Zednické práce zahrnují mnoho dílčích činností v podobě vyzdívek obvodových zdí domů, oprav venkovních i vnitřních omítek, staveb sanačních omítek, rekonstrukcí bytových jader, umělecké zednické činnosti, litých podlah, štukování nebo zateplování objektů.

Miloš Koudelka
Stavební firma Miloš Koudelka je spolehlivým partnerem pro rekonstrukci nebo úpravu interiéru bytu či domu. S dlouholetými zkušenostmi nabízí kompletní služby – od návrhu, přes stavební povolení, až po dokončení a předání díla. Přeměňte svůj domov na moderní a útulné místo s odborníkem na rekonstrukce a zednické práce.
Miloš Koudelka
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hledáte v okrese Havlíčkův Brod spolehlivého a zkušeného zedníka? Potom se neváhejte obrátit firmu Jan Jindra. Pan Jindra má dlouholeté zkušenosti v oboru a poskytuje širokou škálu služeb. Provádí komplexní zednické práce, stříkání barevných silikonových fasád, pokládku obkladů a dlažeb i výmalbu. Firma Jan Jindra splní všechna vaše přání.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
TOVR omítky spol. s r.o.
Společnost TOVR omítky spol. s r.o. realizuje již od roku 1992 veškeré typy omítek pomocí strojního omítání, které jsou velmi žádané na českém i evropském trhu. Vnitřní strojní omítky jsou ideální pro novostavby, rekonstrukci zdiva a opravu poškozené omítky. Tyto omítky mají mnoho výhod jako např. finanční nenáročnost, malý difuzní odpor nebo ...
TOVR omítky spol. s r.o.
Stavební práce: - rekonstrukce koupelen, bytových jader - půdní vestavby.

Zednictví, práce: - zednické - rekonstrukce bytových jader, bytů - zateplování fasád.

Služby: - hodinový manžel - zednické práce - obklady, dlažby

Výstavba, rekonstrukce: -střechy. Práce: -tesařské - stavba střešní konstrukce, montáž podbití, střešních oken -pokrývačské - montáže střešní krytiny -klempířské - okapy, štíty, parapety ... -zednické - drobné úpravy komínů a štítů ... . Pronájem, montáže: -lešení HAKI.

Služby: - hodinový manžel - montáž nábytku - drobné zednické práce...atd.

Služby: - zajištění projektu, včetně usazení domu do terénu - zednické a obkladačské práce - tesařské a pokrývačské práce - podlahářské práce - sádrokartonové konstrukce - plastová okna s německým profilem VEKA - vodo - topo - elektromontáže - zemní práce - grafické návrhy koupelen a interiérů

Práce: -malířské, natěračské -drobné zednické práce -povrchové úpravy, nátěry, nástřiky.

Firma Ondřej Patka má dlouholeté zkušenosti v oblasti vodoinstalatérských, topenářských a plynařských prací. Provádíme montáž a servis hořívačů vody, centrálních vysavačů, plynových kotlů, kotlů na tuhá paliva, elektrokotlů či solárních systémů. Své služby poskytujeme hlavně v regionu Krkonoš a Podkrkonoší, městech Vrchlabí, Jilemnice, Špindlerův ...

Práce: Provádíme malování bytů a administrativních budov. Realizujeme čistění a nátěry eternitových, taškových a plechových střech, ocelových konstrukcí, plotů, dřevěných podhledů, klempířských prvků a fasád bez lešení. Provádíme výškové a zednické práce a údržbu v průmyslových halách.

Zednictví, práce: - strojní omítky - rekonstrukce bytů, domů - zateplování fasád - zednické práce - montáž sádrokartonů.

Hodinový manžel, služby: - opravy v domácnosti - malování - instalatérské práce - zednické práce - údržba zahrad...atd.

Práce: - zednické - údržba zeleně.

Činnost: - stavební práce - zednické práce - zateplování - montáž sádrokartonů - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen, bytových jader - půdní vestavby

Činnost: - zednické práce - novostavby - rekonstrukce

Stavební činnost: - zednické práce - přestavby bytových jader a zateplování objektů - foukaná izolace

Stavební činnost - pokrývačské práce - drobné zednické práce.

Činnost - provádění strojních omítek: - sádrové omítky - vápenosádrové omítky - vápenocementové omítky a štuk - rekonstrukce omítek.

Stavební činnost - rekonstrukce bytů - zednické práce - malířské práce - stěrkování, štukování - sádrokartonářské práce - elektroinstalace - instalatérské práce.

Práce: - klempířské - pokrývačské - půdní vestavby - zednické práce.

Stavebni práce. Realizace staveb, rekonstrukce budov, bytový jadra, obklady, dlažby, zamkove dlažby, ploty a td. Avtodoprava a obchodni činnost.

Stavební práce: - zednické práce - montáž sádrokartonu - podlahářské práce - pokládka zámkové dlažby.

Zednictví, stavební práce, výstavba: - rodinné domy, novostavby - rekonstrukce - omítky, fasády - zateplování budov - zámková dlažba.

Zednictví - zednické práce.