Stavební společnost Petr Tancer

Zednické práce zahrnují mnoho dílčích činností v podobě vyzdívek obvodových zdí domů, oprav venkovních i vnitřních omítek, staveb sanačních omítek, rekonstrukcí bytových jader, umělecké zednické činnosti, litých podlah, štukování nebo zateplování objektů.

Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hledáte v okrese Havlíčkův Brod spolehlivého a zkušeného zedníka? Potom se neváhejte obrátit firmu Jan Jindra. Pan Jindra má dlouholeté zkušenosti v oboru a poskytuje širokou škálu služeb. Provádí komplexní zednické práce, stříkání barevných silikonových fasád, pokládku obkladů a dlažeb i výmalbu. Firma Jan Jindra splní všechna vaše přání.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Elektroinstalační práce. Pokládka: - podlahové krytiny - dlažby - podlahy. Domy na klíč. Zednické práce, rekonstrukce: - byty - bytová jádra. Vodoinstalační práce.

Rekonstrukce interiérů a staveb, kompletní realizace interiérů na klíč (služby architekta, zhotovení projektové dokumentace, vyřízení stavebního povolení). Zednické, obkladačské, štukatérské, malířské a lakýrnické práce. Pokládáme plovoucí a dřevěné podlahy.

Stavební práce: -zateplování budov -sanace zdiva proti vlhkosti -zednické -obkladačcké.

zánik poslední živnosti: 20.1.2014 Stavba - krby. Drobné zednické práce. Stavba - krby, zazdívání, krbové vložky.

-Výroba plastových výrobků a pryžových výrobků -Dokončovací stavební práce -Specializovaný maloobchod Malířství, natěračství

Služby: - úklid bytů, domů i kanceláří - zahradnické práce - vyčištění interiéru Vašeho vozu - vyklízecí práce - pomocné stavební i jiné služby.. Zahradnické práce. Vyčištíme interiér Vašeho vozu, vyklízecí práce, úklid po malířích a jiné.

Vodoinstalatérství, topenářství -Obchodní živnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Přípravné práce pro stavby -Dokončovací stavební práce -Inženýrská činnost v investiční výstavbě Zednictví Malířství, natěračství Projektová činnost ve výstavbě Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Provádění staveb, ...

Zednictví Obráběčství Zámečnictví, nástrojářství -Zprostředkování služeb -Obchodní živnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Konstrukční práce ve strojírenství