Stavební společnost Petr Tancer

Zednické práce zahrnují mnoho dílčích činností v podobě vyzdívek obvodových zdí domů, oprav venkovních i vnitřních omítek, staveb sanačních omítek, rekonstrukcí bytových jader, umělecké zednické činnosti, litých podlah, štukování nebo zateplování objektů.

TOVR omítky spol. s r.o.
Společnost TOVR omítky spol. s r.o. realizuje již od roku 1992 veškeré typy omítek pomocí strojního omítání, které jsou velmi žádané na českém i evropském trhu. Vnitřní strojní omítky jsou ideální pro novostavby, rekonstrukci zdiva a opravu poškozené omítky. Tyto omítky mají mnoho výhod jako např. finanční nenáročnost, malý difuzní odpor nebo ...
TOVR omítky spol. s r.o.
Miloš Koudelka
Stavební firma Miloš Koudelka je spolehlivým partnerem pro rekonstrukci nebo úpravu interiéru bytu či domu. S dlouholetými zkušenostmi nabízí kompletní služby – od návrhu, přes stavební povolení, až po dokončení a předání díla. Přeměňte svůj domov na moderní a útulné místo s odborníkem na rekonstrukce a zednické práce.
Miloš Koudelka
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hledáte v okrese Havlíčkův Brod spolehlivého a zkušeného zedníka? Potom se neváhejte obrátit firmu Jan Jindra. Pan Jindra má dlouholeté zkušenosti v oboru a poskytuje širokou škálu služeb. Provádí komplexní zednické práce, stříkání barevných silikonových fasád, pokládku obkladů a dlažeb i výmalbu. Firma Jan Jindra splní všechna vaše přání.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Zednictví. Výstavba a rekonstrukce rodinných domů. Zateplování budov. Sádrokartonářské práce. Renovace bytových jader. Pokládka chodníků a dlažeb.

Rekonstrukce bytových a nebytových prostor, stavební práce.

Stavební práce - zednické práce - obkladačské práce - topenářské a vodoinstalatérské práce.

Zemní, zednické a demoliční práce. Rekonstrukce a stavební úpravy budov - výstavbu rodinných domů - zateplení budov - demoliční práce - sanace vlhkosti objektů - pokládka zámkové dlažby - výstavby chodníků.

Služby, práce: - malířské, natěračské - tapetování - sklenářské - podlahářské - zednictví - montáž žaluzií

Hodinový manžel, služby: - drobné opravy - drobné zednické, malířské, lakýrnické práce - montáž, demontáž nábytku - instalatérské, topenářské práce - pokládka podlahových krytin

Práce: -elektroinstalatérské. -stavební.

Zednictví -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Provádíme: - rekonstrukce bytových jader - zednické, stavební, malířské, elektroinstalační a podlahářské práce Dále se zabýváme prodejem podlahových krytin.

Zateplení budov, inženýrská činnost, zednické práce, výroba nábytku na zakázku, úprava pitné vody.

Nabízíme: -istalaterské(voda, plyn, topení)práce -zednické práce -malířské práce.

Zednické práce -obklady a dlažby.

Provádíme: - malířské a natěračské práce - pomocné stavební práce.

Provádíme: - zednické práce.

Provádíme práce: - zednické, zemní - výkopové - pomocné, úklidové.

Omítkářské práce - štukatérské práce interiéry a fasády

Cementace vodních potrubí,sanace vodních potrubí. Cementování potrubí. Vnitřní cementace potrubí. Prodej na klíč: -výroba a montáž tepelná čerpadla -s potřebou KW 4-42KW -50KW-1MgW tepla -alternativní zdroje vytápění. Stavební práce. Firma má osvědčení a technologie pro trvalý styk s pitnou vodou. Práce provádíme v celé ČR.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Provozování vodovodů a kanalizací a úprava a rozvod vody -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební ...

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Zednictví -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Malířství, lakýrnictví a natěračství Truhlářství, podlahářství

Zednictví -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků