Zednické práce zahrnují mnoho dílčích činností v podobě vyzdívek obvodových zdí domů, oprav venkovních i vnitřních omítek, staveb sanačních omítek, rekonstrukcí bytových jader, umělecké zednické činnosti, litých podlah, štukování nebo zateplování objektů.

TOVR omítky spol. s r.o.
Společnost TOVR omítky spol. s r.o. realizuje již od roku 1992 veškeré typy omítek pomocí strojního omítání, které jsou velmi žádané na českém i evropském trhu. Vnitřní strojní omítky jsou ideální pro novostavby, rekonstrukci zdiva a opravu poškozené omítky. Tyto omítky mají mnoho výhod jako např. finanční nenáročnost, malý difuzní odpor nebo ...
TOVR omítky spol. s r.o.
Miloš Koudelka
Stavební firma Miloš Koudelka je spolehlivým partnerem pro rekonstrukci nebo úpravu interiéru bytu či domu. S dlouholetými zkušenostmi nabízí kompletní služby – od návrhu, přes stavební povolení, až po dokončení a předání díla. Přeměňte svůj domov na moderní a útulné místo s odborníkem na rekonstrukce a zednické práce.
Miloš Koudelka
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hledáte v okrese Havlíčkův Brod spolehlivého a zkušeného zedníka? Potom se neváhejte obrátit firmu Jan Jindra. Pan Jindra má dlouholeté zkušenosti v oboru a poskytuje širokou škálu služeb. Provádí komplexní zednické práce, stříkání barevných silikonových fasád, pokládku obkladů a dlažeb i výmalbu. Firma Jan Jindra splní všechna vaše přání.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Práce: - zednické - malířské, tapetářské - zateplování fasád - izolace plochých střech - rekonstrukce bytových jader.

Bytová výstavba a rekonstrukce budov - demoliční práce - odvoz a ukládku sutí - zednické, tesařské a klempířské práce - sanace budov.

Rekonstrukce bytů a bytových jader - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - sádrokartonářské práce - zednické práce - bourací práce.

Služby, práce: - vodoinstalace - topenářské - zednické - sádrokartonářské - rekonstrukce bytových jader, koupelen - rekonstrukce bytů, domů.

Služby: - hodinový manžel - drobné instalatérské práce - zednické práce - montáž nábytku

Provádíme stavební a zemní práce, výstavba cest a komunikací, bourání a demolice, hrazení bystřin, zednické práce, odvoz zeminy a suti, stavba inženýrských sítí, zpevněné plochy a chodníky, terénní úpravy pozemků, lesotechnické meliorace

-KOMPLETNÍ STAVBY NA KLÍČ -REKONSTRUKCE -PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE -INŽENÝRSKÉ SÍTĚ PRÁCE: - veškeré stavební - zednické - fasády, omítky - obklady, dlažby i zámkové - dřevěné obklady - tepelné izolace - malířské, natěračské, nástřiky - sádrokartony, podhledy - generální opravy střech - klempířské, pokrývačské - ...

Zateplování domů, stříkané betony, montáž plastových oken a sádrokartonů, stavební činnost.

Řemeslnické práce: - zednické, stavební, výkopové a pozemní práce.

Stavební společnost - dodání a montáž plastových a hliníkových oken a dveří - zednické práce - zateplování budov - rekonstrukce domů a bytových jader.

Služby: - stavební činnost - udržba zeleně.

Rekonstrukce interiérů a exteriérů - malířské práce - natěračské práce - zednické práce - sádrokartonářské práce - zateplování.

Práce, řemeslo: - zedník - zateplení - obklady a dlažby

Pokrývačství, klempířství a tesařství. Střechy na klíč včetně krovu a věnce. Nadkrokevní izolace, zateplení střech. Stavba komínů, výměna střešních oken. Sádrokartonové a zednické práce - půdní vestavby.

Rekonstrukce domů, bytů. Zateplování fasády.

Firma DAN INTERIÉR s.r.o. - odborník na interiéry a stavby, se zabývá všemi činnostmi souvisejícími s výstavbou i úpravou staveb v bytové i nebytové oblasti, včetně dodávek materiálu.

Stavební práce - výstavba rodinných domů - dřevostavby - hausboty - rekonstrukce domů - demolice - zednické práce.

Provádíme zednické, sádrokartonářské, malířské, instalatérské a elektrikářské práce. Nabízíme rekonstrukce koupelen, bytů, domů či půdní vestavby. Dále nabízíme službu Home Servis - zvládneme zastat veškeré běžné opravy a drobné přestavby v domácnosti (montáže nábytku, kuchyní, údržbářské práce aj.)

Práce: - údržbářské - hodinový manžel.

Práce. - přípravné stavební práce - přípravy staveniště - dokončovací stavební práce. Služby: - projektová činnost ve stavebnictví - architektonická a inženýrská činnost.

Stavební firma. Výstavba, rekonstrukce, modernizace: -rodinné domy -občanské, bytové stavby -průmyslových staveb -bytů -zemní práce strojem UNC 070 -pokládka zámkové dlažby. Drobné stavební práce: -zednické -zámečnické -obkladačské -tesařské -klempířské, pokrývačské -elektroinstalatérské -topenářské ...