Zednické práce zahrnují mnoho dílčích činností v podobě vyzdívek obvodových zdí domů, oprav venkovních i vnitřních omítek, staveb sanačních omítek, rekonstrukcí bytových jader, umělecké zednické činnosti, litých podlah, štukování nebo zateplování objektů.

TOVR omítky spol. s r.o.
Společnost TOVR omítky spol. s r.o. realizuje již od roku 1992 veškeré typy omítek pomocí strojního omítání, které jsou velmi žádané na českém i evropském trhu. Vnitřní strojní omítky jsou ideální pro novostavby, rekonstrukci zdiva a opravu poškozené omítky. Tyto omítky mají mnoho výhod jako např. finanční nenáročnost, malý difuzní odpor nebo ...
TOVR omítky spol. s r.o.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hledáte v okrese Havlíčkův Brod spolehlivého a zkušeného zedníka? Potom se neváhejte obrátit firmu Jan Jindra. Pan Jindra má dlouholeté zkušenosti v oboru a poskytuje širokou škálu služeb. Provádí komplexní zednické práce, stříkání barevných silikonových fasád, pokládku obkladů a dlažeb i výmalbu. Firma Jan Jindra splní všechna vaše přání.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Miloš Koudelka
Stavební firma Miloš Koudelka je spolehlivým partnerem pro rekonstrukci nebo úpravu interiéru bytu či domu. S dlouholetými zkušenostmi nabízí kompletní služby – od návrhu, přes stavební povolení, až po dokončení a předání díla. Přeměňte svůj domov na moderní a útulné místo s odborníkem na rekonstrukce a zednické práce.
Miloš Koudelka
Obkladačské práce a rekonstrukce - dlažby - koupelny - bytová jádra - zednické práce - balkony a terasy

Práce: -zednické -klempířské -pokrývačské -montáž střešních oken.

Stavební práce -zednické -zemní -zámečnické -umělecké práce.

Práce: -zednické -obkladačské.

Vedení účetnictví a daňové evidence.

Služby: -klempířské práce -tesařské práce -zednické práce -pracujeme po celé ČR. Montáž, demontáž: -trubkové lešení.

Činnost: - zedník, zednictví od 01.09.2011 do 31.12.2099

Provádím: - stavební a zednické práce.

Plastová okna, dveře, ploty a obklady. Stínící a garážová technika. Zednické práce. Revize hromosvodů a elektro zařízení.

Montáž suché stavby, suchých staveb a střešních oken, střešní okna, okno. Výstavba sádrokartonových konstrukcí, sádrokartony. Standardní sádrokartonové konstrukce sádrokartonové systémy s funkcí požární ochrany, tepelné ochrany, ochrany proti vlhkosti a ochrany proti hluku. Kreativní řešení interiérů suchou výstavbou. Praktické provádění ...

Stavební úpravy - zednické práce

Zateplování - fasády Obkladačské práce Stavební práce, opravy, rekonstrukce a výstavba - rodinné domy Strojní omítky

Malby Sádrokartony Pokládka - obklady - dlažby Rekonstrukce - byty Zednické práce - fasády omítky -rekonstrukce koupelny

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 26.09.2012 do 26.09.2099 Zednictví

Práce: - stavební - zednické. Koupelny. Bytová jádra. Novostavby. Rekonstrukce domů.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem:od 22.09.2011 do 31.12.2020 Nabízíme veškeré práce: -stavební, výkopové, vyklízecí, bourací, úklidové, natěračské, vodoinstalo -účtování v hodinové nebo úkolové sazbě -ceny dohodou. Zajistíme: -dopravu a odvoz suti.

Zednictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování od 01.08.2011 do 31.12.2031

Montáž, instalace, stavba podkrovní byty, minerální podhledy a příčky. Stavební práce, stavitelství, rekonstrukce , modernizace.Zednické práce.

Provádíme kompletní služby v oblasti -rekonstrukcí bytových jader -rekonstrukcí vody, topení, plynu -elektroinstalací -to vše včetně zednických prací. Dodávky včetně materiálů dle zákazníka. Mnoholeté zkušenosti. od 18.06.2014 do 31.12.2018

Zednické práce. Zateplovací práce.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 01.05.2014 do 31.12.2019 Zednictví

Montáž, oprava, servis, dodávka, projekce: - voda, topení, plyn (vodo, topo) - plynofikace -ústřední topení, voda a odpady Řemeslo: - instalatérské práce - elektrikářské práce - plynařské práce - zednické práce.

Stavba, dodávka, montáž, realizace: - krby venkovní, vnitřní - kachlová kamna - krbová kamna. Zednické práce.