Zednické práce zahrnují mnoho dílčích činností v podobě vyzdívek obvodových zdí domů, oprav venkovních i vnitřních omítek, staveb sanačních omítek, rekonstrukcí bytových jader, umělecké zednické činnosti, litých podlah, štukování nebo zateplování objektů.

Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hledáte v okrese Havlíčkův Brod spolehlivého a zkušeného zedníka? Potom se neváhejte obrátit firmu Jan Jindra. Pan Jindra má dlouholeté zkušenosti v oboru a poskytuje širokou škálu služeb. Provádí komplexní zednické práce, stříkání barevných silikonových fasád, pokládku obkladů a dlažeb i výmalbu. Firma Jan Jindra splní všechna vaše přání.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
TOVR omítky spol. s r.o.
Společnost TOVR omítky spol. s r.o. realizuje již od roku 1992 veškeré typy omítek pomocí strojního omítání, které jsou velmi žádané na českém i evropském trhu. Vnitřní strojní omítky jsou ideální pro novostavby, rekonstrukci zdiva a opravu poškozené omítky. Tyto omítky mají mnoho výhod jako např. finanční nenáročnost, malý difuzní odpor nebo ...
TOVR omítky spol. s r.o.
Miloš Koudelka
Stavební firma Miloš Koudelka je spolehlivým partnerem pro rekonstrukci nebo úpravu interiéru bytu či domu. S dlouholetými zkušenostmi nabízí kompletní služby – od návrhu, přes stavební povolení, až po dokončení a předání díla. Přeměňte svůj domov na moderní a útulné místo s odborníkem na rekonstrukce a zednické práce.
Miloš Koudelka
Obkladačské práce Zednické práce

Obkladačské práce Zednické práce

Instalatérské - topenářské práce, voda, topení, kanalizace, rekonstrukce kotelen, tepelná čerpadla Instalatérské a topenářské práce, montáže a výměny vodoměrů, rozvodů vody, kanalizace a plynu, opravy a rekonstrukce topných systémů, odečty RTN a rozúčtování nákladů na vytápění a spotřebu vody, modernizace kotelen, tepelná ...

Koupelny na klíč, obklady a dlažby, prodej sanity, rekonstrukce, zednické práce.

Zednické práce: -rekonstrukce interiérů a bytových jader -montáže sádrokartonových desek, sádrokartony, podhledy -pokládka obklady a dlažby.

Zednické práce - výstavba rodinných domů

Kompletní stavba, servis, oprava, montáž: -rodinné bazény Výroba: -betonové bazény. Prodej a montáž: -bazénové příslušenství -bazénové chemie -servis bazénové vody -prodej značkových samonosných fóliových bazénů Waterair.

Práce: -stavební a zednické: -provádíme hrubé stavby objektů -rekonstrukce starších objektů -montáž sádrokartonových konstrukcí -oprava vnějších i vnitřních omítek včetně malby -rekonstrukce koupelen a bytových jader -obklady a dlažba -zateplování staveb -usazení plastových bazénů včetně obetonování a vydláždění okolí ...

Stavební firma. Práce: -kompletní stavební práce -udržovací práce na stavbách -demolice -zateplování budov -rekonstrukce.

Poskytujeme: - stavební a montážní výškové práce převážně horolezeckou technikou - klempířské a pokrývačské práce - opravy fasád a říms - montáže a nátěry ocelových konstrukcí - instalace reklam - instalace zábran proti holubům. Provádíme: - veškeré práce ...