Zednické práce zahrnují mnoho dílčích činností v podobě vyzdívek obvodových zdí domů, oprav venkovních i vnitřních omítek, staveb sanačních omítek, rekonstrukcí bytových jader, umělecké zednické činnosti, litých podlah, štukování nebo zateplování objektů.

TOVR omítky spol. s r.o.
Společnost TOVR omítky spol. s r.o. realizuje již od roku 1992 veškeré typy omítek pomocí strojního omítání, které jsou velmi žádané na českém i evropském trhu. Vnitřní strojní omítky jsou ideální pro novostavby, rekonstrukci zdiva a opravu poškozené omítky. Tyto omítky mají mnoho výhod jako např. finanční nenáročnost, malý difuzní odpor nebo ...
TOVR omítky spol. s r.o.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hledáte v okrese Havlíčkův Brod spolehlivého a zkušeného zedníka? Potom se neváhejte obrátit firmu Jan Jindra. Pan Jindra má dlouholeté zkušenosti v oboru a poskytuje širokou škálu služeb. Provádí komplexní zednické práce, stříkání barevných silikonových fasád, pokládku obkladů a dlažeb i výmalbu. Firma Jan Jindra splní všechna vaše přání.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Miloš Koudelka
Stavební firma Miloš Koudelka je spolehlivým partnerem pro rekonstrukci nebo úpravu interiéru bytu či domu. S dlouholetými zkušenostmi nabízí kompletní služby – od návrhu, přes stavební povolení, až po dokončení a předání díla. Přeměňte svůj domov na moderní a útulné místo s odborníkem na rekonstrukce a zednické práce.
Miloš Koudelka
Topenářství - rozvody vody, ústředního topení, plynu, kanalizace - solární systémy - rekonstrukce a výstavby výměníkových stanic - přestavby bytových jader, rekonstrukce koupelen - zednické a obkladačské práce - stavba komínů, vložkování komínů - stavba krbů.

Řemeslo: -malíř -natěrač -tapetář. Benátské štuky. Lazůry. Zednické práce. Sádrokartonářské práce, montáž sádrokartonu. Nátěry, zateplování fasád. Opravy omítek. Nástřiky fasád. Šablonování. Dekorace interiérů.

Kompletní rekonstrukce bytových a nebytových prostor: - malíři - lakýrníci - podlahy - zedníci.

Zednictví, stavební práce.

Stavební a zámečnické práce. Řemesla, služby - zednické - obkladačské - zateplování fasád - sanace betonových konstrukcí - zdící a betonářské - sádrokartonářské - podlahářské - zámečnické práce - svářečské práce. Výroba - kovové brány, ploty, zábradlí.

Stavební firma. Práce: - kompletní stavební činnost - sádrokartonářské - zemní - rekonstrukce koupelen

Práce: - tesařské - zednické - obklady a dlažby - zateplování - pokrývačské

Činnost: -stavební práce -rekonstrukce -novostavby -natěračské práce -projektová činnost. Opravy fasády. Výstavba rodinných domů, pasivních domů. Zednické práce. Opravy omítek. Sanace zdiva. Opravy střech, výměny oken.

Podlahářství. Realizace litých podlah - lité samonivelační anhydritové podlahy - lité cementové potěry - samonivelační stěrky - lité tepelně izolační materiály-polystyrenbetony - kompletní dodávky podlahových skladeb - tepelně izolační materiály - materiály pro kročejový útlum podlah - průmyslové podlahy - hlazené betonové podlahy - ...

Půjčování, pronájem: - lešení, Haky a Layher lešení, podlážek. Stavební práce: - rekonstrukce - demolice, zemní a zednické práce - instalatérské a topenářské - speciální výškové, lešenářské - natěračské a malířské - klempířské a pokrývačské - šamotářské a izolatérské - truhlářské, tesařské, sklenářské - výměna podlahových ...

Rekonstrukce a modernizace bytů, domů a střech. Výstavba nových domů. Klempířské a pokrývačské práce. Tesařské práce. Stavební práce - izolační práce - zednické práce - truhlářské práce. Prodej, montáž - střešní krytina - střešní folie - dřevo, latě - izolační materiály - zdící materiály.

Realizace střech dle projektové dokumentace, opravy i bez projektu: - ucelené dodávky prací a materiálu k zhotovování střech i oprav střech pro stavby bytové, průmyslové, komerční i památkové. Naše specializace: - členité střechy náročné na odbornou řemesnickou práci - komplexy budov náročné na kapacitu prací - klempířské umělecké ...

Zednictví, zednické práce, zedník Brno. Kompletní stavební práce Vašeho domu, bytu, chaty, chalupy i zahrady. Zabýváme se realizací novostaveb rodinných domů i jiných stavebních objektů. Zajistíme projekt i dodání materiálů.

Prodej projektové dokumentace. Výstavba RD na klíč. Stavbu RD realizujeme klasickou zděnou metodou z keramických cihel, případně pórobetonu nebo jako dřevostavbu. Realizujeme základové desky, strojní omítky, zateplovací systémy a anhydritové podlahy, obklady a dlažby, sádrokartony.

Práce: - zednické - sádrokartonářské - rekonstrukce bytových jader

Zednictví. Výstavba a rekonstrukce rodinných domů. Zateplování budov. Sádrokartonářské práce. Renovace bytových jader. Pokládka chodníků a dlažeb.

Stavební firma Maloobchod, prodej, montáž: -plastová okna, dveře -hliníková okna, dveře -dřevěná okna, dveře -vratové systémy -žaluzie -parapety Práce: -rekonstrukce střech -opravy izolací -montáž fasádních systémů -mytí a renovace fasád

Rekonstrukce bytových a nebytových prostor, stavební práce.

Zednické služby Realizace pro soukromé investory. Novostavby rodinných domů, rekonstrukce, půdní vestavby a zateplení domů. Jsme zaměřeni na region Jablonec nad Nisou, Tanvald a část Liberecka

Hodinový manžel. Oprava a údržba domů, bytů a rekreačních objektů - drobné i rozsáhlejší práce. Montážní práce. Úklidové práce. Přeprava osob na letiště.

Stavební práce - zednické práce - obkladačské práce - topenářské a vodoinstalatérské práce.

Zemní, zednické a demoliční práce. Rekonstrukce a stavební úpravy budov - výstavbu rodinných domů - zateplení budov - demoliční práce - sanace vlhkosti objektů - pokládka zámkové dlažby - výstavby chodníků.

Služby, práce: - malířské, natěračské - tapetování - sklenářské - podlahářské - zednictví - montáž žaluzií