Zednické práce zahrnují mnoho dílčích činností v podobě vyzdívek obvodových zdí domů, oprav venkovních i vnitřních omítek, staveb sanačních omítek, rekonstrukcí bytových jader, umělecké zednické činnosti, litých podlah, štukování nebo zateplování objektů.

TOVR omítky spol. s r.o.
Společnost TOVR omítky spol. s r.o. realizuje již od roku 1992 veškeré typy omítek pomocí strojního omítání, které jsou velmi žádané na českém i evropském trhu. Vnitřní strojní omítky jsou ideální pro novostavby, rekonstrukci zdiva a opravu poškozené omítky. Tyto omítky mají mnoho výhod jako např. finanční nenáročnost, malý difuzní odpor nebo ...
TOVR omítky spol. s r.o.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hledáte v okrese Havlíčkův Brod spolehlivého a zkušeného zedníka? Potom se neváhejte obrátit firmu Jan Jindra. Pan Jindra má dlouholeté zkušenosti v oboru a poskytuje širokou škálu služeb. Provádí komplexní zednické práce, stříkání barevných silikonových fasád, pokládku obkladů a dlažeb i výmalbu. Firma Jan Jindra splní všechna vaše přání.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Miloš Koudelka
Stavební firma Miloš Koudelka je spolehlivým partnerem pro rekonstrukci nebo úpravu interiéru bytu či domu. S dlouholetými zkušenostmi nabízí kompletní služby – od návrhu, přes stavební povolení, až po dokončení a předání díla. Přeměňte svůj domov na moderní a útulné místo s odborníkem na rekonstrukce a zednické práce.
Miloš Koudelka
Stavební společnost EVEN s.r.o. realizuje kompletní stavby a zemní práce. Bytové a rodinné domy na klíč, nebo jejich části (základové desky, vyzdívky, strojní omítky, atd.), kompletní ZTV (zemní práce, kanalizace, komunikace, zámkové dlažby). Autodoprava.

Montáž a opravy sádrokartonu, tepelné a akustické izolace, rekonstrukce bytových jader, zednické a obkladačské práce.

Stavební, zednické, obkladačské, malířské a instalatérské práce.

Práce, služby: - pokrývačské a klempířské práce - tesařské - zednické - izolace plochých střech

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce panelových domů - zednické práce - obkladačské práce - montáž sádrokartonů - malířské práce.

Stavební firma - výškové práce - opravy střech - izolace střech - klempířské práce - drobné stavební práce.

Provádíme, stavební firma: - kompletní rekonstrukce bytů - rekonstrukce bytových jader - rekonstrukce koupelen na klíč - zednické a obkladačské práce - bourací práce včetně odvozu a likvidace suti - stavební dozor - malířské a dokončovací stavební práce - přestavba bytu na klíč. Zajišťujeme: - statické posudky - stavební ...

Autodoprava, provádění výkopových, zemních, terénních, demoličních, zednických a stavebních prací (výstavba inženýrských sítí, základové desky, pokládka zámkové dlažby, stavby gabionů, atd.). Kontejnerová autodoprava, odvoz suti, zeminy, dovoz písku, štěrku aj.

Zednictví - sádrokartonářské práce - pokládla zámkové dlažby - obkladačské práce - zděné ploty.

Práce: - obkladačské práce - pokládání dlažby - obkládání stěn - rekonstrukce koupelen, teras - obezdívka van a závěsných WC - zednické práce - hydroizolace.

Práce: -rekonstrukce interiérů -zednictví -vodoinstalační -topenářské -plynařské -elektroinstalace -podlahářské -obklady a dlažby.

Práce: -přestavby bytových jader -sádrokartony -obklady -zednictví

Nabízím malířské, natěračské, tapetářské a zednické práce.

Zabývám se výstavbou bytových a nebytových budov.

Práce: - zednické - truhlářské - tesařské - instalatérské - topenářské - podlahářské - malířské - natěračské - elektrikářské - pokrývačské - zámečnické - klempířské - plynařské - montážní - obchodní - zasklívání lodžií.

Nabízím zednické a obkladačské práce.

Nabízím zednické a obkladačské práce.

Nabízím obkladačské, dlažební a zednické práce.

Nabízím kompletní zednické a malířské práce.

Zednické práce ANLI Vám nabízí mnoho služeb v oboru zednictví. Zabýváme se zateplováním domů a bytů, malířstvím, montáže sádrokartonu, aplikace omítek a další.

Nabízím zednické práce jako jsou zateplení fasád, vnitřní i venkovní fasády, rekonstrukce bytových jader, opravy oken a podobně. Zednickou činnost provozuji v oblasti Jihomoravského kraje.

Práce: -vodoinstalace -elektroinstalace -obkladačské práce -zednické práce -sádrokartony -bytová údržba -rekonstrukce koupelen a bytových jader -rekonstrukce bytů a rodinných domů Montáž -kuchyňské linky -bambusové podlahy -plovoucí podlahy