Zednické práce zahrnují mnoho dílčích činností v podobě vyzdívek obvodových zdí domů, oprav venkovních i vnitřních omítek, staveb sanačních omítek, rekonstrukcí bytových jader, umělecké zednické činnosti, litých podlah, štukování nebo zateplování objektů.

TOVR omítky spol. s r.o.
Společnost TOVR omítky spol. s r.o. realizuje již od roku 1992 veškeré typy omítek pomocí strojního omítání, které jsou velmi žádané na českém i evropském trhu. Vnitřní strojní omítky jsou ideální pro novostavby, rekonstrukci zdiva a opravu poškozené omítky. Tyto omítky mají mnoho výhod jako např. finanční nenáročnost, malý difuzní odpor nebo ...
TOVR omítky spol. s r.o.
Miloš Koudelka
Stavební firma Miloš Koudelka je spolehlivým partnerem pro rekonstrukci nebo úpravu interiéru bytu či domu. S dlouholetými zkušenostmi nabízí kompletní služby – od návrhu, přes stavební povolení, až po dokončení a předání díla. Přeměňte svůj domov na moderní a útulné místo s odborníkem na rekonstrukce a zednické práce.
Miloš Koudelka
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hledáte v okrese Havlíčkův Brod spolehlivého a zkušeného zedníka? Potom se neváhejte obrátit firmu Jan Jindra. Pan Jindra má dlouholeté zkušenosti v oboru a poskytuje širokou škálu služeb. Provádí komplexní zednické práce, stříkání barevných silikonových fasád, pokládku obkladů a dlažeb i výmalbu. Firma Jan Jindra splní všechna vaše přání.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Pronájem lešení HAKI. Práce: -zednické -zemní a výkopové práce. -nákladní autodoprava

Zednictví Truhlářství, podlahářství

Tesařské práce Truhlářské práce Topenářské práce Zateplování fasád Dodávka a montáž - plastová a hliníková okna - eurookna Sádrokartonářské práce Zakládání staveb Pokládka - dřevěné plovoucí podlahy Stavební činnost - rekonstrukce budov Zednické práce.

Rekonstrukce koupelen a bytových jader.Včetně elektroinstalace a instalatérských prací cenová kalkulace zdarma .

Stavební práce: - dřevěné parkety - bytové jádro - kuchyně - sádrokartonové konstrukce - malby a nátěry - obklady a dlažby - půdní vestavby - podlahy.

Realizujeme výkopové, zemní, zednické, truhlářské, zámečnické, malířské, instalatérské a elektrikářské práce či stěhování. Provádíme údržbu a opravy nemovitostí, péči o zahrady. Nabízíme přistavení kontejnerů, odvoz sutí a odpadů, autoplošinu, odtahovou službu, to vše České Budějovice a okolí. Další služby: Nonstop pohotovost

Stavební firma. Přípravné a dokončovací stavební práce. Zednické práce. Technické služby.

Stavební firma: - zednické práce - rekonstrukce domů, bytů, bytových jader a koupelen - zateplovací práce - elektroinstalace - vodo a plynoinstalace - sádrokartony - rekonstrukce a montáže kotelen - 3D grafické návrhy

Obkladačské práce. Zednické práce, rekonstrukce: - bytová jádra - koupelny.

Instalatérství Vonásek - voda, topení, plyn Přestavba litinového kotle na automat Instalace a opravy baterií a ohřívačů Montáž nebo přestavby veškerých druhů kotlů Montáž a opravy vodoinstalace Rekonstrukce bytových jader Výměna vodovodních i odpadních stoupaček v bytových domech Montáž solárních systémů pro ohřev vody nebo podporu ...

Stavební činnost: - zednické práce - obkladačské, sádrokartonářské práce - zateplování fasády - terenní úpravy - kanalizace - vodo topo.

Vítej na stránkach Stránkách Cavali s.r.o Naše stavební Firma se zaměřuje především na Zemní a výkopové práce, Terení upravy, Zakladové desky, Demoliční práce, Pokládka zámkové dlažby+obrubníků, Menší zednické práce a pomocné práce na stavbách, Maliřké a Lakýrnické práce, vyklizeci práce, Vystavba plotů a opěrních zdi.

Montáž - Topení-kotlíkové dotace - Tepelné čerpadla - Voda, odpady - Domovní rozvody plynu - Drobné stavební práce

Zednictví, zedník: - zednické práce - obklady, dlažba - zateplování fasád.

Sádrokartonářské práce Obkladačské práce Zednické práce - rekonstrukce bytových jader.

Zednictví, zedník: - montáž sádrokartonových konstrukcí - stropní podhledy - půdní vestavby - rekonstrukce bytových jader.

Nátěry Malby Elektroinstalace Topenářské práce Izolace Sádrokartony Obklady Stavby na klíč: - půdní vestavb -rekonstrukce. Fasády: - omítky. Střechy.

Řemeslo: - malíř - natěrač - drobné zednické úpravy.

Stavební práce, činnost: - stavby - kompletní práce - rekonstrukce domy, byty, bytová jádra, koupelny na klíč - obkladačské práce (keramické obklady a dlažby) - podlahářské práce - dodávka, pokládka dlažby, PVC, koberce - zednické práce

Stavební práce: - kompletní realizace a rekonstrukce střech, podkroví, bytů, koupelen - dodávka a montáž sádrokartonu - sádrokartonářské, tesařské, zednické práce - kompletní renovace půdních vestaveb.

Práce: - obkladačské a zednické. Realizace: - koupelny na klíč - přestavba bytových jader.

Stavební práce, stavební činnost. -montáž sádrokartonu -rekonstrukce domu bytu -obklady dlažby -zámkové dlažby -klempiřské a izolaterské práce -veškeré stavební práce.

Zateplování budov. Povrchové úpravy fasád. Sádrokartonářské práce. Zednické práce.