Zednické práce zahrnují mnoho dílčích činností v podobě vyzdívek obvodových zdí domů, oprav venkovních i vnitřních omítek, staveb sanačních omítek, rekonstrukcí bytových jader, umělecké zednické činnosti, litých podlah, štukování nebo zateplování objektů.

Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hledáte v okrese Havlíčkův Brod spolehlivého a zkušeného zedníka? Potom se neváhejte obrátit firmu Jan Jindra. Pan Jindra má dlouholeté zkušenosti v oboru a poskytuje širokou škálu služeb. Provádí komplexní zednické práce, stříkání barevných silikonových fasád, pokládku obkladů a dlažeb i výmalbu. Firma Jan Jindra splní všechna vaše přání.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
TOVR omítky spol. s r.o.
Společnost TOVR omítky spol. s r.o. realizuje již od roku 1992 veškeré typy omítek pomocí strojního omítání, které jsou velmi žádané na českém i evropském trhu. Vnitřní strojní omítky jsou ideální pro novostavby, rekonstrukci zdiva a opravu poškozené omítky. Tyto omítky mají mnoho výhod jako např. finanční nenáročnost, malý difuzní odpor nebo ...
TOVR omítky spol. s r.o.
Miloš Koudelka
Stavební firma Miloš Koudelka je spolehlivým partnerem pro rekonstrukci nebo úpravu interiéru bytu či domu. S dlouholetými zkušenostmi nabízí kompletní služby – od návrhu, přes stavební povolení, až po dokončení a předání díla. Přeměňte svůj domov na moderní a útulné místo s odborníkem na rekonstrukce a zednické práce.
Miloš Koudelka
Stavební služby: - stavební statika - štukatérské, fasádní a sanační práce - zateplování fasád - tepelná a akustická izolace - sádrokartónové konstrukce.

Střechy Příbram: -kompletní dodávka střech -rekonstrukce a zateplení střech -veškeré klempířské a pokrývačské práce -tesařské práce -výroba a prodej atypických klempířských prvků -montáž a dodávka střešních oken a dalších doplňků -konzultace, poradenství a cenové rozpočty zdarma jsou samozřejmostí. Služby: ...

Velkoobchod, prodej: -plastové potrubní systémy pro vnitřní instalace, venkovní montáže (plyn, voda, kanalizace, ústřední, podlahové topení). Projekt, nová výstavba, dodávky na klíč, rekonstrukce, oprava, komplexní dodávka: -inženýrské sítě venkovní -plynovody -vodovody -kanalizační řady -teplovody ...

Zaměření, dodávka, montáž: -plastová okna -vchodové dveře -likvidace starých oken -zednické začištění -žaluzie -parapety -rolety -sítě proti hmyzu.

Služby: -stavební práce -rekonstrukce budov -novostavby -rekonstrukce střech -bytová jádra. zemní práce bagrem

Stavební firma. Renovace, výstavba: - zděné rodinné domy na klíč. Kompletní dodávky staveb. Demolice budov. Projekce. Lité podlahy. Stavebniny, e-shop: - Opava, Lukášův mlýn - tel.: 775604353.

Výškové práce. Služby: - pokrývačství - zednictví - zámečnictví - klempířství - natěračství - hydroizolace - zateplování.

Veškeré zednické práce, Obklady a dlažby, Koupelny na klíč(vč. zařizovacích předmětů), rekonstrukce bytů a domů, rekonstrukce komínů, sádrokartony, malířské a natěračské práce, vodoinstalace, elektroinstalace, výstavba domů na klíč a vše co se staveb týká. www.stavbyf-h.cz

Práce: -obkladačské. Rekonstrukce: -bytová jádra -koupelny (realizace).

Zednické a obkladačské práce: - rodinné domy (hrubé stavby, zateplení, omítky) - komíny Schiedel - rekonstrukce koupelen v rodinných domech.

Stavební firma. Výstavba: - rodinné domy, domky na klíč - rekonstrukce, modernizace obytných staveb, objektů Řemeslnické práce: - tesařské - pokrývačské - klempířské - zednické - stolařské - zemní a výkopové práce.

Práce: -zednické -inženýrské sítě. Montáž: -plastová okna.

zednicke prace omitani štukovani obkladani dlažděni rekonstrukce zakladove desky zakladani zdiva

Práce: -zednické -obkladačské -sádrokartony -hydroizolace. Rekonstrukce: -bytová jádra, koupelny.

Koupelny KM Rekonstrukce: - koupelny - bytová jádra - balkony, terasy - bazény. Práce: - zednické a obkladačské.

Stavby, rekonstrukce. Návrhy a realizace interiéru na klíč. Návrhy a realizace atypických nábytkových sestav a jednotlivých kusů.

Stavby-Zahrady. Stavební a zednické práce: -realizace na klíč, údržba -stavby domů na klíč -rekonstrukce bytů, domů -fasádní systémy -základové desky -inženýrské sítě -ploty, oplocení, podezdívky -pokládka zámkové dlažby -chodníky, obrubníky -strojové hutnící práce - další stavební práce dle přání. Zahradnické práce: ...

Kamenické a štukatérské práce. Renovace historických fasád.

Projekce, instalace, montáž: -voda, topení, plyn. Instalace, výměny, prodej: -plynové spotřebiče. Práce: -malířské -natěračské -drobné zednické.

Stavební práce: - stavby- rodinné domy, nebytové prostory - rekonstrukce domů - obklady, dlažby - sádrokartony - termofasády - přestavby bytových jader - kachlová kamna, krby - podřezání - dlaždičské - podkládání zámkové dlažby.

Práce: - malířské v exteriérech i interiérech - natěračské - fládrování - drobné zednické práce - malování obrazů na stěny podle reprodukcí.