Zednické práce zahrnují mnoho dílčích činností v podobě vyzdívek obvodových zdí domů, oprav venkovních i vnitřních omítek, staveb sanačních omítek, rekonstrukcí bytových jader, umělecké zednické činnosti, litých podlah, štukování nebo zateplování objektů.

Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hledáte v okrese Havlíčkův Brod spolehlivého a zkušeného zedníka? Potom se neváhejte obrátit firmu Jan Jindra. Pan Jindra má dlouholeté zkušenosti v oboru a poskytuje širokou škálu služeb. Provádí komplexní zednické práce, stříkání barevných silikonových fasád, pokládku obkladů a dlažeb i výmalbu. Firma Jan Jindra splní všechna vaše přání.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Jiří Vanc se zaměřuje na zednické a obkladačské práce.

Jiří Šťastný se zaměřuje na zámečnické, instalatérské, zednické a topenářské práce.

Josef Anděl se zaměřuje na realizaci základových desek a zednické práce.

Josef Němec se zaměřuje na zednické a obkladačské práce, rekonstrukce bytových jader a montáže sádrokartonů.

Josef Myška se zaměřuje na zednické, stavební a vodoinstalatérské práce.

Josef Raur se zaměřuje na zednické a kamenické práce.

Juhastav, s.r.o. se zaměřuje na zemní, stavební a zednické práce.

Malířské, natěračské a lakýrnické práce. Přípravné a dokončovací stavební práce-opravné zednické práce, sádrokartonové práce, tapetování, speciální stavební práce-zakázková výroba imitací kamene(použití v interiéru i exteriéru).

Lukáš Nejedlý se zaměřuje na zámečnictví, zednictví a nástrojářství.

Naše firma zajistí veškeré přípravné práce pro stavby a poskytuje zahradnické, zednické a zemní práce v celém Zlínském kraji. Služby: -zemní, zednické a zahradnické práce -výkopové práce -přípravné práce pro stavby -dokončovací terénní práce na stavbách a pozemcích -bourací práce -demolice -doprava kontejnery - odvoz a dovoz ...

Milan Sochocký se zaměřuje na zednické i obkladačské práce a realizaci fasád.

Miroslav Pospíchal se zaměřuje na zednické práce a obklady.

Pavel Hospodka se zaměřuje na stavební a zednické práce.

Vodoinstalatérství Zednictví

Tomáš Posekaný se zaměřuje na zednictví, malířství, lakýrnictví, natěračství, pokrývačství, tesařství a izolatérství.

Josef Michal se zaměřuje na zednické i obkladačské práce, zateplení fasád a montáž sádrokartonu.

Společnost VATY s.r.o. provádí veškeré stavební, zednické, elektrikářské, obkladačské, instalatérské, topenářské i malířské práce. Do širokého spektra nabídky prací poskytovaných touto firmou patří elektrikářské práce (kompletní rozvody a opravy), rekonstrukce koupelen a bytových jader, stavební úpravy půdních vestaveb nebo dispozic bytů, ...

Jiří Němec se zaměřuje na omítky v interiéru i exteriéru, stavební práce, zateplování fasád a pokládku podlah.

Jiří Zich se zaměřuje na obkladačské, instalatérské, zednické a zámečnické práce.

Šikovný zedník zajišťuje malířské, zednické a obkladačské práce, opravy a nátěry fasád. Dále rekonstrukce bytových jader, bytů a domů, odvoz sutin, elektroinstalace, vodu, topení a plyn.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské. - zednické Dílna: - Bezručova 52, Kravaře.

Společnost ML a synové s.r.o. provádí veškeré stavební, zemní a výkopové práce. Postaráme se o kompletní realizaci stavby. Můžete se na nás však obrátit také v případě potřeby jednotlivých řemesel. Jsme rodinná firma a nabízíme osobní přístup ke všem zákazníkům. Disponujeme vlastním vybavením a technikou a práci provádí náš vlastní tým lidí od ...

Zednické práce, kompletní výstavba rodinných domů, obkladačské práce, malířské práce, zateplování domů, práce se dřevem, výstavby plotů, rekonstrukce jader, výkopové práce.

Instalatérské, topenářské a zednické práce.