Zednické práce zahrnují mnoho dílčích činností v podobě vyzdívek obvodových zdí domů, oprav venkovních i vnitřních omítek, staveb sanačních omítek, rekonstrukcí bytových jader, umělecké zednické činnosti, litých podlah, štukování nebo zateplování objektů.

Miloš Koudelka
Stavební firma Miloš Koudelka je spolehlivým partnerem pro rekonstrukci nebo úpravu interiéru bytu či domu. S dlouholetými zkušenostmi nabízí kompletní služby – od návrhu, přes stavební povolení, až po dokončení a předání díla. Přeměňte svůj domov na moderní a útulné místo s odborníkem na rekonstrukce a zednické práce.
Miloš Koudelka
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hledáte v okrese Havlíčkův Brod spolehlivého a zkušeného zedníka? Potom se neváhejte obrátit firmu Jan Jindra. Pan Jindra má dlouholeté zkušenosti v oboru a poskytuje širokou škálu služeb. Provádí komplexní zednické práce, stříkání barevných silikonových fasád, pokládku obkladů a dlažeb i výmalbu. Firma Jan Jindra splní všechna vaše přání.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
TOVR omítky spol. s r.o.
Společnost TOVR omítky spol. s r.o. realizuje již od roku 1992 veškeré typy omítek pomocí strojního omítání, které jsou velmi žádané na českém i evropském trhu. Vnitřní strojní omítky jsou ideální pro novostavby, rekonstrukci zdiva a opravu poškozené omítky. Tyto omítky mají mnoho výhod jako např. finanční nenáročnost, malý difuzní odpor nebo ...
TOVR omítky spol. s r.o.
Práce: -rekonstrukce rodinných domů -rekonstrukce objektů pro podnikání -výstavba stropů z různých materiálů -výstavba příček z různých materiálů -zhotovení klenbových oblouků -osazování dveří -osazování oken -přestavby bytových jader i na klíč včetně elektroinstalace -pokládka dlažby a obkladů -betonování podlah -zdění ...

Stavba, výstavba: -rodinné domy -rekonstrukce Práce: -klempířství -pokrývačství -tesařství -zahradní úpravy -zednictví

Domovní instalatérské práce: - topenářské, topenářství - vodoinstalatérské, vodoinstalační, rozvody vody Zednické práce, zednictví.

Facility management - vzdělávací činnost. Dokončovací stavební práce. Dodávka dřevěných konstrukcí - ploty - pergoly - zahradní domky.

Stavební firma - výstavba rodinných domů - rekonstrukce staveb - zateplování budov - zednické práce.

Práce: - stavební - zemní - zednictví

Přípravné a dokončovací stavební práce.

Stavební firma FIMRstav s.r.o. se sídlem v Březové u Sokolova provádí kompletní stavební práce, včetně inženýrských sítí a zemních prací. Stavební práce, výstavba: - bytová i nebytová výstavba - stavební rekonstrukce, koupelny, bytová jádra - stavebně řemeslné práce - fasády - zemní práce - zednické práce - inženýrské sítě. V oboru ...

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - drobné zednické práce - výkopové a zemní práce.

Stavební práce: - rekonstrukce koupelen a bytů - obklady, dlažby - sádrokartonářské práce - zednické - malířské, lakýrnické - elektroinstalace - vodoinstalace

Práce: - zednické - malířské - rekonstrukce bytů - rekonstrukce bytových jader

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - demolice - zemní a výkopové práce - zednické práce - sádrokartonářské práce - úklidové práce - malířské práce. Prodej stavebního materiálu.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Servis - plynové kotle a plynová topidla MODRATHERM Inženýrské práce - stavební dohled Drobné stavební práce Vodoinstalační práce

Rekonstrukce bytových jader a koupelen - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - zednické práce.

Práce, služby: - základové desky - hrubé stavby - omítky - bourací - sádrokartony - malby

Zednické a dokončovací práce.

Stavební práce - malířské a lakýrnické práce - pokládka koberců a dřevěných podlah - úklidové práce - zednické práce - rekonstrukce bytových jader.

Hodinový manžel: - drobné elektromontážní práce - drobné stavební práce - instalatér - malíř, natěrač.

Údržba zeleně. Lesnické práce. Zemní a stavební práce.

Údržba zeleně. Lesnické práce. Zemní a stavební práce. Malířské a natěračské práce. Zednické práce.

Zednictví - stavební a zednické práce - hrubá stavba - sádrokartonářské práce - izolační práce - rekonstrukce bytových jader - digitalizace stavebních výkresů.