výroba nerezových přístřešků.

Společnost CHAMPA KOVO s.r.o. zajišťuje zámečnickou výrobu.

Strojírenská výroba: -třískové obrábění -zámečnické a svářečské práce -výroba-strojní díly a součásti, kovové konstrukce, kotle, kontejnery -kovovýroba -kovové dílce pro výrobu nábytku, stolové nohy, podnože -soustružení -frézování -CNC obrábění.