Zednické práce zahrnují mnoho dílčích činností v podobě vyzdívek obvodových zdí domů, oprav venkovních i vnitřních omítek, staveb sanačních omítek, rekonstrukcí bytových jader, umělecké zednické činnosti, litých podlah, štukování nebo zateplování objektů.

TOVR omítky spol. s r.o.
Společnost TOVR omítky spol. s r.o. realizuje již od roku 1992 veškeré typy omítek pomocí strojního omítání, které jsou velmi žádané na českém i evropském trhu. Vnitřní strojní omítky jsou ideální pro novostavby, rekonstrukci zdiva a opravu poškozené omítky. Tyto omítky mají mnoho výhod jako např. finanční nenáročnost, malý difuzní odpor nebo ...
TOVR omítky spol. s r.o.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hledáte v okrese Havlíčkův Brod spolehlivého a zkušeného zedníka? Potom se neváhejte obrátit firmu Jan Jindra. Pan Jindra má dlouholeté zkušenosti v oboru a poskytuje širokou škálu služeb. Provádí komplexní zednické práce, stříkání barevných silikonových fasád, pokládku obkladů a dlažeb i výmalbu. Firma Jan Jindra splní všechna vaše přání.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Miloš Koudelka
Stavební firma Miloš Koudelka je spolehlivým partnerem pro rekonstrukci nebo úpravu interiéru bytu či domu. S dlouholetými zkušenostmi nabízí kompletní služby – od návrhu, přes stavební povolení, až po dokončení a předání díla. Přeměňte svůj domov na moderní a útulné místo s odborníkem na rekonstrukce a zednické práce.
Miloš Koudelka
Zednictví -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Kamnářství

Úklidové služby Čištění - koberce Sádrokartonářské práce Pokládka a renovace - plovoucí podlahy - parkety Kompletní stavební činnost Fasády.

Stavební firma. Stavební práce. Realizace, výstavba: - rodinné domy na klíč. Rekonstrukce, přestavby: - bytová jádra - koupelny - sádrokartonové příčky, sádrokartony. Zednictví, zednické práce. Vodoinstalatérství, vodoinstalatérské práce. Topenářství, topenářské práce.

Topenářské práce Montáž - sádrokartony Stavební práce Zednické práce Instalatérské práce

Lakýrnické práce - penetrace omítek Malířské práce Tapetářské práce Montáž - zateplování Montáž - sádrokartony Štukatérské práce - sádrové omítky - stěrky - štuky

MAL-FAS Služby: - čištění, štukování, malování a nátěry vnitřních i venkovních fasád a omítek. - lakýrnické práce - zednické práce - obkladačské práce - úklidové práce - služby po celé České a Slovenské republice.

Zámečnictví, zámečnické práce. Topenářství, topenářské práce. Vodoinstalatérství, vodoinstalační práce. Zednictví, zednické práce.

Malířské a natěračské služby. Provádíme zednické a sádrokartonářské práce včetně dekorativní a venkovní omítky a zateplení budov.

Zednictví -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Stavební firma. Veškeré stavební práce. Zednictví, zednické práce. Realizace: - venkovní zpevněné plochy - oplocení - zateplení budovy, fasády - odvodnění domů, hydroizolace - opravy balkonů. Rekonstrukce: - rodinné domy - byty, bytová jádra. Zemní a výkopové práce.

Kontejnerová doprava Tesařské práce Dodávka - žaluzie - rolety Dodávka - okna - dveře Montáž - oplocení Geologický průzkum Projektová činnost ve stavebnictví Zemní práce Pokládka - dlažba Výstavba a rekonstrukce budov

Zednictví, realizace fasád, koupelen, interiérové i exteriérové dlažby.

Provádíme veškeré druhy zednický prací za velice příznivé ceny! Nebojte se nás kontaktovat a požádat o vyhotovení cenové nabídky zcela ZDARMA. Naše firma se opírá o dlouhodobou zkušenost v naší profesi!

Provádíme montáže veškerých systémů suché vnitřní výstavby, určených pro širokou oblast použití, a to jak u novostaveb, tak i u rekonstrukcí bytových, občanských i průmyslových staveb. Za svou práci ručíme a vše za rozumnou cenu. - sádrové omítky a stěrky - lité podlahy - malování - rekonstrukce interiérů

Instalatérské a topenářské práce Plyno-instalace Čištění odpadů. Zednické práce.

Stavební práce. Střechy a fasády na klíč. Realizace interiérů.

služby: -rekonstrukce bytových jader a koupelen -rekonstrukce dlažby a obkladů -vybavení koupelen -stavební práce -provádíme vnitřní i vnější omítky -malířské práce -zateplování fasád -montáž plastových oken, dveří a sádrokartonu -pokládka zámkové dlažby -montáž elektroinstalace a vodoinstalace -betonářská práce.

Malířské práce interiéry Elektro práce Zateplování rodinných domků, fasády - odhlučnění bytů Pokládka - obklady - dlažby - plovoucí podlahy Rekonstrukce nebytovek Rekonstrukce byty na klíč - zednické práce Kanallizace Instalatérské práce rozvody vody, odpady

Zateplování budov Rekonstrukce - domygenerální dodávky staveb Zednické prácerekonstrukce - bytové jednotky