Zednické práce zahrnují mnoho dílčích činností v podobě vyzdívek obvodových zdí domů, oprav venkovních i vnitřních omítek, staveb sanačních omítek, rekonstrukcí bytových jader, umělecké zednické činnosti, litých podlah, štukování nebo zateplování objektů.

TOVR omítky spol. s r.o.
Společnost TOVR omítky spol. s r.o. realizuje již od roku 1992 veškeré typy omítek pomocí strojního omítání, které jsou velmi žádané na českém i evropském trhu. Vnitřní strojní omítky jsou ideální pro novostavby, rekonstrukci zdiva a opravu poškozené omítky. Tyto omítky mají mnoho výhod jako např. finanční nenáročnost, malý difuzní odpor nebo ...
TOVR omítky spol. s r.o.
Miloš Koudelka
Stavební firma Miloš Koudelka je spolehlivým partnerem pro rekonstrukci nebo úpravu interiéru bytu či domu. S dlouholetými zkušenostmi nabízí kompletní služby – od návrhu, přes stavební povolení, až po dokončení a předání díla. Přeměňte svůj domov na moderní a útulné místo s odborníkem na rekonstrukce a zednické práce.
Miloš Koudelka
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hledáte v okrese Havlíčkův Brod spolehlivého a zkušeného zedníka? Potom se neváhejte obrátit firmu Jan Jindra. Pan Jindra má dlouholeté zkušenosti v oboru a poskytuje širokou škálu služeb. Provádí komplexní zednické práce, stříkání barevných silikonových fasád, pokládku obkladů a dlažeb i výmalbu. Firma Jan Jindra splní všechna vaše přání.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Stavební práce: -zednické -obkladačské -podlahové krytiny. Poradenská činnost.

Práce: -obklady koupelen -pokládka dlažeb -zednické práce.

Práce - instalatérské, topenářské a zednické. Dodávky materiálu a možnost vizuálních návrhů.

Obkladačské práce Drobné zednické práce.

Stavební úpravy a dokončovací práce. Montáž sádrokartonů.

Výstavba: - rodinných domů. Rekonstrukce: - bytová jádra - koupelny - zateplení fasády. Práce: - malířské, lakýrnické - zednické - sádrokartonářské, sádrokartony - svařování izolací Alkorplan.

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Výroba neelektrických zařízení pro domácnost -Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Výroba, obchod a služby jinde ...

Stavební firma. Zednické práce. Rekonstrukce: - byty, rodinné domy - fasády, zateplování - obklady či dlažby. Dokončovací stavební práce.

Stavební firma. Realizace, výstavba, rekonstrukce: - stavby na klíč - rodinné domy. Zednické práce.

Stavební firma. Výstavba, rekonstrukce: - bytových i rodinných domů v Karviné - garáže. Práce: - pokládka zámkové dlažby - omítky - zateplení fasády - sádrokartonové podhledy, příčky - dokončovací práce.

Práce: -zednictví -zednické -rekonstrukce.

Nabízíme zednické, obkladačské práce, rekonstrukce domů a bytových jader, zateplování budov a montáže sádrokartonů.

Obkladačské a zednické práce: -rekonstrukce -vyzdívání bytová koupelnová jádra -možnost při spolupráci kompletní rekonstrukce včetne vodo-topo-plyn -elektřina -zajištění služeb.

Natěračské práce Malířské práce Výroba, montáž - ocelové konstrukce. Dokončovací stavební práce Stavební zámečnické práce.

Zednické a sádrokartonářské práce, fasády, obklady.

Výstavba, realizace: - novostavby rodinných domů, sruby - pozemní komunikace - asfaltové, betonové, dlážděné. Rekonstrukce: - byty, bytová jádra - zateplování menších komerčních objektů a bytových domů. Práce: - zemní a výkopové práce - nespecifikované práce prováděné dle dohody stavební mechanizací - síťování - zakládání ...

Izolatérství - tepelné izolace, hydroizolace střechy. Zednictví. Přípravné a dokončovací stavební práce. Lité anhydritové a cementové podlahy, polystyrénbeton. Pokládka polystyrénu, stěrkování a broušení podlahy.

Realizace zámkových dlažeb, obrubníků vč. materiálu a prací s tím spojených (zemní práce, kontrukční vrstvy), bourací a úklidové práce, příprava staveniště atd.

Zednické práce. Pokládka dlažby, dlažba, obklady, zateplování fasád, montáže sádrokartonů a minerální podhledy. Nabízíme malířské a natěračské práce.

Zabýváme se správou a údržbou nemovitostí. Stavební a dokončovací práce.

Provádíme kamenické práce, krbařské práce. Poradenství, výstavba, rekonstrukce.

Hodinový manžel Zdeněk Elektrikářské práce, instalatérské práce, zednické práce, výškové práce a klimatizace (i v Brně a okolí), obkladačské práce a jiné

Fasády, zateplování: -zateplovací sytémy -dekorační omítky -malířské a natěračské práce -speciální malířské techniky -stěrkování omítek -nátěry fasád zednické a obkladačské práce.