Zednické práce zahrnují mnoho dílčích činností v podobě vyzdívek obvodových zdí domů, oprav venkovních i vnitřních omítek, staveb sanačních omítek, rekonstrukcí bytových jader, umělecké zednické činnosti, litých podlah, štukování nebo zateplování objektů.

Miloš Koudelka
Stavební firma Miloš Koudelka je spolehlivým partnerem pro rekonstrukci nebo úpravu interiéru bytu či domu. S dlouholetými zkušenostmi nabízí kompletní služby – od návrhu, přes stavební povolení, až po dokončení a předání díla. Přeměňte svůj domov na moderní a útulné místo s odborníkem na rekonstrukce a zednické práce.
Miloš Koudelka
TOVR omítky spol. s r.o.
Společnost TOVR omítky spol. s r.o. realizuje již od roku 1992 veškeré typy omítek pomocí strojního omítání, které jsou velmi žádané na českém i evropském trhu. Vnitřní strojní omítky jsou ideální pro novostavby, rekonstrukci zdiva a opravu poškozené omítky. Tyto omítky mají mnoho výhod jako např. finanční nenáročnost, malý difuzní odpor nebo ...
TOVR omítky spol. s r.o.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hledáte v okrese Havlíčkův Brod spolehlivého a zkušeného zedníka? Potom se neváhejte obrátit firmu Jan Jindra. Pan Jindra má dlouholeté zkušenosti v oboru a poskytuje širokou škálu služeb. Provádí komplexní zednické práce, stříkání barevných silikonových fasád, pokládku obkladů a dlažeb i výmalbu. Firma Jan Jindra splní všechna vaše přání.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Stavební firma Jiří Bařtipán realizuje novou bytovou výstavbu, rekonstrukce bytů, domů, specializujeme se zejména na obnovu fasád historických budov. Stavební činnost provozujeme výhradně v rámci Prahy. Stavební práce, výstavba: - byty, novostavby - rodinné domy i na klíč - stavební rekonstrukce rodinných domů, bytů, panelových ...

Fasády Zateplení fasád Dlažby venkovní i vnitřní Veškeré zednické práce Pokládání plovoucích podlah Stavby na klíč

Činnost - obkladačské práce - dlaždičské práce - drobné zednické práce.

Rodinná stavební firma STAVOJ Čkyně s.r.o. provádí malé i větší stavební práce. Realizujeme novostavby, rekonstrukce, zateplování fasád, pokládku zámkové dlažby i vodohospodářské stavby. Působíme v okolí Prachatic a Strakonic. Stavební firma, stavba, výstavba, práce: - rodinné domy, novostavby - půdní vestavby - rekonstrukce staveb, ...

Služby: -drobné opravy v domácnosti -drobné instalatérské práce (výměna baterie, opravy protékajících WC atd.) -drobné elektrikářské práce (výměna žárovek, zásuvek atd. ) -vrtání (instalace poliček, lustrů) -drobné zednické práce (opravy omítek, obklady) -malování, natírání, lakování atd. -drobné zámečnické a klempířské práce ...

Práce: -zednických, klempířských, pokrývačských, malířských a natěračských prací včetně výškových. Půjčujeme fasádní rámové lešení.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Zelená úsporám.

Zednické práce, montáže sádrokartonu, bytová jádra, obklady, dlažba, rekonstrukce bytů, zateplování fasád, zámková dlažba.

Stavební a prodejní firma Martin Sladký - Stavby WBS provádí výstavbu rodinných domů, rekonstrukce i přestavby. Dále se zabýváme prodejem a montáží vybavení domů, jedná se o krby, interiérové dveře a veškerý nábytek na zakázku. Sídlíme v obci Hnátnice, okres Ústí nad Orlicí. Stavební firma, výstavba: - rodinné domy na klíč - rekonstrukce ...

Obkladačské a zednické práce - montáž obkladů.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - zateplování - rekonstrukce koupelen - zednické práce - zemní práce.

Výroba a montáž plastových oken a dveří. Doplňkové služby: -zednické zapravení -parapety -žaluzie -sítě proti hmyzu. Záruka 5 let na okna i dveře.

Služby: - suché stavby - zámečnické práce - zednické práce - dokončovací práce

Činnost: - dokončovací práce v interiéru - malířské, tapetářské práce - pokládka podlah - fasády, stavební úpravy.

Stavební činnost: - rekonstrukce koupelen, bytových jader - zednické práce - obkladačské práce - vodoinstalace - topenářské práce - plynoinstalace - výstavba podkrovních bytů - zateplování Kompletní realizace interiérů. Výroba: - kuchyně - nábytek na míru

Prodej, montáž: -plastová okna, plastové okno, plastových oken -eurookna, eurookno, eurooken -parapety, parapetů -žaluzie, žaluzií -zatahovací lamelové dveře, dveří -sítě proti hmyzu -čalounění dveří -rolety, roleta. Služby: -rámový i bezrámový systém zasklívání -lodžií, lodžie, skleníků -zimní zahrady, zahrada a jiné ...

Profík stavby, zateplení Střechy a stavební práce s fasádami. Tesařské práce, pokrývačské a klempířské práce stavební a fasádní práce.

Opravy a nátěry historických fasád: - vyřídíme veškerá potřebná povolení - klempířských prvků - případných sanačních prací - nátěry - nátěry fasád - historické malby - barevné řešení fasády. Krátké termíny, výhodná cena.

Rekonstrukce bytů a domů - hydroizalční práce - malířské práce - zednické práce - podlahářské práce - nátěry fasád - epoxidové podlahy.

Výškové práce, stavební práce: - opravy fasád - nátěry fasád - čištění fasád - zábrany proti holubům - nátěry konstrukcí,

Práce, řemeslo: - zedník - zednické

Služby, práce: - strojní omítky - zateplování, zateplovací systémy - lité anhydritové podlahy - sanační systémy

Výstavba a rekonstrukce rodinných domů a bytů: -RD na klíč -kompletní rekonstrukce domů a bytů -hrubé stavby -zateplení budov a fasád -strojní omítky -zednické práce -bourací práce -výkopové práce -betonářské práce -projektová dokumentace.

Stavební firma. Práce: -zateplování fasád -montáže sádrokartonů -malířské a natěračské práce -instalatérské práce -klempířské práce -další drobné stavební práce. Pronájem rámového lešení, včetně montáže a demontáže.