Zednické práce zahrnují mnoho dílčích činností v podobě vyzdívek obvodových zdí domů, oprav venkovních i vnitřních omítek, staveb sanačních omítek, rekonstrukcí bytových jader, umělecké zednické činnosti, litých podlah, štukování nebo zateplování objektů.

Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hledáte v okrese Havlíčkův Brod spolehlivého a zkušeného zedníka? Potom se neváhejte obrátit firmu Jan Jindra. Pan Jindra má dlouholeté zkušenosti v oboru a poskytuje širokou škálu služeb. Provádí komplexní zednické práce, stříkání barevných silikonových fasád, pokládku obkladů a dlažeb i výmalbu. Firma Jan Jindra splní všechna vaše přání.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
TOVR omítky spol. s r.o.
Společnost TOVR omítky spol. s r.o. realizuje již od roku 1992 veškeré typy omítek pomocí strojního omítání, které jsou velmi žádané na českém i evropském trhu. Vnitřní strojní omítky jsou ideální pro novostavby, rekonstrukci zdiva a opravu poškozené omítky. Tyto omítky mají mnoho výhod jako např. finanční nenáročnost, malý difuzní odpor nebo ...
TOVR omítky spol. s r.o.
Miloš Koudelka
Stavební firma Miloš Koudelka je spolehlivým partnerem pro rekonstrukci nebo úpravu interiéru bytu či domu. S dlouholetými zkušenostmi nabízí kompletní služby – od návrhu, přes stavební povolení, až po dokončení a předání díla. Přeměňte svůj domov na moderní a útulné místo s odborníkem na rekonstrukce a zednické práce.
Miloš Koudelka
Elektroinstalační práce. Pokládka: - podlahové krytiny - dlažby - podlahy. Domy na klíč. Zednické práce, rekonstrukce: - byty - bytová jádra. Vodoinstalační práce.

Služby: -vodoinstalatérské práce -vodovody vnitřní, venkovní -rekonstrukce rozvodů vody a odpadů -rekonstrukce potrubí -bytové rozvody včetně dodávky zařizovacích předmětů -bojlery, elektrické ohřívače vody, vodárny -zednické a obkladačské práce -malířské práce -sádrokartonářské práce -půdní vestavby -bytová jádra.

Nabízíme tyto služby: - instalatérské práce - plynařské práce - zednické práce - obkladačské práce - topenářské práce

Zednické práce - montáž konstrukcí ze sádrokartonu a dalších materiálů

Stavební práce: -výškové práce -injektáže -fasády -spáry -obnova panelové výstavby. Prodej stavební chemie, míchání barev a omítek na tel.č. 603888814. Velkoobchod: -vína -sommelierské potřeby. Certifikace ISO 9001. Vinárna Plzeňská 32, Stříbro.

Práce: -stavební -zemní -zednické -obkladačské (obklady) -dlaždičské (dlažby) -tesařské -pokrývačské -malířské -natěračské -projektové (projekce). Činnost: -obchodní. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavební materiál (stavebniny) -zdicí materiál -cihly -vápno -cement -písek -tvárnice -hurdisky ...

Komplexní realizace na klíč: -zateplování -revitalizace -teplovzdušného a teplovodního vytápění -omítky -půdní vestavby, podkroví -obklady, dlažby Maloobchod, prodej, dodávka: -krby -krbová, kachlová kamna

Práce: -zednické -obkladačské -truhlářské -pokrývačské.

WEBOVÉ STRÁNKY NEDOSTUPNÉ. V REJSTŘÍKU (ARES) PSÁNO UKONČENÍ ČINNOSTI K ROKU 2008. PROVÁDÍ: - hydroizolace střech ( tvrdé krytiny ) - zateplování objektů - kontaktní - odvětrané PROVÁDÍ: - rekonstrukce střech a střešních plášťů ( rovné i šikmé ) STAVEBNÍ ČINNOST: - rodinné domky na klíč - rekonstrukce rodinných domků - ...

Řemesla, služby - zednické práce - rekonstrukce koupelen

Práce: - stavební - zednické - pokrývačské - tesařské.

Stavební firma. Práce: -stavby na klíč -obkladačské včetně pokládky zámkové dlažby -zednické -stavba a rekonstrukce koupelen a bytových jader na klíč -zateplování fasád -vodoinstalační

datum zániku: 18.6.2012 Zajišťujeme: -okna, dveře -zednictví -zateplení fasád -plastová okna -dokončovací stavební práce -rekonstrukce -přípravné, dokončovací stavební práce -zelená úsporám.

Datum zániku:10.11.2011 Nabízíme: -stavební práce.

Práce: - rekonstrukce objektů - malířské - natěračské všeho druhu, včetně dodávkytuzemských i dovozových materiálů - drobné stavební zedník, obkladač, výkopové práce. Podlahářství, pokládání: - PVC, linolea - korek - koberce Montáž: - těsnění oken a dveří švédským silikonovým profilem WARNAMO.

Stavební práce: -opravy a rekonstrukce -stavby na klíč -fasády -montáž sádrokartonu.

Nabízím veškeré zednické a stavební práce. Cena je vždy dohodou. Pokud máte zájem tak mne spíše kontaktujte na telefonním čísle 605938980.

Montáž: - sádrokarton - minerální podhledy - půdní vestavby. Zednické práce.

Provádíme úklidové, zemní a výkopové práce, veškeré demolice, zámkové dlažby, obrubníky, úpravy břehů kanalizace, sekaní a řezání keřů, keře a stavební práce, stavitelství, zednické práce.

Rekonstrukce interiérů a staveb, kompletní realizace interiérů na klíč (služby architekta, zhotovení projektové dokumentace, vyřízení stavebního povolení). Zednické, obkladačské, štukatérské, malířské a lakýrnické práce. Pokládáme plovoucí a dřevěné podlahy.

Stavební práce, stavební firma. Stavební, zateplovací a řemeslné práce a rekonstrukce domů a bytů, domy, byty.