Zednické práce zahrnují mnoho dílčích činností v podobě vyzdívek obvodových zdí domů, oprav venkovních i vnitřních omítek, staveb sanačních omítek, rekonstrukcí bytových jader, umělecké zednické činnosti, litých podlah, štukování nebo zateplování objektů.

Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hledáte v okrese Havlíčkův Brod spolehlivého a zkušeného zedníka? Potom se neváhejte obrátit firmu Jan Jindra. Pan Jindra má dlouholeté zkušenosti v oboru a poskytuje širokou škálu služeb. Provádí komplexní zednické práce, stříkání barevných silikonových fasád, pokládku obkladů a dlažeb i výmalbu. Firma Jan Jindra splní všechna vaše přání.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Stavební firma. Realizování a rekonstruování staveb. -stavební rekonstrukce bytů -bytových jader a koupelen -obkladačské a zednické práce Silniční nákladní doprava.

Výstavba bytových a nebytových budov. -zednické práce

Stavební práce: -drobné úpravy interierů.

Práce: -instalatérské rozvody vody, kanalizace, kompletace koupelen -topenářské rozvody topení -zednické.

Stavební firma: - zednické a kovové práce - montáž a zapůjčení lešení - dodávka a uložení betonu - stavby na klíč - bytové domy - průmyslové haly - administrativní budovy - rodinné domky - průmyslové podlahy.

- Omítání, fasádní práce - Čištění města, sanační a podobné činnosti

Práce: -vodoinstalatérské -plynařské -topenářské -elektroinstalační -půdní vestavby -rekonstrukce koupelen, bytových jader.

Stavebně řemeslné práce: - zednické, - truhlářské, podlahářské.

Zámečnictví, nástrojářství. Zednictví.

Montáž, opravy, revize a zkoušky: -elektrických zařízení. Zednictví. Stavební čínnost. Restaurace.

Zednictví. Malířství, lakýrnictví, natěračství.

Práce: -zednické -obkladačské

RENOVA nabízí: - malování bytů, kanceláří a fasád (včetně zateplení) - lakování okeních rámů, dveří a kovových konstrukcí - renovace starobylých místností - rekonstrukce bytů - kompletní rekonstrukce bytových jader - demontáž stávajícího bytového jádra - odvozu a likvidace stavebního odpadu - bezplatná konzultace, zaměření a ...

Služby: - Kompletní rekonstrukce objektů - Půdní vestavby - Sádrokartonářské práce - Veškeré instalatérské, topenářské a elektopráce - Dodávka a pokládka zámkových dlažeb - Mramorové a jiné šlechtěné fasády - Zateplování domů - Projekty rodinných domů - Zajištění stavebních povolení

Stavební práce a montáže. Dodávka a montáž: - koupelny na klíč - keramické obklady a dlažby - zámkové dlažby - plovoucí podlahy - zateplování budov - půdní vestavby - zednické práce - plastová okna a dveře - Salamander včetně stavebních úprav. Rekonstrukce: - koupelen - bytových jader - bytů.

Práce: -kompletní rekontrukce RD a bytů -stavební a zednické práce -sádrokartonářské práce -ploty -malování -zámková dlažba.

Okladačské práce Zednické práce