Zednické práce zahrnují mnoho dílčích činností v podobě vyzdívek obvodových zdí domů, oprav venkovních i vnitřních omítek, staveb sanačních omítek, rekonstrukcí bytových jader, umělecké zednické činnosti, litých podlah, štukování nebo zateplování objektů.

TOVR omítky spol. s r.o.
Společnost TOVR omítky spol. s r.o. realizuje již od roku 1992 veškeré typy omítek pomocí strojního omítání, které jsou velmi žádané na českém i evropském trhu. Vnitřní strojní omítky jsou ideální pro novostavby, rekonstrukci zdiva a opravu poškozené omítky. Tyto omítky mají mnoho výhod jako např. finanční nenáročnost, malý difuzní odpor nebo ...
TOVR omítky spol. s r.o.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hledáte v okrese Havlíčkův Brod spolehlivého a zkušeného zedníka? Potom se neváhejte obrátit firmu Jan Jindra. Pan Jindra má dlouholeté zkušenosti v oboru a poskytuje širokou škálu služeb. Provádí komplexní zednické práce, stříkání barevných silikonových fasád, pokládku obkladů a dlažeb i výmalbu. Firma Jan Jindra splní všechna vaše přání.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Miloš Koudelka
Stavební firma Miloš Koudelka je spolehlivým partnerem pro rekonstrukci nebo úpravu interiéru bytu či domu. S dlouholetými zkušenostmi nabízí kompletní služby – od návrhu, přes stavební povolení, až po dokončení a předání díla. Přeměňte svůj domov na moderní a útulné místo s odborníkem na rekonstrukce a zednické práce.
Miloš Koudelka
Práce: -elektrotechnické -instalatérské -zednické -obkladačské -truhlářské -malířské.

Zabýváme se většinou stavebních prací, zaměřujeme se na rekonstrukce RD, bytových jednotek aj. V interiéru se zabýváme podlahářskými, malířskými, zednickými a truhlářskými pracemi.

M.O. profiomítky Nabídka strojních omítek. provádíme jak vnitřní, tak venkovní omítky v různém provedení.

Zajišťujeme: - práce tesařské, klempířské, pokrývačské, zednické, obkladačské, sádrokartonářské - zateplováním budov.

Stavby a rekonstrukce rodinných domů: - zateplení fasád. Montáž oken a dveří: - plastová - hliníková - dřevěná - zasklení zimních zahrad. Zednické práce. Betonářské práce a lité podlahy.

Rekonstrukce střech, realizace nových střech. Návrhy a zhotovení dřevostaveb (altánů, krovů, pergol, plotů, parkovacích stání, podlah, obklady interierů). Zateplení a obklady štítů budov.

Zednické, obkladačské prace, zateplováni budov, rodinné domky na klič. Topenářské, vodoinstalaterské prace.

Zednické a obkladačské práce.

Malířské, lakýrnické a nátěračské práce.Veškeré malířské speciální techniky.Zednické práce. -Benátský štuk -batikování -imitace zemin -lepení stropních kazet -tapetování -fasádní práce -výměna oken -sítě proti hmyzu -veškeré autoklempířské práce -drobné mechanické opravy -zajištění autolaku

SHZ - Sprinklerové zařízení je navrženo pro detekci a uhašení požáru v jeho počátečních fázích, nebo pro udržení požáru pod kontrolou. Ocelové konstrukce: -montáž ocelových konstrukcí - stožárů -ocelové žebříky -montáž technologických celků -montáž dopravníkových systémů -montáž těžkých ocelových konstrukcí -dodávka a montáž lehkých a ...

Úklidové práce. Sanace stavebních objektů a zařízení. Malířské, lakýrnické a zednické práce.

Stavební práce: - zateplení fasád - montáž sádrokartonů - pronájem a montáž lešení - veškeré stavební a zednické práce Zemní práce: - výkopy základů a základových pásů - terénní úpravy pozemků, zahrad, rovinných i svažitých terénů - výkopové a zahrnovací práce - hloubení pro inženýrské sítě - výstavba a rekonstrukce zpevněných ...

Zajištujeme veškeré služby pro vaše střechy v Plzeňském a Středočeském kraji. Stavební práce: -kompletní střechy -pokrývačské práce -zednické práce -klempířské práce -opravy, rekonstrukce staveb -střešní okna.

Služby: - renovace koupelnových van - malířství - nátěry - zednické práce.

Veškeré stavební a zednické práce. Novostavby, rekonstrukce, přstavby. Zateplování fasád, domů a střech, balkony. Stavba rodinných domů. Zemní práce. Zaměřování staveb.

Nabízíme komplexní služby v oblasti stavebnictví, jako jsou zednické práce, stavby na klíč, obkladačské a demoliční práce, rekonstrukce...

Stavební firma: -fasády, opravy fasád -zateplování budov -strojní omítky -sanační omítky -pronájem lešení.

Stavební firma, stavby: - realizace staveb - stavby na klíč - rekonstrukce - rekonstrukce střech včetně půdní vestavby - projektovou dokumentaci pro výstavbu rodinných domů - klempířské konstrukce - pokrývačské práce - tesařské konstrukce - zednické běžné stavební práce - zednické obkladačské práce.

Zajištění stavebních prací. Zednické práce.

Provádíme veškeré stavební práce.

Montáž: - kazetové podhledy - sádrokartonové konstrukce včetně tepelné a zvukové izolace a požárně odolné konstrukcí s atestem Rekonstrukce: - bytová jádra a půdní vestavby včetně návrhu a projektové dokumentace. - půdní vestavby - obklady a dlažby

Stavební a zednické práce. Zateplování fasád.