Stavební společnost Petr Tancer

Zednické práce zahrnují mnoho dílčích činností v podobě vyzdívek obvodových zdí domů, oprav venkovních i vnitřních omítek, staveb sanačních omítek, rekonstrukcí bytových jader, umělecké zednické činnosti, litých podlah, štukování nebo zateplování objektů.

Miloš Koudelka
Stavební firma Miloš Koudelka je spolehlivým partnerem pro rekonstrukci nebo úpravu interiéru bytu či domu. S dlouholetými zkušenostmi nabízí kompletní služby – od návrhu, přes stavební povolení, až po dokončení a předání díla. Přeměňte svůj domov na moderní a útulné místo s odborníkem na rekonstrukce a zednické práce.
Miloš Koudelka
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hledáte v okrese Havlíčkův Brod spolehlivého a zkušeného zedníka? Potom se neváhejte obrátit firmu Jan Jindra. Pan Jindra má dlouholeté zkušenosti v oboru a poskytuje širokou škálu služeb. Provádí komplexní zednické práce, stříkání barevných silikonových fasád, pokládku obkladů a dlažeb i výmalbu. Firma Jan Jindra splní všechna vaše přání.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
TOVR omítky spol. s r.o.
Společnost TOVR omítky spol. s r.o. realizuje již od roku 1992 veškeré typy omítek pomocí strojního omítání, které jsou velmi žádané na českém i evropském trhu. Vnitřní strojní omítky jsou ideální pro novostavby, rekonstrukci zdiva a opravu poškozené omítky. Tyto omítky mají mnoho výhod jako např. finanční nenáročnost, malý difuzní odpor nebo ...
TOVR omítky spol. s r.o.
Provádíme zednické práce, kompletní rekonstrukce bytového jádra a rodinných domů.

Stavební firma provádějící veškeré stavební práce. Rekonstrukce bytových jednotek, rodinných domů, kancelářských prostor, obchodů, hotelů, restaurací, heren, kasín, půdních vestaveb. 3D návrhy, realizace, vybavení interiéru.

Provádění jednovrstvých a dvouvrstvých omítek. Používáme tyto směsi: -vápenocementové (jednovrstvé i dvouvrstvé) -vápenosádrové -sádrové -sádrové stěrky.

Malířské a lakýrnické práce: - malby ve všech odstínech dle vzorníku - nátěry fasád ve všech odstínech dle vzorníku - malby omyvatelné - tapetování - opravy a čištění maleb. Rekonstrukce: - sádrokartonové příčky - sádrokartonové podhledy - minerální podhledy - demontáž, montáž, dodávka zárubní a dveří. .

Rekonstrukce: - interiéry, byty, koupelny, bytová jádra (přestavba). Specializujeme se na výrobu a montáž kuchyní Schuller a Dankuchnen.

Výstavba a rekonstrukce - kotelny Topenářské práce Obkladačské práce Rekonstrukce - domy - byty - koupelnyvýstavba - rodinné domy na klíč Zednické práce Vodoinstalatérské práce

Zateplení - rodinné, bytové a panelové domy Sádrokartonářské práce Pokládka - obklady - dlažby - plovoucí podlahy Rekonstrukce - domy - byty stavba - rodinné domy na klíč Zednické práce rekonstrukce - bytová jádra - koupelny

Truhlářské práce Kominické práce Topenářské práce Sádrokartonářské práce Obkladačské a podlahářské práce Rekonstrukce - koupelnyzednické práce Rekonstrukce - koupelny Vodoinstalatérské práce

Lakýrnické práce Malířské práce Tesařské práce Elektroinstalační práce - elektrorevize Zateplování fasád panelových domů Výměna - okna - dveře Sádrokartonářské práce Pokládka - obklady - dlažby Kompletní stavební činnost Zednické práce Štukatérské práce.

Naše firma vznikla v roce 1995. Provádíme kompletní dodávky stavebních prací a stavby na klíč, tzn. dle projektové dokumentace. Vyřídíme vše potřebné od vytvoření projektu přes stavební povolení, stavební dozor při samotné realizaci až po kolaudační řízení. Můžeme Vám nabídnout i provedení prací jednotlivých řemesel, jako jsou práce zednické ...

Rekonstrukce a opravy veškeré vodoinstalace v domě, opravy olověného potrubí, rekonstrukce bytových jader včetně dodávky zařizovacích předmětů, veškeré topenářské práce, strojní čištění kanalizace strojem Rowo, elektrikářské a zednické práce.

Zednické práce: - sádrokartony - podezdívky - obklady - dlažby

Zámková dlažba: -pokládka veškeré zámkové dlažby včetně jejího dodání a úpravy terénu. Ploty: -výroba a montáž všech druhů plotů včetně vrat a vrátek-zděné, ocelové, dřevěné. Obklady a dlažby: -dodávka a montáž obkladů a dlažeb v interierech a exterierech. Montáž plastových oken: -výměna oken ve spolupráci s ...

kompletní návrhy a výroby kuchyňských linek přestavby bytových jader rekonstrukce bytů a kanceláří úklidové práce

Poskytujeme komplexní služby v oblasti GSM pokrytí, zabezpečení objektu, TV a satelitní rozvody, síťování budov (domů), silnoproudu - elektroinstalace, hromosvody, revize, montáž sádrokartonových podhledů, pokládka podlah, obklady a další služby.

Montáž sádrokartonových příček a podhledů, minerálních a hliníkových podhledů, půdních vestaveb. Zateplování objektů.

Hodinový manžel. Jmenuji se Jan Jáchim a nabízím vám služby hodinového manžela. Nabízím provedení drobných oprav a údržbu domácnosti, instalatérské, malířské i zednické práce. Jsem kutil který nabízí stavební a montážní práce pro vaši domácnost. V případě potřeby mě neváhejte kontaktovat. Těším se na naši spolupráci.

Služby: - zednictví - dokončovací stavební práce - hostinská činnost - provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Provádíme malířské a lakýrnické práce interiérů. Veškeré stavební práce z oblasti opravy, údržby a rekonstrukce stávajích objektů, zejména interiérů.

Stavební činnost. Dodáváme a realizujeme: - minerální podhledy USG, závěsné podhledové systémy DONN - sanitární příčky, WC a převlékací kabinky SCHÄFER, sprchovací mezistěny TRESPA - zdvojené podlahy, dvojité podlahy, dutinové podlahy MERO - systémové, přestavitelné, prosklené, modulové příčky SAB - posuvné stěny, skládácí, akustické ...