Zednické práce zahrnují mnoho dílčích činností v podobě vyzdívek obvodových zdí domů, oprav venkovních i vnitřních omítek, staveb sanačních omítek, rekonstrukcí bytových jader, umělecké zednické činnosti, litých podlah, štukování nebo zateplování objektů.

Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hledáte v okrese Havlíčkův Brod spolehlivého a zkušeného zedníka? Potom se neváhejte obrátit firmu Jan Jindra. Pan Jindra má dlouholeté zkušenosti v oboru a poskytuje širokou škálu služeb. Provádí komplexní zednické práce, stříkání barevných silikonových fasád, pokládku obkladů a dlažeb i výmalbu. Firma Jan Jindra splní všechna vaše přání.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Miloš Koudelka
Stavební firma Miloš Koudelka je spolehlivým partnerem pro rekonstrukci nebo úpravu interiéru bytu či domu. S dlouholetými zkušenostmi nabízí kompletní služby – od návrhu, přes stavební povolení, až po dokončení a předání díla. Přeměňte svůj domov na moderní a útulné místo s odborníkem na rekonstrukce a zednické práce.
Miloš Koudelka
TOVR omítky spol. s r.o.
Společnost TOVR omítky spol. s r.o. realizuje již od roku 1992 veškeré typy omítek pomocí strojního omítání, které jsou velmi žádané na českém i evropském trhu. Vnitřní strojní omítky jsou ideální pro novostavby, rekonstrukci zdiva a opravu poškozené omítky. Tyto omítky mají mnoho výhod jako např. finanční nenáročnost, malý difuzní odpor nebo ...
TOVR omítky spol. s r.o.
Nabízím Vám práce hodinového manžela v Praze a jejím blízkém okolí v následujícím rozsahu: truhlář, zedník, malíř, podlahář elektro atd.

Stavební práce, pokrývačství, klempířství, kovovýroba, zámečnictví. Kompletní stavební práce: - zednické práce - sádrokartonářské práce - malířské práce Kompletní dodávky střech: - instalace střechy - pokrývačské práce - tesařské práce - střešní krytiny - tašky Bramac, Creaton, Tondach, KM BETA Eterit - šindele, ...

Kutil servis Úklidové služby a technická údržba bytů, domů, kanceláří i zahrad - jednorázové i pravidelné úklidy domácností, komerčních a kancelářských prostor i úklid celých budov - úklidy po řemeslnících, stavebních úpravách včetně odvozu stavebního a nepotřebného odpadu - mytí oken, dveří, nábytku - čištění koberců a ...

Práce: -zednické a obkladačské -instalatérské -topenářské -rekonstrukce koupelen.

Drobné údžbářské a opravářské služby: - hodinový manžel.

Malířské a natěračské práce. Tapetování. Tapety: - bezešvé - textilní - samolepicí. Malby: - strukturální. Malé sklenářské a zednické práce. Zateplovací systémy. Drhané omítky. Nátěry fasád.

Stavební firma: - výstavba domů, bytů, půdní vestavby - sádrokartony - práce ve výškách - malířské, natěračské práce - obkladačské, zednické práce.

Kompletní stavební činnost. Zateplení fasád. Montáž - sádrokartony.

Natěračské, malířské a drobné stavební práce.

Stavební práce: - zednické - obkladačské, montáž sádrokartonu a minerálních podhledů - instalatérské - topenářské - pokrývačské a tesařské - malířské a lakýrnické - klempířské - elektromontážní - zámečnické veškeré - podlahářské ( pokládání všech druhů podlahových krytin) - izolatérské, izolace staveb proti vlhkosti Prodej a ...

Provádím zednické, obkladačské, sádrokartonářské práce. Kompletní rekonstrukce koupelen, byt. jader, fasády.

Nabídka instalatérských, zednických, topenářských a elektrikářských prací. Provádění čistění kanalizací i odpadů.

Stavební práce: -stavby na klíč -střechy, krovy -klempířské práce. Služby: -práce zednické, lešenářské, obkladačské, malířské, topenářské, instalatérské, pokrývačské, tesařské, zámečnické, elektrikářské.

Veškeré malířské a natěračské práce - bytové i nebytové prostory: - fasádní nátěry objektů a budov - stříkání nátěrových hmot - opalování a odstraňování starých nátěrů - betonové a ocelové konstrukce - protipožární - protiplísňové - renovační nátěry střech - okna, dveře, zárubně - široký sortiment barev od tuzemských i ...

Instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně plynovodních přípojek a ostatních inženýrských sítí včetně projektové dokumentace. Výkopové, zednické a elektrikářské práce. Revize: elektro, plyn, voda, požární systémy a revize komínů.

Malířské a a natěračské práce. Zateplování budov, fasády, zednické práce.

Kamenictví, kamenické práce. Obklady, dlažby, drobné zednické práce.

Stavební firma: - ralizace hrubých staveb - práce s manipulátorem, který pracuje až do výšky 13m - projekty RD s vizualizací ve 3D - příprava stavby, vyměření a založení stavby - základové pasy, základová deska - zednické práce - tesařské vazby - pokládka střešních systému Bramac - zámková dlažba, zpevněné plochy, parkoviště - ...

Výroba: -pilářská -dřevovýroba -plotové plaňky -impregnace a sušení dřeva. Prodej: -sušené řezivo -dřevěné brikety. Zednické práce. Truhlářství.

Stavební firma: -stavby na klíč -rekonstrukce a přestavby -zednické práce -pokrývačské práce -izolační a zateplovací práce -pozemní a výkopové práce -elektrikářské práce.

Malířské práce Tesařské práce Truhlářské práce Rekonstrukce - provozovnykompletní interiérové práce Úklidové práce Výškové práce Opravy fasád - stavební práce - kompletní interiérové práce.

Provádíme rekonstrukce i novostavby. Děláme mykologické průzkumy a projekty..

Demolice Obkladačské práce Stavby a rekonstrukce - domy na klíč Zednické práce.

Nabízíme: - výrobu plastových výrobků a pryžových výrobků. Nabízíme služby: - zednictví.