Zednické práce zahrnují mnoho dílčích činností v podobě vyzdívek obvodových zdí domů, oprav venkovních i vnitřních omítek, staveb sanačních omítek, rekonstrukcí bytových jader, umělecké zednické činnosti, litých podlah, štukování nebo zateplování objektů.

Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hledáte v okrese Havlíčkův Brod spolehlivého a zkušeného zedníka? Potom se neváhejte obrátit firmu Jan Jindra. Pan Jindra má dlouholeté zkušenosti v oboru a poskytuje širokou škálu služeb. Provádí komplexní zednické práce, stříkání barevných silikonových fasád, pokládku obkladů a dlažeb i výmalbu. Firma Jan Jindra splní všechna vaše přání.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Miloš Koudelka
Stavební firma Miloš Koudelka je spolehlivým partnerem pro rekonstrukci nebo úpravu interiéru bytu či domu. S dlouholetými zkušenostmi nabízí kompletní služby – od návrhu, přes stavební povolení, až po dokončení a předání díla. Přeměňte svůj domov na moderní a útulné místo s odborníkem na rekonstrukce a zednické práce.
Miloš Koudelka
TOVR omítky spol. s r.o.
Společnost TOVR omítky spol. s r.o. realizuje již od roku 1992 veškeré typy omítek pomocí strojního omítání, které jsou velmi žádané na českém i evropském trhu. Vnitřní strojní omítky jsou ideální pro novostavby, rekonstrukci zdiva a opravu poškozené omítky. Tyto omítky mají mnoho výhod jako např. finanční nenáročnost, malý difuzní odpor nebo ...
TOVR omítky spol. s r.o.
Kompletní realizace - interiéry Montáž - podlahové krytiny Montáž - dveře - obložkové zárubně Montáž - sádrokarton

Demolice Stavební práce Zednické práce Vodoinstalační práce

Výstavba: - rodinné domy na klíč - střechy na klíč - bytová jádra a koupelny - pergoly a altánky. Veškeré stavební práce

Stavební činnost, firma. Práce: -obkladačské, dlaždičské -zednické -pokládka keramické dlažby.

Stavební firma. Stavební činnost. Řemeslnické práce: -zednické, zedník -obkladačské, obklady -dlaždičské, dlažba -zateplování, izolace budov, objektů, domů.

Stavební firma: -komplexní stavební činnost. Řemeslnické práce: -zednické, zedník.

Stavební činnost, firma. Řemeslnické práce: -zednické, zedník.

Obkladačské práce Zednické prácerekonstrukce - bytová jádra

Topenářské práce Zednické práce Rozvody kanalizace Vodoinstalační práce

Stavební činnost: -komplexní stavební práce.

Stavební činnost: -kompletní stavební práce. Řemeslnické práce: -zednické, zedník.

Provádíme: - kompletní stavební práce - opravy, údržba nemovitostí - malířské a lakýrnické práce - sádrokartony - zámečnické práce.

Autodoprava - stavební materiály Prodej - písek - štěrk - kamenné drtě Zateplování - fasády Kompletní dodávka a prodej - stavební materiál Montáž - sádrokartony Zemní a výkopové práce Prodej a montáž - střešní okna

Obkladačské práce Zednické práce

Malování interiérů a exteriérů Sádrokartonářské práce Stavební práce Zednické práce Zahradnické práce

Lakýrnické práce Malířské práce Elektroinstalační práce Sádrokartonářské práce - minerální podhledy Obkladačské práce Rekonstrukce bytových staveb - zednické práce - termo a omítkové fasády

Izolační práce Dodávka, montáž - střešní okna VELUX Sádrokartonové práce

Stavební práce na klíč, rekonstrukce: -zednické práce -občanské stavby (rodinné domy) -fasády, nátěry fasád -obklady, dlažba -rekonstrukce střech. Autodoprava, doprava: -nákladní přeprava AVIE (valník 31N) -odvoz stavebního materiálu.

Řemeslnické práce: -zednické -natěračské, nátěry fasád -malířské, malování -zateplování, izolace objektů.