Zednické práce zahrnují mnoho dílčích činností v podobě vyzdívek obvodových zdí domů, oprav venkovních i vnitřních omítek, staveb sanačních omítek, rekonstrukcí bytových jader, umělecké zednické činnosti, litých podlah, štukování nebo zateplování objektů.

TOVR omítky spol. s r.o.
Společnost TOVR omítky spol. s r.o. realizuje již od roku 1992 veškeré typy omítek pomocí strojního omítání, které jsou velmi žádané na českém i evropském trhu. Vnitřní strojní omítky jsou ideální pro novostavby, rekonstrukci zdiva a opravu poškozené omítky. Tyto omítky mají mnoho výhod jako např. finanční nenáročnost, malý difuzní odpor nebo ...
TOVR omítky spol. s r.o.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hledáte v okrese Havlíčkův Brod spolehlivého a zkušeného zedníka? Potom se neváhejte obrátit firmu Jan Jindra. Pan Jindra má dlouholeté zkušenosti v oboru a poskytuje širokou škálu služeb. Provádí komplexní zednické práce, stříkání barevných silikonových fasád, pokládku obkladů a dlažeb i výmalbu. Firma Jan Jindra splní všechna vaše přání.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Miloš Koudelka
Stavební firma Miloš Koudelka je spolehlivým partnerem pro rekonstrukci nebo úpravu interiéru bytu či domu. S dlouholetými zkušenostmi nabízí kompletní služby – od návrhu, přes stavební povolení, až po dokončení a předání díla. Přeměňte svůj domov na moderní a útulné místo s odborníkem na rekonstrukce a zednické práce.
Miloš Koudelka
Zednické práce. Obkladačské práce. Zateplování fasád.

Poskytujeme komplexní služby v oblasti GSM pokrytí, zabezpečení objektu, TV a satelitní rozvody, síťování budov (domů), silnoproudu - elektroinstalace, hromosvody, revize, montáž sádrokartonových podhledů, pokládka podlah, obklady a další služby.

Činnost: - kompletní dodávky staveb - půdní vestavby bytů, kanceláří - rekonstrukce bytových jader - rekonstrukce nebytových prostor - zednické a obkladačské práce - malýřské a lakýrnické práce - dodávkou a montáží SDK konstrukcí a kazetových podhledů - elektoinstalční práce - vodoinstalatérské a topenářské práce - dřevěné i ...

Řemeslnické práce: - klempířské - pokrývačské - stavební.

Montáž sádrokartonových příček a podhledů, minerálních a hliníkových podhledů, půdních vestaveb. Zateplování objektů.

Práce: -topenářské -instalatérské -bytová jádra -drobné zednické a obkladačské práce -provoz a opravy plynových zařízení -plynospotřebiče, připojení.

Kompletní realizace staveb, stavby na klíč. Práce: -stavební -podlahářské -vodoinstalatérské -pokrývačské -klempířské -zednické -topenářské -zámečnické -tesařské -malířské -natěračské -elektrikářské -izolatérské.

Malířské služby: - malování pokojů - dekorativní nástřiky a malby - tapetování - opravy stěn a stropů. Rekonstrukce umakartových jader. Rekonstrukce koupelen. Zednické práce. Elektroinstalace. Úklidové práce.

Hodinový manžel. Jmenuji se Jan Jáchim a nabízím vám služby hodinového manžela. Nabízím provedení drobných oprav a údržbu domácnosti, instalatérské, malířské i zednické práce. Jsem kutil který nabízí stavební a montážní práce pro vaši domácnost. V případě potřeby mě neváhejte kontaktovat. Těším se na naši spolupráci.

Služby: - zednictví - dokončovací stavební práce - hostinská činnost - provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Práce, výroba: -zemní práce -stavební práce.

PROVÁDÍ: - opravy a rekonstrukce historických budov a památkových objektů - opravy starých kamenných železničních mostů a opětných zdí - klempířské, pokrývačské a tesařské práce - rekonstrukce budov - sanace při dřevomorce a jiným dřevokazným hmyzům Kancelář a dílny: Doubrava 269, Loukov Sklad: Svijany 3, 463 46 Příšovice

Profesionální práce zednické, instalatérské, topenářské: -bytová jádra -koupelny -kuchyňské linky.

Hodinový manžel. Údržba budov. Údržba zahrad.

DODÁVKA: - fasádní barvy MISTRAL - nástřiky proti plísni SCHIMMEL STOP PRODEJ: - profesionální vzdělávací videofilmy z oblasti prodeje, marketingu a managmentu ( regionální zastoupení britské vzdělávací firmy MASS ) - systém krystalizační hydroizolace betonu SIKKATON - izolace BORNIT - biochemicky modifikovaná hydroizolace RADECON ...

Autorizovaná stavební firma. Provádí: -stavební dozor -rozpočty staveb -obklady a dlažby -vnitřní a venkovní omítky -veškeré stavební práce -realizace staveb -klasické klenuté stavby -jednoduché stavby včetně jejich změn.

Prodej dřeva a stavebního materiálu -písek i po malém množství -betonářské výrobky -skruže -žlabovky -KB bloky -zahradní obrubníky -stavební materiál -drátokoše (přírodní opěrné zdi) -dlažby, zámková dlažba -truhlářské a stavební řezivo Výroba: -zahradní program ze dřeva (altány, lavice, chatky, balkonové díly) ...

Zednické práce i obklady, dlažby, veškeré stavební práce, rekonstrukce rodinných domů.

Zednictví Obkladačské práce. - rekonstrukce interiérů - bourací práce - vodotopenářské práce - sádrokartonářské práce - zednické práce - betonářské a hydroizolační práce - podlahářské a elektrikářské práce.

Stavební práce: - zateplování fasád - rekonstrukce bytových jader - zednické práce - rekonstrukce střech.

Kominictví – Vlastimil Čech Provádíme vložkování komínových průduchů na paliva plynná a pevná, (jedná se o komínové vložky pevné – nerez a jejich komponenty, dále také třívrstvé komíny) kom.vložky vyhovují daným předpisům - certifikát, při vložkování komínových průduchů zajišťujeme kompletní servis zednických prací s tímto spojené. ...

Práce: -rodinné domky na klíč -střechy -fasády -zednické práce -stavební práce -zemní práce -instalační práce -zahradní úpravy.

MONTÁŽ: - kuchyňské linky - jiný nábytek DOPLŇKOVÉ SLUŽBY: - montáž - elektroinstalace - vodoinstalace - připojení plynu - revize plynu - zednické a obkladačské práce - doprava

Zednické a stavební práce. Osobní doprava.